andzik.78 17.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ja okna będę myć przed weselem siostry, teraz jest zimno, boję się zeby moje maluszki nie przeziębiły się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 hejka w poniedziałkowy poranek pada ....nawet leje umyte okna poszły w p..... ale nic to najważniejsza jest pogoda ducha byle sąsiedzi widzieli, że myłaś tyż leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 hejka w poniedziałkowy poranek pada ....nawet leje umyte okna poszły w p..... ale nic to najważniejsza jest pogoda ducha byle sąsiedzi widzieli, że myłaś tyż leje o kurna !!! nie widzieli ...w pracy byli ...to co mam myć jeszcze raz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Bry a ja zwalczyłam fochy skanera. Jestem genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dzisiaj rano musiałam H. przyrzec ,że nie bede myć okien przed świetami powiedział ,że jak umyje to mnie udowi własnymi rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Bry a ja zwalczyłam fochy skanera. Jestem genialna ja nie wątpiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Bry a ja zwalczyłam fochy skanera. Jestem genialna ja nie wątpiłam lubię Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Bry a ja zwalczyłam fochy skanera. Jestem genialna ja nie wątpiłam lubię Cię też nie wątpiłam vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 to ja spadam ..... właściwie to sie wznosze na pietro bedę pościel w pokojach dzieci przebierać -przyjadą dopiero w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dzisiaj rano musiałam H. przyrzec ,że nie bede myć okien przed świetami powiedział ,że jak umyje to mnie udowi własnymi rencami jak Ci zależy to dawaj do mnie drzwi tarasowe i dwa okna z drzwiami balkonowymi zostały do umycia od placu sąsiady nie będą widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A ja nie będę myła okien nie kce mi siem i mało mnie sąsiady obchodzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 a ja zwalczyłam fochy skanera. Jestem genialna ja sobie też to zawsze powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Wiecie co Wam powiem......................... za 2 tygodnie jadę na tydzień na narty do Austrii można zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dzisiaj rano musiałam H. przyrzec ,że nie bede myć okien przed świetami powiedział ,że jak umyje to mnie udowi własnymi rencami jak Ci zależy to dawaj do mnie drzwi tarasowe i dwa okna z drzwiami balkonowymi zostały do umycia od placu sąsiady nie będą widzieć nic a nic mi nie zależy właśnie zapaliłam w kominku ....zaraz sobie zrobie kawusię i .....w głębokim poważaniu mam pogodę i okna ps...mówiłam Wam ,że mam nowa pracownicę i nie chodze do pracy regularnie ? dzisiaj na pewno nie idę ..... a jutro ? zobaczymy przeistaczam sie w małą kurkę domową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Wiecie co Wam powiem......................... za 2 tygodnie jadę na tydzień na narty do Austrii można zazdrościć ani troszkę Ci nie zazdroszczę tam jest zimno i pada śnieg ...tu mamy to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Wiecie co Wam powiem......................... za 2 tygodnie jadę na tydzień na narty do Austrii można zazdrościć ani troszkę Ci nie zazdroszczę tam jest zimno i pada śnieg ...tu mamy to samo za dwa tygodnie to sie już wypada i będzie lampa i mały mrozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 za dwa tygodnie to sie już wypada i będzie lampa i mały mrozik mam nadzieje ,że u nas tylko lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 za dwa tygodnie to sie już wypada i będzie lampa i mały mrozik mam nadzieje ,że u nas tylko lampa jak jest sama lampa, to snieg sie robi ciapowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 za dwa tygodnie to sie już wypada i będzie lampa i mały mrozik mam nadzieje ,że u nas tylko lampa jak jest sama lampa, to snieg sie robi ciapowaty a po jaką ch.. ę mi śnieg w ogrodku juz tulipanki kwitną ,krokusy i przebiśniegi przekwitaja .... śnieg pasuje tu jak pięść do nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts