andrzejka 06.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Jak toi się mówi grunt to dobre zakończenie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 za to jak zaczenie sie nasza rodzinka powiekszac to pewnie bedziemy zalowac zenie mamy rodziny blizej przydaje sie oj przydaje pomocna dlon chocby tesciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kupiłam meżowi wiertareczke...a co. a z jakiej okazji? Byliśmy w Castoriamie i tak patrzył i patrzył... Ale jesteś dora dusza Gdyby mi mąż kupowal to na co tak patrzę, patrzę Czasami sama sobie kupuję- ale to nie to samo co ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kasztanko, Piotruś przecudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a za dwa dni mam jeszcze jedno swieto rocznica "pobytu" na forum muratora trzeba będzie to uczcić no ba!!!!!!! pewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ale z drugiej strony takie samotne mieszkanie tez jest super. Ja mam kochanych tesciów, ale tak do tygodnia, po tym czasie ich milość mnie przytlacza. Po swiętach szybciutka wracamy do swojego mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no ma swoje plusy i minusy do czasu znalezienia pracy i zamieszkania w domu mieszkamy u tesciow )))))))))))))) Doskonale Cię rozumiem - my mieszkamy u moich rodziców . Nie gadajcie Ja po ślubie 34 lata mieszkalam z teściową Szok w trampkach Teraz jej nie ma od 6 lat - USA i jest super nawet jeśli musze kombinowac z opieką do dzieci No ale wróci kiedyś i zamieszkamy znowu razem- jak za dawnych dobrych lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 34lata??????????????????????? o dżizus! )))))))))))))))) a co robi 6lat w USA? praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kupiłam meżowi wiertareczke...a co. a z jakiej okazji? Byliśmy w Castoriamie i tak patrzył i patrzył... Ale jesteś dora dusza Gdyby mi mąż kupowal to na co tak patrzę, patrzę Czasami sama sobie kupuję- ale to nie to samo co ktoś Dostanę pieniążki za wczasy pod gruszą i tak pomyśłałam,że mogę zaszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 06.06.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kasztanka - Piotruś jest po prostu doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 andrzejka - cos chyba zle zrozumialam - 34 lata po ślubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ja też z teściami mieszkałem gdy budowałem dom. Ale to już za mną. Od razu stosunki sie poprawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kasztanko, Piotruś przecudny. dziekuje )))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Od kiedy mieszkamy we własnym domu znacznie lepiej jest między nami i moimi teściami oraz rodzicami Kasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ale z drugiej strony takie samotne mieszkanie tez jest super. Ja mam kochanych tesciów, ale tak do tygodnia, po tym czasie ich milość mnie przytlacza. Po swiętach szybciutka wracamy do swojego mieszkanka nie no jasne mieszkalismy razem sami duuugo ale w 9mies mojej ciazy przenieslismy sie do tesciow bo: -pomoc -nie chcialam sie przeprowadzac z malym PIOTRUSIEM -w celu zaoszczedzenia paru groszy na BUDOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dobry wieczor!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kasztanka - Piotruś jest po prostu doskonały pielegniarka w osrodku zdrowia kiedys powiedziala: Piotrus jest po prostu DOPRACOWANY )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dobry wieczor!!!!! Heloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Co ja czytam: Andrzejka 34 lata po slubie????? Nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Czesc Olka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts