aniawmuratorze 20.03.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ja nie drapię obkładam łupinami i smaruję maslem coby błyszczaly z daleka jak psu naprawdę smarujesz psu masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 20.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ja nie drapię obkładam łupinami i smaruję maslem coby błyszczaly z daleka jak psu naprawdę smarujesz psu masłem jesteście niesamowici od razu humor mam lepszy. Witam wszystkich zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ILA gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 cześć Andzik a skąd ten kiepski humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 a tak w ogóle to myślę że Wielkanoc to takie męskie swięto trochę jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 20.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 aa tak jakoś chodzi za mną od kilku dni.. co rusz coś nowego.. wczoraj byłam u ralyngologa bo mam problemy z uszami.Jak mnie lekarka zbadała to skierowanie na operację dała do szpitala...Mam krzywą przegrodę i stąd te moje problemy...Zabieg jest raczej konieczny bo nie daję juz rady ze sobą.Ale panicznie się boję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 a tak na prawdę to forum jest super można pogadać o wszystkim o jajkach, sedesach, ścianach, kominkach, asfalcie niewtenczas położonym, napletkach, ciastach, kafelkach i duperelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 aa tak jakoś chodzi za mną od kilku dni.. co rusz coś nowego.. wczoraj byłam u ralyngologa bo mam problemy z uszami.Jak mnie lekarka zbadała to skierowanie na operację dała do szpitala...Mam krzywą przegrodę i stąd te moje problemy...Zabieg jest raczej konieczny bo nie daję juz rady ze sobą.Ale panicznie się boję.. nie martw się dadzą Ci termin za rok na zabieg mężowi mieli wyciąć migdałki był u lekarza w czerwcu dostał termin operacji na listopad ............................następnego roku i mu przeszło może do jakiejś mordowni idź to Ci z tą przegrodą porządek zrobią jakieś głupie pomysły mi do głowy przychodzę na solarce mnie przegrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 nie martw się dadzą Ci termin za rok na zabieg mężowi mieli wyciąć migdałki był u lekarza w czerwcu dostał termin operacji na listopad ............................następnego roku i mu przeszło może do jakiejś mordowni idź to Ci z tą przegrodą porządek zrobią jakieś głupie pomysły mi do głowy przychodzę na solarce mnie przegrzało heheh a ja tak bardzo się boję usunięcia migdałków w sumie może mi też minie... przez rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kelneras 20.03.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam Forumowiczów.Wszystkim życzę wszystkiego dobrego i pogodnych Świąt Wielkanocnych również Cię witam Pierwszy twój post na forum i od razu życzenia, no, no no no niektórzy to mają wejście a jakby jeszcze stronkę otworzył dzienkuje, ale dopiero zaczynam , morze sie jakos da, to kiedys i stronkę otworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 nie martw się dadzą Ci termin za rok na zabieg mężowi mieli wyciąć migdałki był u lekarza w czerwcu dostał termin operacji na listopad ............................następnego roku i mu przeszło może do jakiejś mordowni idź to Ci z tą przegrodą porządek zrobią jakieś głupie pomysły mi do głowy przychodzę na solarce mnie przegrzało heheh a ja tak bardzo się boję usunięcia migdałków w sumie może mi też minie... przez rok tylu przeciwnikow co i zwolenników wycinania a o zdrowie trzeba dbać Litwo ojczyzno moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam Forumowiczów.Wszystkim życzę wszystkiego dobrego i pogodnych Świąt Wielkanocnych również Cię witam Pierwszy twój post na forum i od razu życzenia, no, no no no niektórzy to mają wejście a jakby jeszcze stronkę otworzył dzienkuje, ale dopiero zaczynam , morze sie jakos da, to kiedys i stronkę otworze a morze isłownik ortograficzny hihihi ale czgo ja się czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 a wiecie że retro miał chrzciny i się nie pochwalił uziom jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 i poszli sobie a potem narzekajom żenikogo nie ma ..............nie ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ja rozumie ze obiadek ze moze i po obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 wszyscy pilnie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kelneras 20.03.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 a morze isłownik ortograficzny hihihi ale czgo ja się czepiam no marz racjie, bo nie umiem po polsku pisacz, tylko troshe movicz ...to odrazu przepraszam i do tego niemam polskiego alfabetu na komputerze , ale bede staracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 a rozumiem czyli na słabo pracująco wyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 a morze isłownik ortograficzny hihihi ale czgo ja się czepiam no marz racjie, bo nie umiem po polsku pisacz, tylko troshe movicz ...to odrazu przepraszam i do tego niemam polskiego alfabetu na komputerze , ale bede staracz będziemy doceniać ja jedną ręką piszę ale nie wiem czy to ktoś doceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ania nie to miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts