Olkalybowa 06.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Co ja czytam: Andrzejka 34 lata po slubie????? Nie wierze Może nam ktoś to wyjaśni bo ja tez jestem zadziwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja wlasnie zostalam sama......maz wyjechal szkolic sie, a ja zostalam sam na sam z budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Co ja czytam: Andrzejka 34 lata po slubie????? Nie wierze Może nam ktoś to wyjaśni bo ja tez jestem zadziwiona. Andrzejko nie daj sie prosic!!!!!!!! Wyjasnij nam szybko ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Musimy opuścic zajmowane mieszkanie bo właściciel chce sie wprowadzic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Musimy opuścic zajmowane mieszkanie bo właściciel chce sie wprowadzic . Plan jest taki: na czas wakacji do rodziców, we wrześniu do swojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Co ja czytam: Andrzejka 34 lata po slubie????? Nie wierze no wlasnie wszystkimi to wstrzasnelo \ WYJASNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Musimy opuścic zajmowane mieszkanie bo właściciel chce sie wprowadzic . Plan jest taki: na czas wakacji do rodziców, we wrześniu do swojego domku. Proszę jednak Wszystkich forumowiczów o zaciśniecie kciuków choć raz dziennie aby plan sie powiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Musimy opuścic zajmowane mieszkanie bo właściciel chce sie wprowadzic . Plan jest taki: na czas wakacji do rodziców, we wrześniu do swojego domku. acha to super POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Musimy opuścic zajmowane mieszkanie bo właściciel chce sie wprowadzic . Jak postanowilismy sprzedac mieszkanie tez mielismy dylemat........, moi rodzice bardzo nas namawiali, zebysmy u nich zamieszkali, chcieli oddac nam cala gore w domu, ale......... wynajelismy mieszkanie i dobrze nam z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja wlasnie zostalam sama......maz wyjechal szkolic sie, a ja zostalam sam na sam z budowa Moniś masz nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.06.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Co ja czytam: Andrzejka 34 lata po slubie????? Nie wierze Może nam ktoś to wyjaśni bo ja tez jestem zadziwiona. Andrzejko nie daj sie prosic!!!!!!!! Wyjasnij nam szybko ........ A co w tym dziwnego! Brawo Andrzejko! Dla Ciebie iTwojego męża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Musimy opuścic zajmowane mieszkanie bo właściciel chce sie wprowadzic . Plan jest taki: na czas wakacji do rodziców, we wrześniu do swojego domku. acha to super POWODZENIA Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.06.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Musimy opuścic zajmowane mieszkanie bo właściciel chce sie wprowadzic . Plan jest taki: na czas wakacji do rodziców, we wrześniu do swojego domku. Proszę jednak Wszystkich forumowiczów o zaciśniecie kciuków choć raz dziennie aby plan sie powiódł. Już trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja wlasnie zostalam sama......maz wyjechal szkolic sie, a ja zostalam sam na sam z budowa Moniś masz nas . Wiem Dlatego nie oponowalam, tylko spakowalam torbe, ucalowalam na droge i wyprawilam w swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A ja wlasnie zostalam sama......maz wyjechal szkolic sie, a ja zostalam sam na sam z budowa Moniś masz nas . Wiem Dlatego nie oponowalam, tylko spakowalam torbe, ucalowalam na droge i wyprawilam w swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ja na szczęście nie musiałam po ślubie mieszkać ani z moimi, ani z męża rodzicami. Bardzo sobie to chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Musimy opuścic zajmowane mieszkanie bo właściciel chce sie wprowadzic . Plan jest taki: na czas wakacji do rodziców, we wrześniu do swojego domku. Proszę jednak Wszystkich forumowiczów o zaciśniecie kciuków choć raz dziennie aby plan sie powiódł. W akim razie juz zacisnelam i trzymam do wrzesnia!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I mnie czeka przeprowadzka do rodziców. z tego samego powodu co my??? Musimy opuścic zajmowane mieszkanie bo właściciel chce sie wprowadzic . Jak postanowilismy sprzedac mieszkanie tez mielismy dylemat........, moi rodzice bardzo nas namawiali, zebysmy u nich zamieszkali, chcieli oddac nam cala gore w domu, ale......... wynajelismy mieszkanie i dobrze nam z tym U nas było podobnie(też proponowali opcję mieszkania razem) postawiliśmy na wynajem mieszkania.Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dziekuję wszystkim za trzymane kciukasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts