aniawmuratorze 21.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 zjadło mi posta więc jeszcze raz wzajemnie ilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a ja chodzę przez stanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a ja chodzę przez stanika a ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 NAJPIERW PRZECZYTAJ! Zalaczony obrazek jest wykorzystywany w szpitalu w Bichat do testowania poziomu stresu. Przypatrzcie sie obu delfinom, które wyskakuja z wody: sa one identyczne! Naukowcy jednak stwierdzili, ze ludzie, którzy maja zbyt duzo stresu, widza róznice miedzy tymi delfinami. Im wiecej stresu, tym wiecejróznic. A wiec: jesli delfiny wydaja Ci sie rózne, to posprzataj biurko i idz do domu wypoczac! http://images30.fotosik.pl/180/af7b19626339e3e1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ila gratki i gatki http://img249.imageshack.us/img249/4571/viviannegorsetmft1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ania dobe Ja muszę iść do domu, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a ja chodzę przez stanika a ja też no co Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a ja chodzę przez stanika a ja też no co Wy wyzwolone jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a ja chodzę przez stanika a ja też no co Wy wyzwolone jesteśmy szczególnie retro ale on to raczej wyzwoliciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a ja chodzę przez stanika a ja też no co Wy wyzwolone jesteśmy szczególnie retro ale on to raczej wyzwoliciel dokładnie Jak przygotowania do świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.03.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a ja chodzę przez stanika a ja też no co Wy wyzwolone jesteśmy szczególnie retro ale on to raczej wyzwoliciel dokładnie Jak przygotowania do świąt? jadę do teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.03.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a dziś w ramach przygotowania do świąt idę do fryzjera a bałagan w domu mam na okrągło i sprzątam na okrągło wiięc nie widzę różnicy no może okna są w lepszym stanie niż zwykle i ozdoby zajączkowe w domu są ..............i dużo malutkch czekoladowych jajeczek muszę jeszcze kupić i pochować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a dziś w ramach przygotowania do świąt idę do fryzjera a bałagan w domu mam na okrągło i sprzątam na okrągło wiięc nie widzę różnicy no może okna są w lepszym stanie niż zwykle i ozdoby zajączkowe w domu są ..............i dużo malutkch czekoladowych jajeczek muszę jeszcze kupić i pochować robisz sobie fryzurę na kurczaczka czy zajączka ja jeszcze nie zaczęłam przygotowań też idę do teściowej będzie cala rodzina oj jak ja to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a dziś w ramach przygotowania do świąt idę do fryzjera a bałagan w domu mam na okrągło i sprzątam na okrągło wiięc nie widzę różnicy no może okna są w lepszym stanie niż zwykle i ozdoby zajączkowe w domu są ..............i dużo malutkch czekoladowych jajeczek muszę jeszcze kupić i pochować robisz sobie fryzurę na kurczaczka czy zajączka ja jeszcze nie zaczęłam przygotowań też idę do teściowej będzie cala rodzina oj jak ja to lubię chyba zrobię się na jajo jakieś wiosenne pasemka u mojej teściowej jest super teść bawi się z dziećmi a teściowa pysznie gotuje i jeszcze lepiej piecze jest milo i wesolo chociaż tęsknię trochę za moimi Rodzicami ale na następne święta będą już z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a dziś w ramach przygotowania do świąt idę do fryzjera a bałagan w domu mam na okrągło i sprzątam na okrągło wiięc nie widzę różnicy no może okna są w lepszym stanie niż zwykle i ozdoby zajączkowe w domu są ..............i dużo malutkch czekoladowych jajeczek muszę jeszcze kupić i pochować robisz sobie fryzurę na kurczaczka czy zajączka ja jeszcze nie zaczęłam przygotowań też idę do teściowej będzie cala rodzina oj jak ja to lubię chyba zrobię się na jajo jakieś wiosenne pasemka u mojej teściowej jest super teść bawi się z dziećmi a teściowa pysznie gotuje i jeszcze lepiej piecze jest milo i wesolo chociaż tęsknię trochę za moimi Rodzicami ale na następne święta będą już z nami aaaaa czyli będzie wyżera i chwila spokoju ja chyba jestem jakieś antyrodzinne jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 a dziś w ramach przygotowania do świąt idę do fryzjera a bałagan w domu mam na okrągło i sprzątam na okrągło wiięc nie widzę różnicy no może okna są w lepszym stanie niż zwykle i ozdoby zajączkowe w domu są ..............i dużo malutkch czekoladowych jajeczek muszę jeszcze kupić i pochować robisz sobie fryzurę na kurczaczka czy zajączka ja jeszcze nie zaczęłam przygotowań też idę do teściowej będzie cala rodzina oj jak ja to lubię chyba zrobię się na jajo jakieś wiosenne pasemka u mojej teściowej jest super teść bawi się z dziećmi a teściowa pysznie gotuje i jeszcze lepiej piecze jest milo i wesolo chociaż tęsknię trochę za moimi Rodzicami ale na następne święta będą już z nami aaaaa czyli będzie wyżera i chwila spokoju ja chyba jestem jakieś antyrodzinne jajo dokładnie tak ! na razie zmykam córka mi jęczy : mogę zagrać mamo mogę zagrać !!!! to na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Bry Wypieków chyba nie będzie, chybaże goście przywiozą Za to zakupy rano zrobiłam Ja w pracy, reszta ma doprowadzic dom do stanu uzywalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dzień dobry!! Aniu, różnice między delfinami widzę ogromne - znaczy się mam wolne Gratki Ila http://www.bieliznadlaciebie.pl/photo/1314.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 witam przedswiatecznie ...a może już świątecznie u mnie juz wszystko zapiete na ostatni guzik ....tylko wyjmę sernik z pieca za pól godziny i .....nuda Buziaczki dla wszystkich REKORDOWICZÓW ..... życzę cudownych świat w gronie najbliższych Wam osób ....niech te nadchodzące pełne zadumy i radości dni bedą naszym drogowskazem do dalszego życia http://kartki.onet.pl/_i/d/jezus7_d.jpg Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts