retrofood 25.03.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wstajemy, śpiochy!Święta za nami, marzenia o myciu pleców też już pora porzucić...za oknem szara, bura rzeczywistość..."poranna witaj zmiano, to życie twe..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Zimowa hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.03.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wstajemy, śpiochy! Święta za nami, marzenia o myciu pleców też już pora porzucić... za oknem szara, bura rzeczywistość... "poranna witaj zmiano, to życie twe..." Retro czyTobie napewno wstrzykują lekarstwo na zapalenie płuc Kurcze ja tak optymistycznie dzisiaj nie witałam dnia Powiem nawet, że to była porażka, spóźniłam się pół godziny do pracy Jak ja nie lubię poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 WITANKO DOBRZE,ZE JUZ PO ŚWIĘTACH CZAS NA RUCH I SPALANIE TłUSZCZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.03.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wstajemy, śpiochy! Święta za nami, marzenia o myciu pleców też już pora porzucić... za oknem szara, bura rzeczywistość... "poranna witaj zmiano, to życie twe..." Retro czyTobie napewno wstrzykują lekarstwo na zapalenie płuc Kurcze ja tak optymistycznie dzisiaj nie witałam dnia Powiem nawet, że to była porażka, spóźniłam się pół godziny do pracy Jak ja nie lubię poniedziałków ja se sam wstrzykuje taką mieszankę w KK kiedys kupiłem... na wszystko pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wstajemy, śpiochy! Święta za nami, marzenia o myciu pleców też już pora porzucić... za oknem szara, bura rzeczywistość... "poranna witaj zmiano, to życie twe..." Retro czyTobie napewno wstrzykują lekarstwo na zapalenie płuc Kurcze ja tak optymistycznie dzisiaj nie witałam dnia Powiem nawet, że to była porażka, spóźniłam się pół godziny do pracy Jak ja nie lubię poniedziałków ja se sam wstrzykuje taką mieszankę w KK kiedys kupiłem... na wszystko pomaga w KK podzieliłbyś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 WITANKO DOBRZE,ZE JUZ PO ŚWIĘTACH CZAS NA RUCH I SPALANIE TłUSZCZU Hej Ila biegłam dzisiaj do samochodu od bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.03.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Wstajemy, śpiochy! Święta za nami, marzenia o myciu pleców też już pora porzucić... za oknem szara, bura rzeczywistość... "poranna witaj zmiano, to życie twe..." Retro czyTobie napewno wstrzykują lekarstwo na zapalenie płuc Kurcze ja tak optymistycznie dzisiaj nie witałam dnia Powiem nawet, że to była porażka, spóźniłam się pół godziny do pracy Jak ja nie lubię poniedziałków ja se sam wstrzykuje taką mieszankę w KK kiedys kupiłem... na wszystko pomaga w KK podzieliłbyś się chętnie tyle, że się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.03.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 WITANKO DOBRZE,ZE JUZ PO ŚWIĘTACH CZAS NA RUCH I SPALANIE TłUSZCZU Hej Ila biegłam dzisiaj do samochodu od bramy a masz siły na powrót??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 WITANKO DOBRZE,ZE JUZ PO ŚWIĘTACH CZAS NA RUCH I SPALANIE TłUSZCZU Hej Ila biegłam dzisiaj do samochodu od bramy a masz siły na powrót??? dalej biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 hejka przelotno - obiadowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 WITANKO DOBRZE,ZE JUZ PO ŚWIĘTACH CZAS NA RUCH I SPALANIE TłUSZCZU Hej Ila biegłam dzisiaj do samochodu od bramy a masz siły na powrót??? dalej biega jaja dają power ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 25.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Pracującym i leniuchującym po świętach mówię CZEŚĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.03.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Pracującym i leniuchującym po świętach mówię CZEŚĆ! cześć Darex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 25.03.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Pracującym i leniuchującym po świętach mówię CZEŚĆ! cześć Darex Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 WITANKO DOBRZE,ZE JUZ PO ŚWIĘTACH CZAS NA RUCH I SPALANIE TłUSZCZU Hej Ila biegłam dzisiaj do samochodu od bramy a masz siły na powrót??? dalej biega jaja dają power ! dla jaj biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 25.03.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Hej po Świętach. Bardzo intymne pytanie. Ile wam kilo po Świętach przybyło??????????????????? Mi 2. Sernik był przepyszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.03.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Hej po Świętach. Bardzo intymne pytanie. Ile wam kilo po Świętach przybyło??????????????????? Mi 2. Sernik był przepyszny. ubyło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 25.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Hej po Świętach. Bardzo intymne pytanie. Ile wam kilo po Świętach przybyło??????????????????? Mi 2. Sernik był przepyszny. ubyło 2 Jak to możliwe????? Jadłeś samą marchewkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.03.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 witam wszystkich mocniscie zostało Wam smakołyków ? bo mnie dużo z roku na rok coraz mniej sie je ...albo coraz więcej szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts