ila66 26.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nocne hej HEJKA ostatnio codziennie jestem w Kaliszu, może by tak na kawkę?? OCZYWISCIE W TWOIM TOWARZYSTWIE MOZE BYC ZWYKLA WODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 własnie se dałem czternastego zastrzyka... MASZ KOŁO POD PUPCIE http://img253.imageshack.us/img253/2388/kolobn8.jpg ja se daję w żyłę, a nie w pupcię NO TO NIE WIEM CO CI DAC intencje się liczą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 wartownik to co szczegółów nie będzie dzieciaki śpią ...........mąż też .....................tyle że na Ukrainie a cóż go tam zagnało??? dla facetów tam jest atrakcji mnóstwo... jakich atrakcji Różniste Od szybkich samochodów po tory przeszkód zamiast dróg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nocne hej HEJKA ostatnio codziennie jestem w Kaliszu, może by tak na kawkę?? OCZYWISCIE W TWOIM TOWARZYSTWIE MOZE BYC ZWYKLA WODA albo coś mocniejszego... w piątek będę na pewno bo muszę do starostwa iśc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 wartownik to co szczegółów nie będzie dzieciaki śpią ...........mąż też .....................tyle że na Ukrainie a cóż go tam zagnało??? dla facetów tam jest atrakcji mnóstwo... WIEMY Z PAMIETNIKA ja nic nie wiem bo nie czytałam i myślałam że to gdzieś w Moskwie się dzieje a nie pod Lwowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 to jak z tym przewodnikiem, (tłumaczem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 kaśka jak zdrówko brakuje mi czasem Twojego aniołka ale Ty też jesteś ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 własnie se dałem czternastego zastrzyka... MASZ KOŁO POD PUPCIE ja se daję w żyłę, a nie w pupcię NO TO NIE WIEM CO CI DAC intencje się liczą.. INTENCJAMI TO JEST PIEKŁO WYBRUKOWANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nocne hej HEJKA ostatnio codziennie jestem w Kaliszu, może by tak na kawkę?? OCZYWISCIE W TWOIM TOWARZYSTWIE MOZE BYC ZWYKLA WODA albo coś mocniejszego... w piątek będę na pewno bo muszę do starostwa iśc.. ostrożnie mijaj Kalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 http://katalog.tubadzin.pl/mini/w-sarda1.jpg podobają mi sie takie płytkiwiem wiem , ze to nie to miejsce ale do moich komentarzy mało kto zagląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nocne hej HEJKA ostatnio codziennie jestem w Kaliszu, może by tak na kawkę?? OCZYWISCIE W TWOIM TOWARZYSTWIE MOZE BYC ZWYKLA WODA albo coś mocniejszego... w piątek będę na pewno bo muszę do starostwa iśc.. TO UMóWIMY SIE JUTRO NA PRIV:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nocne hej HEJKA ostatnio codziennie jestem w Kaliszu, może by tak na kawkę?? OCZYWISCIE W TWOIM TOWARZYSTWIE MOZE BYC ZWYKLA WODA albo coś mocniejszego... w piątek będę na pewno bo muszę do starostwa iśc.. ostrożnie mijaj Kalisz taaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 to jak z tym przewodnikiem, (tłumaczem)? nie wiem małż zna rosyjski umie dogadać się po ukraińsku a tak w ogole to gada tam po angielsku chyba że znajdzie się ktoś nie kumaty to po niemiecku a jak ze Szwedem to po szwedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nocne hej HEJKA ostatnio codziennie jestem w Kaliszu, może by tak na kawkę?? OCZYWISCIE W TWOIM TOWARZYSTWIE MOZE BYC ZWYKLA WODA albo coś mocniejszego... w piątek będę na pewno bo muszę do starostwa iśc.. TO UMóWIMY SIE JUTRO NA PRIV:) ło matko.. poczułam się jak przed pierwszą randką z moim teraźniejszym mężem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 http://katalog.tubadzin.pl/mini/w-sarda1.jpg podobają mi sie takie płytki wiem wiem , ze to nie to miejsce ale do moich komentarzy mało kto zagląda... to fragment powierzchni księzyca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 http://katalog.tubadzin.pl/mini/w-sarda1.jpg podobają mi sie takie płytki wiem wiem , ze to nie to miejsce ale do moich komentarzy mało kto zagląda... OBIECUJEMY POPRAWE, BEDZIEMY ZAGLADAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nocne hej HEJKA ostatnio codziennie jestem w Kaliszu, może by tak na kawkę?? OCZYWISCIE W TWOIM TOWARZYSTWIE MOZE BYC ZWYKLA WODA albo coś mocniejszego... w piątek będę na pewno bo muszę do starostwa iśc.. TO UMóWIMY SIE JUTRO NA PRIV:) ło matko.. poczułam się jak przed pierwszą randką z moim teraźniejszym mężem... SPOKO, ŚLUBU NIE BEDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 http://katalog.tubadzin.pl/mini/w-sarda1.jpg podobają mi sie takie płytki wiem wiem , ze to nie to miejsce ale do moich komentarzy mało kto zagląda... ja dzisiaj zajrzalam do Twojego dziennika ale do komentarzy niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 to jak z tym przewodnikiem, (tłumaczem)? nie wiem małż zna rosyjski umie dogadać się po ukraińsku a tak w ogole to gada tam po angielsku chyba że znajdzie się ktoś nie kumaty to po niemiecku a jak ze Szwedem to po szwedzku Ja ze Szwedami też jeździłem i gadałem, ale oni woleli po polsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts