Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

facet wydał niedawno córke za mąż. po jakimś czasie znajomi pytaja go jak podoba mu się zięć. Ten odpowiada, że niezbyt. - Dlaczego? - Bo pić nie umie, palić nie umie, w karty grać nie umie...

- no, to może chociaz córka zadowolona?

- a gdziez tam, on pić nie umie - a pije! palić nie umie - ...

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jedzie facet samochodem, włącza radio i słyszy:

- "Uwaga! Proszę Państwa przerywamy audycję, aby podać ważny komunikat! W okolicach Warszawy wylądował statek spoza naszej planety, po pozostawieniu przybyszów odleciał. W razie napotkania UFO-nauty prosimy o zachowanie spokoju! Z obcymi można się porozumieć po polsku, tylko trzeba wolno mówić. Podajemy przybliżony opis przybyszów: mali, zieleni, łapy do samej ziemi."

Po pewnym czasie facetowi zachciało się siusiu (w okolicach Piaseczna), więc zatrzymał się przy lasku. Włazi w krzaki i zdębiał - widzi coś - małe, zielone, łapy do samej ziemi. Wolno mówi:

- Jestem kierowcą i jadę do Warszawy.

Słyszy:

- A ja jestem gajowy i sram!

a po co liczyć?

na stronie grup budujących przy kazdym temacie jest liczba odpowiedzi. I to jest licznik, który sam zlicza posty. tylko nalezy pamiętać, że nie liczy pierwszego postu, bo to nie liczba postów, tylko liczba odpowiedzi.

Na strone wchodzi 60 postów, czyli 60- otwiera się druga strona, 120 - otwiera się tzrecia, 180 - czwarta... itd.