monka 06.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Długo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...no nie wszyscy poszli, dla Ciebie Fizyk piwo się chłodzi na dachu naszej budowy, cały dzień stał bociek na jednej nodze.....może coś przyniesie? Tola ja z piwa rezygnuje na rzecz prezentu od bocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Długo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć? Monka jesli do mnie jest to pytanie, to dzisiaj przedostatnie badanie mialam.....jeszcze tylko jedno badanko i zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka jak nowy aparat sie sprawuje?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Długo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć? Monka jesli do mnie jest to pytanie, to dzisiaj przedostatnie badanie mialam.....jeszcze tylko jedno badanko i zobaczymy.... No do ciebie było. No to naprawde podwójnie zaciskam paluchy i zaklinam boćka co lata w mojej okolicy żeby sterował w Twoją stronę A tak na poważnie to podziwiam Cię za otwartość i mam nadzieję że się tym razem powiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka jak nowy aparat sie sprawuje?????? W sumie dobrze, na razie go rozgryzam nie miałam jeszcze okazji robić zdjęć przy świetle dziennym, na dworze bo wczoraj lało a dzisiaj późno wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 w koncu dom dla nich budujemy...musza sie w kDługo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć? Monka jesli do mnie jest to pytanie, to dzisiaj przedostatnie badanie mialam.....jeszcze tylko jedno badanko i zobaczymy.... No do ciebie było. No to naprawde podwójnie zaciskam paluchy i zaklinam boćka co lata w mojej okolicy żeby sterował w Twoją stronę A tak na poważnie to podziwiam Cię za otwartość i mam nadzieję że się tym razem powiedzie. Monka teraz nie ma innej opcji!!! Jestesmy obstawieni lekarzami, jeszcze sporo mnie czeka (codzienne zastrzyki w brzuch) ale damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka czy u Ciebie tez tak non stop leje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka jak nowy aparat sie sprawuje?????? W sumie dobrze, na razie go rozgryzam nie miałam jeszcze okazji robić zdjęć przy świetle dziennym, na dworze bo wczoraj lało a dzisiaj późno wróciłam No niech sie tylk zrobi pogoda........zaczniesz wtedy zdjecia trzaskac nie wiem jak Twoj aparat, ale moj jest strasznie "energochlonny" i zeby nie kupowac codziennie baterii, mamy akumulatorki (przez pierwszych pare dni kupilsmy chyba z osiem kompletow baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Cześć dziewczyny! Tak jak obiecałam jest parę zdjęć. Na razie nie ma jeszcze zbyt wiele do oglądania ale kilka osóbek się uparło więc obietnicy dotrzymuję. Nie mogę wpisać zamiast adresu żadnego słowa, bo mi wyświetla, że mam za długi podpis chyba mam za długi...tylko kogo się pozbyć: jolki czy galaretki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No dobra to ja zmykam na spacer z mim kundlem i chyba pojde dzis wczesniej spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś bidulko, dużo tych zastrzyków będziesz musiała wziąć Trzymam kciuki, żeby nie kłuli Cię na darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka teraz nie ma innej opcji!!! Jestesmy obstawieni lekarzami, jeszcze sporo mnie czeka (codzienne zastrzyki w brzuch) ale damy rade Moniś też wierzę że się uda Kurcze te zastrzyki codzienne mnie przerażają ale pewnie tak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka czy u Ciebie tez tak non stop leje???? na razie nie leje ale jest zimno jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No dobra to ja zmykam na spacer z mim kundlem i chyba pojde dzis wczesniej spac kundlem chyba by się obraziła gdyby to przeczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś doszły mnie słuchy, że masz taką samą dachówkę jak ja czyli rupp angoba miedziana Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś bidulko, dużo tych zastrzyków będziesz musiała wziąć Trzymam kciuki, żeby nie kłuli Cię na darmo! Czesc Joola!!!!!!! Widzialam zdjecia!!!! Strasznie podoba mi sie pralnia i ta mala wanienka!!!! I wlasnie uswiadomilam sobie, ze u nas nie pomyslelismy o czy s takim A zastrzyki......no coz musze twirdzic ze jestem dzielna babka, bo bedzie ich kolo 300. Ale czegoz sie nie robi......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No dobra to ja zmykam na spacer z mim kundlem i chyba pojde dzis wczesniej spac kundlem chyba by się obraziła gdyby to przeczytała No właśnie, jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No dobra to ja zmykam na spacer z mim kundlem i chyba pojde dzis wczesniej spac kundlem chyba by się obraziła gdyby to przeczytała No moze dzis nie powinnam jej tak nazywac .......wczoraj zostala wykapana, wiec moge nazywac ja psiakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko ciasteczko o tej porze jak ty zgubisz te kalorie?? http://mojegotowanie.onet.pl/_ds/rama/smietanowiec250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts