Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...no nie wszyscy poszli, dla Ciebie Fizyk piwo się chłodzi

na dachu naszej budowy, cały dzień stał bociek na jednej nodze.....może coś przyniesie? :wink:

Tola ja z piwa rezygnuje na rzecz prezentu od bocka :wink:

Długo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć?

Monka jesli do mnie jest to pytanie, to dzisiaj przedostatnie badanie mialam.....jeszcze tylko jedno badanko i zobaczymy....

No do ciebie było. No to naprawde podwójnie zaciskam paluchy i zaklinam boćka co lata w mojej okolicy żeby sterował w Twoją stronę :wink:

A tak na poważnie to podziwiam Cię za otwartość i mam nadzieję że się tym razem powiedzie.

w koncu dom dla nich budujemy...musza sie w k

Długo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć?

Monka jesli do mnie jest to pytanie, to dzisiaj przedostatnie badanie mialam.....jeszcze tylko jedno badanko i zobaczymy....

No do ciebie było. No to naprawde podwójnie zaciskam paluchy i zaklinam boćka co lata w mojej okolicy żeby sterował w Twoją stronę :wink:

A tak na poważnie to podziwiam Cię za otwartość i mam nadzieję że się tym razem powiedzie.

Monka teraz nie ma innej opcji!!! Jestesmy obstawieni lekarzami, jeszcze sporo mnie czeka (codzienne zastrzyki w brzuch) ale damy rade :wink:

Monka jak nowy aparat sie sprawuje??????

W sumie dobrze, na razie go rozgryzam :roll: nie miałam jeszcze okazji robić zdjęć przy świetle dziennym, na dworze bo wczoraj lało a dzisiaj późno wróciłam :-?

No niech sie tylk zrobi pogoda........zaczniesz wtedy zdjecia trzaskac :wink:

nie wiem jak Twoj aparat, ale moj jest strasznie "energochlonny" i zeby nie kupowac codziennie baterii, mamy akumulatorki (przez pierwszych pare dni kupilsmy chyba z osiem kompletow baterii :-?

Cześć dziewczyny!

Tak jak obiecałam jest parę zdjęć. Na razie nie ma jeszcze zbyt wiele do oglądania ale kilka osóbek się uparło :wink: więc obietnicy dotrzymuję. Nie mogę wpisać zamiast adresu żadnego słowa, bo mi wyświetla, że mam za długi podpis :roll: chyba mam za długi...tylko kogo się pozbyć: jolki czy galaretki :roll: :wink:

Moniś bidulko, dużo tych zastrzyków będziesz musiała wziąć :( Trzymam kciuki, żeby nie kłuli Cię na darmo!

Czesc Joola!!!!!!! :D :D

Widzialam zdjecia!!!! Strasznie podoba mi sie pralnia i ta mala wanienka!!!! I wlasnie uswiadomilam sobie, ze u nas nie pomyslelismy o czy s takim :-?

A zastrzyki......no coz musze twirdzic ze jestem dzielna babka, bo bedzie ich kolo 300. Ale czegoz sie nie robi......... :wink:

No dobra to ja zmykam na spacer z mim kundlem i chyba pojde dzis wczesniej spac

kundlem :o chyba by się obraziła gdyby to przeczytała :wink:

No moze dzis nie powinnam jej tak nazywac :wink: .......wczoraj zostala wykapana, wiec moge nazywac ja psiakiem :wink: :wink: