ila66 29.03.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 oo jeszcze nie śpicie?? NO JAKOŚ NIE CZEKAMY NA CIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.03.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 III zmiana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 IV ...pospolita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 gorzej jest rano.. jak mam wstać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.03.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech JESZCZE JAK JEST SIĘ DO KOGO ODEZWAC NA RW, TO JUZ JEST SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech JESZCZE JAK JEST SIĘ DO KOGO ODEZWAC NA RW, TO JUZ JEST SUPER żebyś wiedziała wybierasz się na zlot?? ja bym chciała ale sama to nie bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.03.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech JESZCZE JAK JEST SIĘ DO KOGO ODEZWAC NA RW, TO JUZ JEST SUPER żebyś wiedziała wybierasz się na zlot?? ja bym chciała ale sama to nie bardzo.. PRZECIEŻ USTALONE JEDZIEMY WE TRZY - TY, MAGI I JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech JESZCZE JAK JEST SIĘ DO KOGO ODEZWAC NA RW, TO JUZ JEST SUPER żebyś wiedziała wybierasz się na zlot?? ja bym chciała ale sama to nie bardzo.. PRZECIEŻ USTALONE JEDZIEMY WE TRZY - TY, MAGI I JA sprawdzam czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.03.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech JESZCZE JAK JEST SIĘ DO KOGO ODEZWAC NA RW, TO JUZ JEST SUPER żebyś wiedziała wybierasz się na zlot?? ja bym chciała ale sama to nie bardzo.. PRZECIEŻ USTALONE JEDZIEMY WE TRZY - TY, MAGI I JA sprawdzam czujność SPOKO , TO MAM ZAKODOWANE NAWET W DOMU POWIEDZIAŁAM,ZE JADĘ HIHIHI TYLKO NIE WIEM JESZCZE KIEDY I GDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech JESZCZE JAK JEST SIĘ DO KOGO ODEZWAC NA RW, TO JUZ JEST SUPER żebyś wiedziała wybierasz się na zlot?? ja bym chciała ale sama to nie bardzo.. PRZECIEŻ USTALONE JEDZIEMY WE TRZY - TY, MAGI I JA i tak trzymać dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech JESZCZE JAK JEST SIĘ DO KOGO ODEZWAC NA RW, TO JUZ JEST SUPER żebyś wiedziała wybierasz się na zlot?? ja bym chciała ale sama to nie bardzo.. PRZECIEŻ USTALONE JEDZIEMY WE TRZY - TY, MAGI I JA i tak trzymać dziewczyny NO I TEGO SIE TRZYMAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech JESZCZE JAK JEST SIĘ DO KOGO ODEZWAC NA RW, TO JUZ JEST SUPER żebyś wiedziała wybierasz się na zlot?? ja bym chciała ale sama to nie bardzo.. PRZECIEŻ USTALONE JEDZIEMY WE TRZY - TY, MAGI I JA i tak trzymać dziewczyny NO I TEGO SIE TRZYMAMY trzymać to się trzymamy... tylko ,że ilość miejsc ograniczona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.03.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lubie posiedzieć w nocy przy kompie.. nikt mi nie przeszkadza, nad uchem nie krzyczy, nie przegania....dzieci spią.. ech JESZCZE JAK JEST SIĘ DO KOGO ODEZWAC NA RW, TO JUZ JEST SUPER żebyś wiedziała wybierasz się na zlot?? ja bym chciała ale sama to nie bardzo.. PRZECIEŻ USTALONE JEDZIEMY WE TRZY - TY, MAGI I JA i tak trzymać dziewczyny NO I TEGO SIE TRZYMAMY trzymać to się trzymamy... tylko ,że ilość miejsc ograniczona.. A GDZIE O TYM PISZA?????? DAWAJ LINKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.03.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ANDZIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 no tam gdzie pisze zlot 2008 ..nie krzycz tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 http://forum.muratordom.pl/post2427767.htm#2427767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.03.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Drodzy Forumowicze, spotkanie będzie pod koniec maja. Nie chcemy podawać daty, dopóki nie zarezerwujemy miejsca. Ma być inne niż poprzednio, niezwykłe. Ale o tym poinformujemy jak uzyskamy stuprocentową pewność. Zatem cierpliwości i rezerwujcie czas pod koniec maja. Liczba miejsc z konieczności będzie ograniczona. krzyczysz i masz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.03.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Drodzy Forumowicze, spotkanie będzie pod koniec maja. Nie chcemy podawać daty, dopóki nie zarezerwujemy miejsca. Ma być inne niż poprzednio, niezwykłe. Ale o tym poinformujemy jak uzyskamy stuprocentową pewność. Zatem cierpliwości i rezerwujcie czas pod koniec maja. Liczba miejsc z konieczności będzie ograniczona. krzyczysz i masz.. DZIĘKI KOBIETO A MYŚLAŁAM,ŻE PRYMUSA MI ROBISZ ZARAZ JAK TO OGRANICZONA ????? MY MUSIMY JECHAĆ ! PRAWDA KRÓLIK ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.03.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Drodzy Forumowicze, spotkanie będzie pod koniec maja. Nie chcemy podawać daty, dopóki nie zarezerwujemy miejsca. Ma być inne niż poprzednio, niezwykłe. Ale o tym poinformujemy jak uzyskamy stuprocentową pewność. Zatem cierpliwości i rezerwujcie czas pod koniec maja. Liczba miejsc z konieczności będzie ograniczona. krzyczysz i masz.. DZIĘKI KOBIETO A MYŚLAŁAM,ŻE PRYMUSA MI ROBISZ ZARAZ JAK TO OGRANICZONA ????? MY MUSIMY JECHAĆ ! PRAWDA KRÓLIK ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts