joola 06.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś 300 słownie: trzysta Boooże! Bidulko! Chyba będzie trzeba krzynkę znieczulaczy jakichś przytargać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...no nie wszyscy poszli, dla Ciebie Fizyk piwo się chłodzi na dachu naszej budowy, cały dzień stał bociek na jednej nodze.....może coś przyniesie? Tola ja z piwa rezygnuje na rzecz prezentu od bocka Moniś, a ja z chęcią odstąpię Ci prezent od boćka. Mam już dwa i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś doszły mnie słuchy, że masz taką samą dachówkę jak ja czyli rupp angoba miedziana Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko No wlasnie przymierzamy sie do zakupu. T yle, ze teraz maz mi utrudnil procedure zamawiania......wyjechal sobie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś 300 słownie: trzysta Boooże! Bidulko! Chyba będzie trzeba krzynkę znieczulaczy jakichś przytargać Joola na szczescie mam Was i zawsze moge liczyc na jakies male co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...no nie wszyscy poszli, dla Ciebie Fizyk piwo się chłodzi na dachu naszej budowy, cały dzień stał bociek na jednej nodze.....może coś przyniesie? Tola ja z piwa rezygnuje na rzecz prezentu od bocka Moniś, a ja z chęcią odstąpię Ci prezent od boćka. Mam już dwa i wystarczy Tola biore tyle, ile tylko bociek wylata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko ciasteczko o tej porze jak ty zgubisz te kalorie?? http://mojegotowanie.onet.pl/_ds/rama/smietanowiec250.jpg Monka kusicielko!!!!! Takie pysznosci o tej porze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko ciasteczko o tej porze jak ty zgubisz te kalorie?? http://mojegotowanie.onet.pl/_ds/rama/smietanowiec250.jpg Monka, kochana Ty moja mnnniammm...mnniamm...truskaweczki...pycha...mniam. Kaloriami, to ja się wogóle jakoś nie przejmuję. A wiecie jaki byłby świat bez facetów...pełen grubych i szczęśliwych kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Pogadam z nim, żeby skąpy nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A wiecie jaki byłby świat bez facetów...pełen grubych i szczęśliwych kobiet Sie rozmarzylam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Pogadam z nim, żeby skąpy nie był. Tola kochana jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś doszły mnie słuchy, że masz taką samą dachówkę jak ja czyli rupp angoba miedziana Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko No wlasnie przymierzamy sie do zakupu. T yle, ze teraz maz mi utrudnil procedure zamawiania......wyjechal sobie........ Moniś, to zamawiaj sama Mój mąż jak go ktoś pytał jaką mamy dachówkę, to odpowiadał, że zielonego pojęcia nie ma, bo to żona zamawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś-łapaj bociana! http://www.um.kielce.pl/um_polish/bociek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś doszły mnie słuchy, że masz taką samą dachówkę jak ja czyli rupp angoba miedziana Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko No wlasnie przymierzamy sie do zakupu. T yle, ze teraz maz mi utrudnil procedure zamawiania......wyjechal sobie........ Moniś, to zamawiaj sama Mój mąż jak go ktoś pytał jaką mamy dachówkę, to odpowiadał, że zielonego pojęcia nie ma, bo to żona zamawiała I nie wiem czy wlasnie tak nie zrobie I tak wszystkie "kluczowe" decyzje podejmuje ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś-łapaj bociana! http://www.um.kielce.pl/um_polish/bociek.jpg Joola zlapany, zaklepany!!!!!!!!!!!!Teraz trzeba czekac na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś-łapaj bociana! http://www.um.kielce.pl/um_polish/bociek.jpg Joola zlapany, zaklepany!!!!!!!!!!!!Teraz trzeba czekac na efekty I dziekuje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ...no nie wszyscy poszli, dla Ciebie Fizyk piwo się chłodzi na dachu naszej budowy, cały dzień stał bociek na jednej nodze.....może coś przyniesie? Tola ja z piwa rezygnuje na rzecz prezentu od bocka Moniś, a ja z chęcią odstąpię Ci prezent od boćka. Mam już dwa i wystarczy Tola biore tyle, ile tylko bociek wylata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No mam nadzieję, że się nam natychmiast pochwalisz Musi się udać, bo wszyscy z całego serca Ci tego życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Moniś-łapaj bociana! http://www.um.kielce.pl/um_polish/bociek.jpg Joola zlapany, zaklepany!!!!!!!!!!!!Teraz trzeba czekac na efekty na pewno będą, ciotki forumowe nie na darmo kiuki ściskają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No mam nadzieję, że się nam natychmiast pochwalisz Musi się udać, bo wszyscy z całego serca Ci tego życzą Joola no pewnie, ze sie chwalic bede.......potem zjazd ciotek zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A teraz zmykam już spać bo i tak nie wiem jak o rano wstanę Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts