frosch 31.03.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 trzymać kciuki ? Ewka, magi fajnie, że trzymałyście kciukasy flaszka wygrana i już jest .....niepełna wow !!!! gratulacje kiedyś sie zgłoszę po swoje o co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 trzymać kciuki ? Ewka, magi fajnie, że trzymałyście kciukasy flaszka wygrana i już jest .....niepełna wow !!!! gratulacje kiedyś sie zgłoszę po swoje pełna tak wyglądała http://images.gourmondo.de/medias/mGseOT63ol788guwdf0sie-30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 trzymać kciuki ? Ewka, magi fajnie, że trzymałyście kciukasy flaszka wygrana i już jest .....niepełna wow !!!! gratulacje kiedyś sie zgłoszę po swoje o co biega? nikt nie biegał, przy stoliku się siedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 i co? trzymaly kciuki zebys jak dluzej wysiedzial ? czy zeby we fklaszce cos jeszcze dla nich zostalo? normalnie nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.03.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 WITANKO NOWY TYDZIEŃ DZISIAJ PRACA ,OD JUTRA URLOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? BĘDĘ ROBIĆ MOJE AUTKO :)NO I WYSKOCZĘ NA ŚLĄSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.03.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? PONOĆ KTO NIE MA SZCZĘŚCIA W KARTACH, TO MA SZCZEŚCIE W MIŁOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? PONOĆ KTO NIE MA SZCZĘŚCIA W KARTACH, TO MA SZCZEŚCIE W MIŁOŚCI dlatego pisalam , ze w milosi mi sie szczesci a na ten Slask to gdzies blisko Katowic , Chorzowa, Zabrza , Gliwic, Tarnowskich Gor,Piekar Slaskich, Rudy Slaskiej czy gdzies dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? PONOĆ KTO NIE MA SZCZĘŚCIA W KARTACH, TO MA SZCZEŚCIE W MIŁOŚCI dlatego pisalam , ze w milosi mi sie szczesci a na ten Slask to gdzies blisko Katowic , Chorzowa, Zabrza , Gliwic, Tarnowskich Gor,Piekar Slaskich, Rudy Slaskiej czy gdzies dalej ? DOKŁADNIE TO PLANUJĘ W DĄBROWIE GÓRNICZEJ, W BEDZINIE POGNAĆ NA WERNISAŻ ,A W KATOWICACH NA UNIWERSYTET MEDYCZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ja za półtorej godzinki rozpoczynam Sportową Sobotę trzymać kciuki ? jasne .....flaszka do wygrania w .............brydża Froszka - o karty chodziło a godajom kto gro w karty tyn mo łeb obdarty nie mam szczescia w kartach ale za to w milosci ....hooo hooo .... no coz ....goopi zawsze ma szczescie czesc ila jakie masz plany zwiazane z urlopem? PONOĆ KTO NIE MA SZCZĘŚCIA W KARTACH, TO MA SZCZEŚCIE W MIŁOŚCI dlatego pisalam , ze w milosi mi sie szczesci a na ten Slask to gdzies blisko Katowic , Chorzowa, Zabrza , Gliwic, Tarnowskich Gor,Piekar Slaskich, Rudy Slaskiej czy gdzies dalej ? DOKŁADNIE TO PLANUJĘ W DĄBROWIE GÓRNICZEJ, W BEDZINIE POGNAĆ NA WERNISAŻ ,A W KATOWICACH NA UNIWERSYTET MEDYCZNY z Bedzina do Katowic mozesz jechac przez Bytom podjedziesz autobusem 24, 42,99,104 pod sam moj dom na kawe bede czekac w niedziele , poniedzialek i wtorek jakby co to wiadomosc na priv, nk, gg, skype , mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Hej hej dzieci drzemkę maja a ja chwile spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.03.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A mię śwagier tak molestuje cobym do ty Dombrowy Górniczy przyjechoł... Kiedyś tyż się wybierę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ciepło, słońce swieci ..miałam sadzic seler na polu ale znowu jakieś przymrozki zapowiadaja wykończą mnie z tym prognozowaniem pogody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A mię śwagier tak molestuje cobym do ty Dombrowy Górniczy przyjechoł... Kiedyś tyż się wybierę... oj jak molestuje to trzeba jechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 31.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 no zmykam , dzieci się obudziły , koniec leniuchowania pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.03.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Helou helou! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 31.03.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts