Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cytat z dziś, wiozę cóerke do szkoły, lekko zaspany, dość wolno, a ona...tata..ciskaj w pedał świeci sie mentolowe dla Nas.. :D

:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dzieci sa kochane

oczywiscie te male :p :p :p

starsze dosc skutecznie przykrwaja wiekiem (tym od ew-ki) :roll:

wczoraj szukalam z Froschem wozkow w necie 8)

nie , nie potrzebujemy go dla siebie :D

kolega z Niemiec , ktorego ukochana spodziewa sie dziecka prosil bysmy sprawdzili ceny takowych w Polsce

oczy wyszly nam z orbit jakie parametry posiadaja teraz wozki dzieciece :o :o :o

tatusiowie na spacerach moga sie przechwalac :

-moj ma alusowa konstrukcje

-moj ma lozyskowane kola

-a moje mozna pompowac

-moj posiada tylna os skretna

-moj ma amortyzatory , sensory ,wentylatory...

-moj ma pieciopunktowy pas bezpieczenstwa (to mnie rozwalilo na maxa)

i jakies tam jeszcze inne bajery dla mamus : torby podreczne, podrozne ,przeciwdeszczowe ..... :o :o :o :roll:

jeden posiadal nawet funkcje rozkladania legowiska do pozycji lezacej (Matko! moje dzieci w glebokich wozkach zazawyczaj lezaly :o )

jak sie cieszymy , ze dzieci juz nie chcemy !!! :D :D :D

ludzie!!! jeszcze tylko telewizory tym dzieciakom powkladac i laptopy .....

mielismy ubaw ze dwie godziny :lol: :lol: :lol:

alu jak ci idzie w bezdymiu ?

ja tez sie przymierzam , ale musze najpierw troche schudnac, zeby potem moc przytyc

bedziemy sie wspierac z Froschem nawzajem , wiec mam nadzieje wygrac wojne z tym goffnem :-?

siadasz,, najlepiej się napikasz i to niezle.....przy tym ostro podymic .

rano ból jak........ :evil: od tego zaczynamy, lub mniej bolesnie poprostu stoimy i twierdzimy KONIEC, i to wszystko.

wiadomo mysli ganiają podswiadomie szukamy dymku, uciekac myslami do innych rzeczy, kwestia samokontroli ja jade bez wsparcia farmakologicznego. ;-)

a co taki jestem... :D

siadasz,, najlepiej się napikasz i to niezle.....przy tym ostro podymic .

rano ból jak........ :evil: od tego zaczynamy, lub mniej bolesnie poprostu stoimy i twierdzimy KONIEC, i to wszystko.

wiadomo mysli ganiają podswiadomie szukamy dymku, uciekac myslami do innych rzeczy, kwestia samokontroli ja jade bez wsparcia farmakologicznego. ;-)

a co taki jestem... :D

niezly jestes :D

trzymaj sie!!!

bede plula z calych sil, zeby ci sie udalo

wtajemniczeni znaja moc mojego jadu, wiec powinno sie udac :D

wracajac do mnie .....najwazniejsze, ze zaczynam o tym myslec ( o rzuceniu) , wczesniej nie wchodzilo to w zadna rachube

kiedys udalo mi sie nie palic ..4 lata(ciaza, karmienie, ciaza, karmienie, ciaza , karmienie......) i goopia znow zaczelam :evil:

potem rzucalam jeszcze ze dwa razy (bez skutku , zzeralam caly chleb dziennie jak dziecko Etiopii :oops: )

i znow zaczynam myslec o tym, jakby to fajnie bylo nie musiac jarac :roll:

aaa jad, a dzięki, mama ślubnej ma podobny, do tej pory mam znaki..;-)

tu koniec z myslenie tu trzeba działać, była okazja były swieta, zresztą kazdy dzień jest okazją...nie tylko do rzucenia gufna. :D

np wtorek, serial 39 i pół, i robimy 39 i pół przysiadów....lub orgazmó, ups chyba przesadziłęm..zmykam :oops:

tu koniec z myslenie tu trzeba działać, była okazja były swieta, zresztą kazdy dzień jest okazją...nie tylko do rzucenia gufna. :D

np wtorek, serial 39 i pół, i robimy 39 i pół przysiadów....lub orgazmó, ups chyba przesadziłęm..zmykam :oops:

raczej przesądziles :D

ktory to dzisiaj?

pierwszy .....hmmmm :roll:

czwarty miesiac .....

drugi dzien tygodnia ..... :D

wychodzi na to ze ....za pierwszym podejsciem cztery razy po dwa razy trzeba .... :roll: :oops: 8)

raczej przesądziles :D

ktory to dzisiaj?

pierwszy .....hmmmm :roll:

czwarty miesiac .....

drugi dzien tygodnia ..... :D

wychodzi na to ze ....za pierwszym podejsciem cztery razy po dwa razy trzeba .... :roll: :oops: 8)

aaa wiadomo chata wolna to trzeba używać tylko czy Frosch takie tempo dotrzyma :wink: