Ew-ka 01.04.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 to Ci powiem ,że jesteś w czarnej d..pie to cytat oczywiście ,który mnie ostatnio powala a dzisiaj idziemy z koleżankami na Nie kłam kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 cytat powalający, witam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 cytat z dziś, wiozę cóerke do szkoły, lekko zaspany, dość wolno, a ona...tata..ciskaj w pedał świeci sie mentolowe dla Nas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.04.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 cytat z dziś, wiozę cóerke do szkoły, lekko zaspany, dość wolno, a ona...tata..ciskaj w pedał świeci sie mentolowe dla Nas.. dzieci sa kochane oczywiscie te male starsze dosc skutecznie przykrwaja wiekiem (tym od ew-ki) wczoraj szukalam z Froschem wozkow w necie nie , nie potrzebujemy go dla siebie kolega z Niemiec , ktorego ukochana spodziewa sie dziecka prosil bysmy sprawdzili ceny takowych w Polsce oczy wyszly nam z orbit jakie parametry posiadaja teraz wozki dzieciece tatusiowie na spacerach moga sie przechwalac : -moj ma alusowa konstrukcje -moj ma lozyskowane kola -a moje mozna pompowac -moj posiada tylna os skretna -moj ma amortyzatory , sensory ,wentylatory... -moj ma pieciopunktowy pas bezpieczenstwa (to mnie rozwalilo na maxa) i jakies tam jeszcze inne bajery dla mamus : torby podreczne, podrozne ,przeciwdeszczowe ..... jeden posiadal nawet funkcje rozkladania legowiska do pozycji lezacej (Matko! moje dzieci w glebokich wozkach zazawyczaj lezaly ) jak sie cieszymy , ze dzieci juz nie chcemy !!! ludzie!!! jeszcze tylko telewizory tym dzieciakom powkladac i laptopy ..... mielismy ubaw ze dwie godziny alu jak ci idzie w bezdymiu ? ja tez sie przymierzam , ale musze najpierw troche schudnac, zeby potem moc przytyc bedziemy sie wspierac z Froschem nawzajem , wiec mam nadzieje wygrac wojne z tym goffnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 siadasz,, najlepiej się napikasz i to niezle.....przy tym ostro podymic . rano ból jak........ od tego zaczynamy, lub mniej bolesnie poprostu stoimy i twierdzimy KONIEC, i to wszystko. wiadomo mysli ganiają podswiadomie szukamy dymku, uciekac myslami do innych rzeczy, kwestia samokontroli ja jade bez wsparcia farmakologicznego. a co taki jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 siadasz,, najlepiej się napikasz i to niezle.....przy tym ostro podymic . rano ból jak........ od tego zaczynamy, lub mniej bolesnie poprostu stoimy i twierdzimy KONIEC, i to wszystko. wiadomo mysli ganiają podswiadomie szukamy dymku, uciekac myslami do innych rzeczy, kwestia samokontroli ja jade bez wsparcia farmakologicznego. a co taki jestem... niezly jestes trzymaj sie!!! bede plula z calych sil, zeby ci sie udalo wtajemniczeni znaja moc mojego jadu, wiec powinno sie udac wracajac do mnie .....najwazniejsze, ze zaczynam o tym myslec ( o rzuceniu) , wczesniej nie wchodzilo to w zadna rachube kiedys udalo mi sie nie palic ..4 lata(ciaza, karmienie, ciaza, karmienie, ciaza , karmienie......) i goopia znow zaczelam potem rzucalam jeszcze ze dwa razy (bez skutku , zzeralam caly chleb dziennie jak dziecko Etiopii ) i znow zaczynam myslec o tym, jakby to fajnie bylo nie musiac jarac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 aaa jad, a dzięki, mama ślubnej ma podobny, do tej pory mam znaki.. tu koniec z myslenie tu trzeba działać, była okazja były swieta, zresztą kazdy dzień jest okazją...nie tylko do rzucenia gufna. np wtorek, serial 39 i pół, i robimy 39 i pół przysiadów....lub orgazmó, ups chyba przesadziłęm..zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.04.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 aaa jad, a dzięki, mama ślubnej ma podobny, do tej pory mam znaki.. tu koniec z myslenie tu trzeba działać, była okazja były swieta, zresztą kazdy dzień jest okazją...nie tylko do rzucenia gufna. np wtorek, serial 39 i pół, i robimy 39 i pół przysiadów....lub orgazmó, ups chyba przesadziłęm..zmykam raczej przesądziles ktory to dzisiaj? pierwszy .....hmmmm czwarty miesiac ..... drugi dzien tygodnia ..... wychodzi na to ze ....za pierwszym podejsciem cztery razy po dwa razy trzeba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 to Ci powiem ,że jesteś w czarnej d..pie to cytat oczywiście ,który mnie ostatnio powala a dzisiaj idziemy z koleżankami na Nie kłam kochanie jak swidzę Karolaka z tym na ustach to mam taaakiego rogala miłego oglądania i czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 aaa jad, a dzięki, mama ślubnej ma podobny, do tej pory mam znaki.. tu koniec z myslenie tu trzeba działać, była okazja były swieta, zresztą kazdy dzień jest okazją...nie tylko do rzucenia gufna. np wtorek, serial 39 i pół, i robimy 39 i pół przysiadów....lub orgazmó, ups chyba przesadziłęm..zmykam raczej przesądziles ktory to dzisiaj? pierwszy .....hmmmm czwarty miesiac ..... drugi dzien tygodnia ..... wychodzi na to ze ....za pierwszym podejsciem cztery razy po dwa razy trzeba .... aaa wiadomo chata wolna to trzeba używać tylko czy Frosch takie tempo dotrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a w ogóle dzień był dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a w ogóle dzień był dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 01.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 hmm co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 http://images33.fotosik.pl/201/50e5e54feb7ea8dfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 dzień jest dobry., Prezio zganił posłó od PIS-u, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 WITANKO BUZIAK W CZÓŁKO WARTOWNIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 WITANKO BUZIAK W CZÓŁKO WARTOWNIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 WITANKO BUZIAK W CZÓŁKO WARTOWNIKU WARTOWNIK, PLISSSSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 WITANKO BUZIAK W CZÓŁKO WARTOWNIKU WARTOWNIK, PLISSSSSSS no dobrze , wiem , wiem , mam pisac a nie tylko buzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts