Gość 06.06.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A teraz zmykam już spać bo i tak nie wiem jak o rano wstanę Dobranoc Pa Monka!!!!!!! Do jutra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Pa Monka! Ja też chyba zmykam, dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I ja sie chyba pozegnam, bo tu ten moj kudnel bury na spacer mnie goni Dobranoc!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Pa Monka! Ja też chyba zmykam, dobranoc! Pa Joola!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzień DOBRY klubie budujący Mam nadzieję, żę dzisiaj forum będzie sprawne zabieram się do czytania streszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Nadrabiam zaległości: SławekD-żonka ciekawy ten wasz domek ale nie widzialam jeszcze domku z zew wykonczonego a wew pusto chyba ze mi sie wydaje ale jak zobaczylam to myslalam ze juz mieszkacie a co maCIE wspolnego z kacha110? jezeli mozna Dobrze widzisz, z zewnątrz elegancko - w środku bida - przez to menele się kręcą myśląc, że znajdą jakieś cenne łupy A z Kasią piszemy sobie na forum dzieciowym a czemu tak? acha kacha110 jest z wroclawskiej grupy tak jak ja Odpowiem jednym słowem: teściowa... ma takie boskie pomysly? a czemu to ma sluzyc? To jest po to, by sąsiedzi mieli ładny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 50 2. Fizyk - 41 3. Whisper - 38 4. Kasztanka - 37 5. Sonika - 35 6. Moniś - 267. Maksiu - 25 8. Badi - 22 9. Joanna i Janusz - 1910. Teska - 1811. Monka - 1712. Jezier - 15 13. Agniesia - 14 14. Aga J.G. - 13 15. andrzejka - 10 16. Joola - 9 17. Jane - 8 18. Olkalybowa - 7 19. Majka - 6 20. Wojty, - 4 21. Ania - 3 22. Daria, SławekD-żonka - 2 24. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie Tak sie pobawiłam jak wszyscy śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Przyjumuję gratulacje - mój syn skończył 2 latka!!!! Gratulacje Fizyk, teraz jest w wieku, kiedy juz może Ci iść po piwo do sklepu - tak mówi mój szef (ale tak na prawdę, to wspaniały człowiek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale kolejny etap budowy mam za sobą - dostałem kredyt. Załatwiłem wszystkie formalności. Przelew na moje konto jutro! Będę bogaty!!! To jesteś szczęśliwym kredytobiorcą my zrezygnowaliśmy i nadal mieszkamy 'na kupie'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 [ Strasznie marzy mi sie taki maly Dziubek!!!!!!!!! Moniś ja cały czas mocno kciuki ściskam To ja też sobie pościskam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 w koncu dom dla nich budujemy...musza sie w kDługo musisz jeszcze czekać żeby coś wiedzieć? Monka jesli do mnie jest to pytanie, to dzisiaj przedostatnie badanie mialam.....jeszcze tylko jedno badanko i zobaczymy.... No do ciebie było. No to naprawde podwójnie zaciskam paluchy i zaklinam boćka co lata w mojej okolicy żeby sterował w Twoją stronę A tak na poważnie to podziwiam Cię za otwartość i mam nadzieję że się tym razem powiedzie. Monka teraz nie ma innej opcji!!! Jestesmy obstawieni lekarzami, jeszcze sporo mnie czeka (codzienne zastrzyki w brzuch) ale damy rade Ło matko tym bardziej mocno ściskam! 3maj się, bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Cześć dziewczyny! Tak jak obiecałam jest parę zdjęć. Na razie nie ma jeszcze zbyt wiele do oglądania ale kilka osóbek się uparło więc obietnicy dotrzymuję. Nie mogę wpisać zamiast adresu żadnego słowa, bo mi wyświetla, że mam za długi podpis chyba mam za długi...tylko kogo się pozbyć: jolki czy galaretki Fajne masz parapety, też mi się takie marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Monka teraz nie ma innej opcji!!! Jestesmy obstawieni lekarzami, jeszcze sporo mnie czeka (codzienne zastrzyki w brzuch) ale damy rade Moniś też wierzę że się uda Kurcze te zastrzyki codzienne mnie przerażają ale pewnie tak trzeba. ... i to w brzuch jeszcze Moniś - podziwiam Cię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Moniś bidulko, dużo tych zastrzyków będziesz musiała wziąć Trzymam kciuki, żeby nie kłuli Cię na darmo! Czesc Joola!!!!!!! Widzialam zdjecia!!!! Strasznie podoba mi sie pralnia i ta mala wanienka!!!! I wlasnie uswiadomilam sobie, ze u nas nie pomyslelismy o czy s takim A zastrzyki......no coz musze twirdzic ze jestem dzielna babka, bo bedzie ich kolo 300. Ale czegoz sie nie robi......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Pierwszy raz widzę, żeby ktoś tak nadrabiał zaległości w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko ciasteczko o tej porze jak ty zgubisz te kalorie?? http://mojegotowanie.onet.pl/_ds/rama/smietanowiec250.jpg O tej porze można bardzo łatwo zgubić kalorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 A wiecie jaki byłby świat bez facetów...pełen grubych i szczęśliwych kobiet A to święta prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Pierwszy raz widzę, żeby ktoś tak nadrabiał zaległości w tym wątku Hehehehe, tak trzeba, z cicha pęk, bo szef się tu kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No mam nadzieję, że się nam natychmiast pochwalisz Musi się udać, bo wszyscy z całego serca Ci tego życzą Joola no pewnie, ze sie chwalic bede.......potem zjazd ciotek zorganizuje Becikowe i kinder party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No dobra, zaległości brak - tak samo jak brak chętnych do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts