maksiu 07.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Cześć, PADŁ MI W DOMU KOMPUTER I NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ????? HELP!!!!!!! nie panikuj.. powiedz jakie sa objawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 no ma swoje plusy i minusy do czasu znalezienia pracy i zamieszkania w domu mieszkamy u tesciow )))))))))))))) Doskonale Cię rozumiem - my mieszkamy u moich rodziców . Nie gadajcie Ja po ślubie 34 lata mieszkalam z teściową Szok w trampkach Teraz jej nie ma od 6 lat - USA i jest super nawet jeśli musze kombinowac z opieką do dzieci No ale wróci kiedyś i zamieszkamy znowu razem- jak za dawnych dobrych lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 34lata??????????????????????? o dżizus! )))))))))))))))) a co robi 6lat w USA? praca? Pomylka 4 lata Niestety tylko mi się wysawalo, że dzieci spią Ale teraz to już raczej napewno No 4 lata to bardziej realniejsza liczba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzień dobry, zastaliście Jolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witajcie Sonika, napisz coś więcej. Nie mogę uruchomiż żadnego programu, tzn. Widowsy są (jeszcze), ale nic poza tym nie działa. Nie mogę wejść w GG, nie mogę uruchomić Photosite, nie mogę wejść do internetu itd. Co mam zrobić?? Mam tyle zdjęć w kompie i boję się, że je stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Joola,napisałam o płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Sonika, może masz jakiegoś wirusa wstrętnego, mi wczoraj też komputer szalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Wysoko usadowiony dom wynika z faktu, że mam tak położoną działkę. Plany są takie, że zrobię piwniczkę pod tarasem . I dopiero zasypię ziemią. Teren będzie zdecydowanie podniesiony. Aż boję sie pomyśleć ile będzie mni eto kosztować Fajna okolica, miłe widoczki, ale to podniesienie i piwnica to Cię troszkę będa kosztować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Joola, napisałam o płytkach Dzięki, zaraz lecę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Sonika odbierz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ktoś coś wie o komputrach????? Ja walcze z excelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? a to nie wystarczy w Profilu wkleić adesu do strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? w profilu musisz wpisac adres albumu w rubryce "Strona WWW" i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witajcie Sonika, napisz coś więcej. Nie mogę uruchomiż żadnego programu, tzn. Widowsy są (jeszcze), ale nic poza tym nie działa. Nie mogę wejść w GG, nie mogę uruchomić Photosite, nie mogę wejść do internetu itd. Co mam zrobić?? Mam tyle zdjęć w kompie i boję się, że je stracę no to na 90% masz jakies badziewie w systemie.. tak na odleglosc trudno stwierdzic to.. zainteresuj sie tym wątkiem: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 A to mój wczorajszy jubilat: http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/54_1024.ts1118089979703.jpg Danielek A jak tam impreza udała się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? w profilu musisz wpisac adres albumu w rubryce "Strona WWW" i już Robię tak ale wyświetla mi, że adres e-mail jest nieprawidłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ufff nadrobiłem zaległości!!! 5 stronek szybko poszło... Niektóry nie napisali streszczeń W temacie komputerów to coś tam się znam... Ale jak Ty piszesz na forum skoro tylko Windowsy działają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 nie adres a'mail tylko strona www o excelu nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? w profilu musisz wpisac adres albumu w rubryce "Strona WWW" i już Robię tak ale wyświetla mi, że adres e-mail jest nieprawidłowy czemu e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Rany, pomięłszało mi się Już jest, dzięki Monka i Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts