joola 07.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Majka, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oooo właśnie, to ja też w sprawie komputerowej. Maksiu, jak się robi taki domek-odnośnik do albumu? w profilu musisz wpisac adres albumu w rubryce "Strona WWW" i już To o ten domek chodzi PS: Małgosia jest cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ufff nadrobiłem zaległości!!! 5 stronek szybko poszło... Niektóry nie napisali streszczeń W temacie komputerów to coś tam się znam... Ale jak Ty piszesz na forum skoro tylko Windowsy działają??? Też mi się tak wydawało - podać ich do raportu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale co z tym excelem jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 nie adres a'mail tylko strona www o excelu nic nie wiem Czary - mary, raz tabelki są, raz nie ma i nie moge otworzyć kilku okien na raz a inwentura czeka, wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale co z tym excelem jest nie tak? Czytaj wyżej, 'troszke' już mnie to denerwuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale co z tym excelem jest nie tak? Czytaj wyżej, 'troszke' już mnie to denerwuje! Spoko! Po prostu równoczesnie Ty napisałas swojego maila, a ja swojego.. Ja myslę, że masz za mało zasobów w komputerze. Tzn. może za mało pamięci, albo za słaby procesor? Aby to sprawdzić to naciśniej ++ i wybierz opcję i zobacz jakie masz obciązenie (Zakładka wydajność). I co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale co z tym excelem jest nie tak? Czytaj wyżej, 'troszke' już mnie to denerwuje! Spoko! Po prostu równoczesnie Ty napisałas swojego maila, a ja swojego.. Ja myslę, że masz za mało zasobów w komputerze. Tzn. może za mało pamięci, albo za słaby procesor? Aby to sprawdzić to naciśniej ++ i wybierz opcję i zobacz jakie masz obciązenie (Zakładka wydajność). I co masz? Użycie procesora w prywach do 16%, użycie pamięci 277448K - ale nie wiem czy o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale co z tym excelem jest nie tak? Czytaj wyżej, 'troszke' już mnie to denerwuje! Spoko! Po prostu równoczesnie Ty napisałas swojego maila, a ja swojego.. Ja myslę, że masz za mało zasobów w komputerze. Tzn. może za mało pamięci, albo za słaby procesor? Aby to sprawdzić to naciśniej ++ i wybierz opcję i zobacz jakie masz obciązenie (Zakładka wydajność). I co masz? Użycie procesora w prywach do 16%, użycie pamięci 277448K - ale nie wiem czy o to chodzi A pamięć fizyczna? Czyli ile masz ramu w komputerze? Jesli masz 256MB to własnie skończyła Ci się pamięć i komputer musi używać dysku zamiast pamięci RAM. A jesli masz 512MB (w nowszych komputerach tyle sie wkłada, a ile miesięcy, lat ma Twój komputer?) to musimy szukac dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 zwariowany dzień mnie czeka ale jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Te sprawy komputerowe mnie wymęczą gdzie ja mam ten ram sprawdzić A komputer ma 3 latka, nasz komputerowiec ciągle cos w nim grzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 zwariowany dzień mnie czeka ale jakos to bedzie Czemu zwariowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Opuszczonam przez siłę pracowniczą szefowie, to zawsze muszą pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Te sprawy komputerowe mnie wymęczą gdzie ja mam ten ram sprawdzić A komputer ma 3 latka, nasz komputerowiec ciągle cos w nim grzebie Kliknij na ikonkę "Mój komputer" prawym przyciskiem myszki i wybierz opcję . W prawym dolnym rogu coś powinno byc o RAM napisane... PS Czekamy na streszczenie poprzedniej strony i gratulacje z okazji PKT'A!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Opuszczonam przez siłę pracowniczą szefowie, to zawsze muszą pracować Ale szefowie więcej kaski zarabiaja, więc nie narzekaj!!! A gdzie są Twoi pracownicy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Te sprawy komputerowe mnie wymęczą gdzie ja mam ten ram sprawdzić A komputer ma 3 latka, nasz komputerowiec ciągle cos w nim grzebie Kliknij na ikonkę "Mój komputer" prawym przyciskiem myszki i wybierz opcję . W prawym dolnym rogu coś powinno byc o RAM napisane... PS Czekamy na streszczenie poprzedniej strony i gratulacje z okazji PKT'A!!!! 391 668 KB RAM - jak jest diagnoza??? Dzięki, juz się biorę za streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 SławekD-żonka , gratulejszyn! Kze, coś Ty taki nerwowy wściekasz się, że Majka( jest szefową ) Fakt, że szefowie więcej zarabiają, ale mają też więcej obowiązków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Moniś doszły mnie słuchy, że masz taką samą dachówkę jak ja czyli rupp angoba miedziana Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko JA TEEZZZ MAM TAKA DACHOWKE!!!!!!!!!!! tzn bede miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Moniś doszły mnie słuchy, że masz taką samą dachówkę jak ja czyli rupp angoba miedziana Monka czy mogę nieśmiało poprosić o jakieś ciasteczko JA TEEZZZ MAM TAKA DACHOWKE!!!!!!!!!!! tzn bede miala To suuuper Kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts