andzik.78 07.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kuźwa , mąż mnie ponagla... chyba muszę kończyć bo nad głową mi marudzi.. dziewczyny dzięki,że o mnie pamiętacie buziaki dla WAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie wiem. nie sledzę tego, bo i tak nie pojadę. nie ma tam tyle gorzały, aby opłacało się jechać. PRZESADZASZ ja???? tylko na wiosnę!!!! no właśnie słyszałam ostatnio, że prawidłowo na jesień się nie przesadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie wiem. nie sledzę tego, bo i tak nie pojadę. nie ma tam tyle gorzały, aby opłacało się jechać. bimber załatwię WIDZISZ RETRO NIE MASZ SIĘ CO MARTWIĆ POD BIMBROWĄ KROPLÓWKE CIE PODŁĄCZYMY tiaaaaa... znaczy ja bedę leżał, a wy bedziecie z-latać na zlocie. Ciekawa perspektywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no ja Ty i Andzik całe RW i kogo jeszcze wpiszemy POWAŻNIE , MIAŁA BYC LISTA ... TRZA SIE ANDRE ZAPYTAĆ, BĘDZIE WIEDZIAŁ jaka lista??!!! no proszę wiedziała kiedy wleźć TELEPATIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kuźwa , mąż mnie ponagla... chyba muszę kończyć bo nad głową mi marudzi.. dziewczyny dzięki,że o mnie pamiętacie buziaki dla WAS. znaczy chłopa przyparło.... daj mu "pamietnik " do poczytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 za to mam obowiązki twórcze przed, a coś cięzkawo się mysli. Dzisiaj rano próbowałem i...nic!!! no i dobrze jeszcze myślicielem byś został i pogadać z Tobą byłoby trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie wiem. nie sledzę tego, bo i tak nie pojadę. nie ma tam tyle gorzały, aby opłacało się jechać. bimber załatwię WIDZISZ RETRO NIE MASZ SIĘ CO MARTWIĆ POD BIMBROWĄ KROPLÓWKE CIE PODŁĄCZYMY tiaaaaa... znaczy ja bedę leżał, a wy bedziecie z-latać na zlocie. Ciekawa perspektywa... PODŁACZYMY DO TAKIEJ NA KÓŁKACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 07.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 muszę delikatnie mojego M uprzedzić ,ze na przełomie maja i czerwca, w domu mnie nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 za to mam obowiązki twórcze przed, a coś cięzkawo się mysli. Dzisiaj rano próbowałem i...nic!!! no i dobrze jeszcze myślicielem byś został i pogadać z Tobą byłoby trudno FILOZOF ŁO MATKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie wiem. nie sledzę tego, bo i tak nie pojadę. nie ma tam tyle gorzały, aby opłacało się jechać. bimber załatwię WIDZISZ RETRO NIE MASZ SIĘ CO MARTWIĆ POD BIMBROWĄ KROPLÓWKE CIE PODŁĄCZYMY tiaaaaa... znaczy ja bedę leżał, a wy bedziecie z-latać na zlocie. Ciekawa perspektywa... PODŁACZYMY DO TAKIEJ NA KÓŁKACH i jako przyczepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 07.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kuźwa , mąż mnie ponagla... chyba muszę kończyć bo nad głową mi marudzi.. dziewczyny dzięki,że o mnie pamiętacie buziaki dla WAS. znaczy chłopa przyparło.... daj mu "pamietnik " do poczytania... muszę iść bo zaraz mi dzieci pobudzi...normalnie jeleń na rykowisku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 za to mam obowiązki twórcze przed, a coś cięzkawo się mysli. Dzisiaj rano próbowałem i...nic!!! no i dobrze jeszcze myślicielem byś został i pogadać z Tobą byłoby trudno nie myslicielem, tylko myśliwym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 muszę delikatnie mojego M uprzedzić ,ze na przełomie maja i czerwca, w domu mnie nie będzie... TO ZACZNIJ OD DZISIAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 muszę delikatnie mojego M uprzedzić ,ze na przełomie maja i czerwca, w domu mnie nie będzie... jakie delikatnie twardym trza być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 07.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 muszę delikatnie mojego M uprzedzić ,ze na przełomie maja i czerwca, w domu mnie nie będzie... TO ZACZNIJ OD DZISIAJ żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce........... Dobranoc WSZYSTKIM pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kuźwa , mąż mnie ponagla... chyba muszę kończyć bo nad głową mi marudzi.. dziewczyny dzięki,że o mnie pamiętacie buziaki dla WAS. znaczy chłopa przyparło.... daj mu "pamietnik " do poczytania... muszę iść bo zaraz mi dzieci pobudzi...normalnie jeleń na rykowisku.. no i teraz pewnie groźny jak jelenie wtedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 nie wiem. nie sledzę tego, bo i tak nie pojadę. nie ma tam tyle gorzały, aby opłacało się jechać. bimber załatwię WIDZISZ RETRO NIE MASZ SIĘ CO MARTWIĆ POD BIMBROWĄ KROPLÓWKE CIE PODŁĄCZYMY tiaaaaa... znaczy ja bedę leżał, a wy bedziecie z-latać na zlocie. Ciekawa perspektywa... PODŁACZYMY DO TAKIEJ NA KÓŁKACH i jako przyczepka ALE CI TRUDNO DOGODZIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 za to mam obowiązki twórcze przed, a coś cięzkawo się mysli. Dzisiaj rano próbowałem i...nic!!! no i dobrze jeszcze myślicielem byś został i pogadać z Tobą byłoby trudno nie myslicielem, tylko myśliwym... nie wiem który gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 muszę delikatnie mojego M uprzedzić ,ze na przełomie maja i czerwca, w domu mnie nie będzie... TO ZACZNIJ OD DZISIAJ żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce........... Dobranoc WSZYSTKIM pa pa dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 za to mam obowiązki twórcze przed, a coś cięzkawo się mysli. Dzisiaj rano próbowałem i...nic!!! no i dobrze jeszcze myślicielem byś został i pogadać z Tobą byłoby trudno nie myslicielem, tylko myśliwym... nie wiem który gorszy 2W1, ZALEŻY JAKI BEDZIE MIAŁ NASTRÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts