Majka 07.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pozamykaj wszelkie niepotrzebne procesy, to i pamieci przybędzie szef raz zarabia więcej, raz nie. Czasami lepiej bylioby byc pracownikiem na 8 godzin i mieć poptem wszystko w dupie I jeszcze urlop /26 dni / by sie należał, chorobowe, opiekuńcze, wolne soboty, świadczenie urlopowe............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Te sprawy komputerowe mnie wymęczą gdzie ja mam ten ram sprawdzić A komputer ma 3 latka, nasz komputerowiec ciągle cos w nim grzebie Kliknij na ikonkę "Mój komputer" prawym przyciskiem myszki i wybierz opcję . W prawym dolnym rogu coś powinno byc o RAM napisane... PS Czekamy na streszczenie poprzedniej strony i gratulacje z okazji PKT'A!!!! 391 668 KB RAM - jak jest diagnoza??? Że masz zajęte ok. 270MB, a masz 384MB... Wydaje się, że pamięć OK, procesor nie jest za bardzo obciążony... Hmmm A jakiegos antywirusa uzywasz? Masz internet na tym samym komputerze co ten excel? Dzięki, juz się biorę za streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? O Tak! Co byśmy zrobili! Niech żyje "srete-tete"! "Sretetetowcy" wszystkich forów łaczcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Streszczenie - oglądaliśmy biesiadę u Fizyka - ogladaliśmy też (ale już indywidualnie) inne zdjęcia, nad którymi Fizyk intensywnie (lub nie) pracował - były życzenia i wyliczanki - dalej popsuły sie komputery - Joola ma już domek pod podpisem - na koniec Kze próbuje postawić diagnozę mojemu komputerkowi - stronkę zamknęła Majka obwieszczając, że trudny dzień ją czeka ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? Ja sobie myślę że takie "srete - tete" nigdy nie będą ważne ale za to merytoryczne rozważania "co lepsze wełna czy styropian?" po raz kolejny to jest to! W końcu to forum budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pozamykaj wszelkie niepotrzebne procesy, to i pamieci przybędzie szef raz zarabia więcej, raz nie. Czasami lepiej bylioby byc pracownikiem na 8 godzin i mieć poptem wszystko w no I jeszcze urlop /26 dni / by sie należał, chorobowe, opiekuńcze, wolne soboty, świadczenie urlopowe............. To tylko teoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 może by tak Aidą32 sprawdzić twój komputer /qrcze nie wiem, czy gada z nami Sławek czy zona / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam serdecznie Jak ja lubię te streszczenia Własnie oglądam fotki Jooli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? Ja sobie myślę że takie "srete - tete" nigdy nie będą ważne ale za to merytoryczne rozważania "co lepsze wełna czy styropian?" po raz kolejny to jest to! W końcu to forum budowlane Monka coś nie tak?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Te sprawy komputerowe mnie wymęczą gdzie ja mam ten ram sprawdzić A komputer ma 3 latka, nasz komputerowiec ciągle cos w nim grzebie Kliknij na ikonkę "Mój komputer" prawym przyciskiem myszki i wybierz opcję . W prawym dolnym rogu coś powinno byc o RAM napisane... PS Czekamy na streszczenie poprzedniej strony i gratulacje z okazji PKT'A!!!! 391 668 KB RAM - jak jest diagnoza??? Że masz zajęte ok. 270MB, a masz 384MB... Wydaje się, że pamięć OK, procesor nie jest za bardzo obciążony... Hmmm A jakiegos antywirusa uzywasz? Masz internet na tym samym komputerze co ten excel? Dzięki, juz się biorę za streszczenie Antywirus to Norton, a internet mam na tym samym komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? O Tak! Co byśmy zrobili! Niech żyje "srete-tete"! "Sretetetowcy" wszystkich forów łaczcie się! No i założyłaś Elytarny Klub Sretetowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pozamykaj wszelkie niepotrzebne procesy, to i pamieci przybędzie szef raz zarabia więcej, raz nie. Czasami lepiej bylioby byc pracownikiem na 8 godzin i mieć poptem wszystko w no I jeszcze urlop /26 dni / by sie należał, chorobowe, opiekuńcze, wolne soboty, świadczenie urlopowe............. To tylko teoria mówisz, że mogę się od tego wymigać????????? jeden pracownik na wychowawczym, drugi na zwolnieniu. na więcej mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Monka, Ty to kawusię byś przyniosła a nie piszesz, że nasze srete-tete nie będą ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Joola - ale masz świetną pralnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 może by tak Aidą32 sprawdzić twój komputer /qrcze nie wiem, czy gada z nami Sławek czy zona / Gadam ja - czyli Kasia - żona jakby to był Sławek to by nie zadawał takich pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? Ja sobie myślę że takie "srete - tete" nigdy nie będą ważne ale za to merytoryczne rozważania "co lepsze wełna czy styropian?" po raz kolejny to jest to! W końcu to forum budowlane Monka coś nie tak?????? No u mnie w normie wszystko jak się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? O Tak! Co byśmy zrobili! Niech żyje "srete-tete"! "Sretetetowcy" wszystkich forów łaczcie się! No i założyłaś Elytarny Klub Sretetowców kto się wpisuje???? ale uprzedzam, że będą opłaty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? O Tak! Co byśmy zrobili! Niech żyje "srete-tete"! "Sretetetowcy" wszystkich forów łaczcie się! No i założyłaś Elytarny Klub Sretetowców No, to mogę zostać Prezesową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 SławekD-żonka , gratulejszyn! Kze, coś Ty taki nerwowy wściekasz się, że Majka( jest szefową ) Fakt, że szefowie więcej zarabiają, ale mają też więcej obowiązków... No bo nie lubię jak menadżerowie narzekają na swój los... Jak tak źle jest to czemu wszyscy chcą awansować? Zawsze możesz pracowac jako specjalista... A ktoś inny bedzie managerem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Joola - ale masz świetną pralnię Dziękuję Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts