ila66 09.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 niezła banda na ten zlot się szykuje SYMPATYCZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 hodowle nowofunlandów oglądałam i się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Hej Właśnie miałam pierwszy raz rolki na nogach ale jazda jazda jak jazda ale jak było z hamowaniem ? wiedziałam ,ze zapomniałam się o coś zapytać.. jesssu ale mi się podobało chyba se rolki kupię szczerze to nie wyobrażam sobie hamowania z górki ja hamuję a łone jadą ale co tam d.pa nie szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 DOBRANOC http://blog.doctissimo.fr/php/blog/petitpoison/images/Kissed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ila jakie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 magi mam smutną/nie smutną wiadomość: mój M z nami jedzie.. czemu smutną im więcej tym weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.04.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ila jakie dobranoc IDĘ SIĘ KĄPAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ila jakie dobranoc IDĘ SIĘ KĄPAĆ to do zobaczyska i żeby żadna gumowa kaczuszka Cię nie atakowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 niezłego powera złapałaś po tych rolkach ja jak pierwszy raz jechałam to z górki po asfalcie gładziutkim dlatego pytałam o hamowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no to krzywa mordka na dobranoc ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Andzia gratkii gacie dla Cie http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Pk9hTuFJL._sexy-woman-lingerie-blogspot_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 niezłego powera złapałaś po tych rolkach ja jak pierwszy raz jechałam to z górki po asfalcie gładziutkim dlatego pytałam o hamowanie Ania z górki to ja dopiero pojadę na razie spokojnie się turlałam ale i tak hamować nie umiałam ale jak jest dobry asfalt to naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 niezłego powera złapałaś po tych rolkach ja jak pierwszy raz jechałam to z górki po asfalcie gładziutkim dlatego pytałam o hamowanie Ania z górki to ja dopiero pojadę na razie spokojnie się turlałam ale i tak hamować nie umiałam ale jak jest dobry asfalt to naprawdę super z górki to polecam (teraz to mądra jestem) zjechać po gruntownej nauce hamowania na płaskim coby politury na twarzy nie uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 niezłego powera złapałaś po tych rolkach ja jak pierwszy raz jechałam to z górki po asfalcie gładziutkim dlatego pytałam o hamowanie Ania z górki to ja dopiero pojadę na razie spokojnie się turlałam ale i tak hamować nie umiałam ale jak jest dobry asfalt to naprawdę super z górki to polecam (teraz to mądra jestem) zjechać po gruntownej nauce hamowania na płaskim coby politury na twarzy nie uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Na razie to się bijemy z Julką o jej rolki Zobaczymy jak będzie dalej jak się jej nie znudzi to będę zmuszona sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a ja marzę o prawdziwych wrotkach z butami ale nie widzialam w sklepie może teraz na wiosne coś się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a ja marzę o prawdziwych wrotkach z butami ale nie widzialam w sklepie może teraz na wiosne coś się pojawi wiesz, że ja też nie ale na rolkach przyjemniej i zawsze można orła wywinąć i ile radochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a ja marzę o prawdziwych wrotkach z butami ale nie widzialam w sklepie może teraz na wiosne coś się pojawi wiesz, że ja też nie ale na rolkach przyjemniej i zawsze można orła wywinąć i ile radochy chyba jednak wolę wrotki a orły to wywijałam w tym roku na łyżwach z 4 latką na łyżwach uczepiną moich nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 zmykam bo mały się budzi dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 zmykam bo mały się budzi dobrej nocki wzajemnie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts