aniawmuratorze 11.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ew-ka gacie http://www.fotosearch.pl/comp/ITS/ITS161/czlowiek-posiedzenie-lozko-jego-bielizna-jego-herb-~-ITF061006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Brazunia wszystkiej naj http://ange135.blox.pl/resource/Konie1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Siema żenado to gdzie te driny bo ja już weekenduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.04.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Siema żenado to gdzie te driny bo ja już weekenduję To ja z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.04.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Hej Stwierdziłam ,że nasz kraj to jeden wielki absurd Składałam zapytanie do kilku banków o zdolność kredytową.Chcemy we frankach.I co ? Na kredyt we frankach nas nie stać nie mamy zdolności kredytowej a na kredyt w złotówkach mamy i to nawet sporą..Wiadomo,że we frankach jest taniej raty mniejsze i oprocentowanie...Fundamenty mamy, cegłę mamy , piach tez jest..szlag by to idę sie napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.04.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 BRAZUNIA wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin http://www.kornik.pl/kornik/www/image/Image/przyroda/kwiatki%20w%20parku2_int.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Hej Stwierdziłam ,że nasz kraj to jeden wielki absurd Składałam zapytanie do kilku banków o zdolność kredytową.Chcemy we frankach.I co ? Na kredyt we frankach nas nie stać nie mamy zdolności kredytowej a na kredyt w złotówkach mamy i to nawet sporą..Wiadomo,że we frankach jest taniej raty mniejsze i oprocentowanie...Fundamenty mamy, cegłę mamy , piach tez jest..szlag by to idę sie napić Andzia do franków trzeba się wykazać większą zdolnością ze względu na ryzyko zmiany kursu waluty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Siema żenado to gdzie te driny bo ja już weekenduję To ja z Tobą PP przyniesłam gin http://msnbcmedia3.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/060801/060801_ginTonic_vmed_12p.widec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 witam po ciężkim acz ślicznym wiosennym dniu dziekuję za gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 łał !!! tego mi było trzeba ....gin z tonikiem i cytryną duszkiem wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Hej Stwierdziłam ,że nasz kraj to jeden wielki absurd Składałam zapytanie do kilku banków o zdolność kredytową.Chcemy we frankach.I co ? Na kredyt we frankach nas nie stać nie mamy zdolności kredytowej a na kredyt w złotówkach mamy i to nawet sporą..Wiadomo,że we frankach jest taniej raty mniejsze i oprocentowanie...Fundamenty mamy, cegłę mamy , piach tez jest..szlag by to idę sie napić Andzia do franków trzeba się wykazać większą zdolnością ze względu na ryzyko zmiany kursu waluty wiem o tym juź nie mogę jutra sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 rano po zdobyciu stronki pojechałam kupić kostkę granitową ,którą to obłożyłam moje nowo wsadzone róże oraz zrobiłam obramowanie klombu -razem jakies 120 szt . potem gotowałam obiad ,bo mamcia moja urodzinowa na obiad i kawe została zaproszona a wieczorkiem cobym nie wyszła z wprawy -wyczesałam troszkę mój trawnik ...jakies 2 wiaderka jeszcze wygrabiłam .....no a teraz zapaliłam w kominku i ...kregosłup mnie zaczął boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Hej Stwierdziłam ,że nasz kraj to jeden wielki absurd Składałam zapytanie do kilku banków o zdolność kredytową.Chcemy we frankach.I co ? Na kredyt we frankach nas nie stać nie mamy zdolności kredytowej a na kredyt w złotówkach mamy i to nawet sporą..Wiadomo,że we frankach jest taniej raty mniejsze i oprocentowanie...Fundamenty mamy, cegłę mamy , piach tez jest..szlag by to idę sie napić Andzia do franków trzeba się wykazać większą zdolnością ze względu na ryzyko zmiany kursu waluty wiem o tym juź nie mogę jutra sie doczekać a co jest jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 rano po zdobyciu stronki pojechałam kupić kostkę granitową ,którą to obłożyłam moje nowo wsadzone róże oraz zrobiłam obramowanie klombu -razem jakies 120 szt . potem gotowałam obiad ,bo mamcia moja urodzinowa na obiad i kawe została zaproszona a wieczorkiem cobym nie wyszła z wprawy -wyczesałam troszkę mój trawnik ...jakies 2 wiaderka jeszcze wygrabiłam .....no a teraz zapaliłam w kominku i ...kregosłup mnie zaczął boleć cyborg na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 cyborg? magi w moim wieku powinnam robić 2x wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 cyborg? magi w moim wieku powinnam robić 2x wiecej tylko po co palisz w kominku .........jeszcze jest 18 stopni na zewnątrz i ....... ........ froszki kumkają PS. dziołcha .....szporuj trocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 cyborg? magi w moim wieku powinnam robić 2x wiecej tylko po co palisz w kominku .........jeszcze jest 18 stopni na zewnątrz i ....... ........ froszki kumkają PS. dziołcha .....szporuj trocha H. nie ma w domu to se dobrze robię ...sama jak by był ale bym sie nasłuchała Wy faceci wszyscy po jednych piniondzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 NOCNE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dobry wieczór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.04.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 NO TO ZDROWIE BRAZY http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts