SławekD-żonka 07.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pozamykaj wszelkie niepotrzebne procesy, to i pamieci przybędzie szef raz zarabia więcej, raz nie. Czasami lepiej bylioby byc pracownikiem na 8 godzin i mieć poptem wszystko w no I jeszcze urlop /26 dni / by sie należał, chorobowe, opiekuńcze, wolne soboty, świadczenie urlopowe............. To tylko teoria mówisz, że mogę się od tego wymigać????????? jeden pracownik na wychowawczym, drugi na zwolnieniu. na więcej mnie nie stać Migać się zawsze można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Monka, Ty to kawusię byś przyniosła a nie piszesz, że nasze srete-tete nie będą ważne świeta racja Joola, kawusię by przyniosła, bo głupoty przychodzą do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Joola - ale masz świetną pralnię Dziękuję Maluszku Joola - ale masz świetną pralnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? O Tak! Co byśmy zrobili! Niech żyje "srete-tete"! "Sretetetowcy" wszystkich forów łaczcie się! No i założyłaś Elytarny Klub Sretetowców kto się wpisuje???? ale uprzedzam, że będą opłaty!!!! O Sonika, Ty też widzę dbasz o nasze fundusze Opłaty ma się rozumieć będą...niewielkie...ale będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Monka, Ty to kawusię byś przyniosła a nie piszesz, że nasze srete-tete nie będą ważne świeta racja Joola, kawusię by przyniosła, bo głupoty przychodzą do głowy I ciacho w ramach przeprosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki Majka I co byśmy robili bez naszego "srete- tete"", ha???? O Tak! Co byśmy zrobili! Niech żyje "srete-tete"! "Sretetetowcy" wszystkich forów łaczcie się! No i założyłaś Elytarny Klub Sretetowców kto się wpisuje???? ale uprzedzam, że będą opłaty!!!! O Sonika, Ty też widzę dbasz o nasze fundusze Opłaty ma się rozumieć będą...niewielkie...ale będą Jak będą symboliczne, to się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Joola - ale masz świetną pralnię Dziękuję Maluszku Joola - ale masz świetną pralnię Dzięłkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pozamykaj wszelkie niepotrzebne procesy, to i pamieci przybędzie szef raz zarabia więcej, raz nie. Czasami lepiej bylioby byc pracownikiem na 8 godzin i mieć poptem wszystko w no I jeszcze urlop /26 dni / by sie należał, chorobowe, opiekuńcze, wolne soboty, świadczenie urlopowe............. To tylko teoria mówisz, że mogę się od tego wymigać????????? jeden pracownik na wychowawczym, drugi na zwolnieniu. na więcej mnie nie stać Pomysl, ze za macierzyński płaci ZUS, a wychowawczy jest bezpłatny. To czemu Cię niestać? Jak jest na zwolnieniu to płacisz tylko 80% (chyba, ze wypadek przy pracy). Pozostaje agencja pracy tymczasowej... Rozumiem, że chodzi Ci oto, ze kosztuje przyuczenie. Ale może warto jakieś procedury spisać itp. PS Z jakiej branzy masz firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Monka, Ty to kawusię byś przyniosła a nie piszesz, że nasze srete-tete nie będą ważne świeta racja Joola, kawusię by przyniosła, bo głupoty przychodzą do głowy No przeca to nie ja gadam aluzyji nie wyłapały znaczy się dobrze o nas gadają Dla spragnionych kawa http://blackcanyoncoffee.com/art/newmenu/pics200/espresso.jpg http://www.alotofcoffee.co.uk/images/sideimages/coffeecup3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 http://www.alotofcoffee.co.uk/images/sideimages/coffeecup3.jpg Monka, jeszcze ciacho i zostanie Ci wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 I ciacho w ramach przeprosin A proszę bardzo czy przeprosiny przyjęte????? http://mojegotowanie.onet.pl/_ds/rama/babka250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dla mnie ta proszę:http://www.alotofcoffee.co.uk/images/sideimages/coffeecup3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 I ciacho w ramach przeprosin A proszę bardzo czy przeprosiny przyjęte????? http://mojegotowanie.onet.pl/_ds/rama/babka250.jpg No jak się gniewać za takie...mniamm...ciacho. Przyjęte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 i jeszcze:http://mojegotowanie.onet.pl/_ds/rama/melba250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 o rany ale jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Te sprawy komputerowe mnie wymęczą gdzie ja mam ten ram sprawdzić A komputer ma 3 latka, nasz komputerowiec ciągle cos w nim grzebie Kliknij na ikonkę "Mój komputer" prawym przyciskiem myszki i wybierz opcję . W prawym dolnym rogu coś powinno byc o RAM napisane... PS Czekamy na streszczenie poprzedniej strony i gratulacje z okazji PKT'A!!!! 391 668 KB RAM - jak jest diagnoza??? Że masz zajęte ok. 270MB, a masz 384MB... Wydaje się, że pamięć OK, procesor nie jest za bardzo obciążony... Hmmm A jakiegos antywirusa uzywasz? Masz internet na tym samym komputerze co ten excel? Dzięki, juz się biorę za streszczenie Antywirus to Norton, a internet mam na tym samym komputerze. A czy często wgrywasz aktualizację bazy wirusów? Czy wgrałaś antywirusa i tak od jakiegoś czasu jest na Twoim kompie? A czy komputer na noc wyłaczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.06.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 o rany jakie pychotki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.06.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 O kurcze ale jedzonko!! A co to za okazja???? Zająłem się dywagacjami na temat komputerów i managerów i coś chyba straciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 witam wszystkich Cześć Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts