ila66 14.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 PONIEDZIAŁKOWE WITANKO MOŻE KAWĘ http://jente.blox.pl/resource/coffee.jpghttp://jente.blox.pl/resource/coffee.jpghttp://jente.blox.pl/resource/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 I ZOSTAWIAM ŚNIADANKO http://www.hejkoland.pl/galeria/kanapka8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.04.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Hej ciepło się robi to i pustki na RW. ja też tylko na chwilę, zaraz idę na powietrze z maluchami ,niech szaleją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.04.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 wrciłam dziewczyny polecam film ps. kocham cie idżcie ....i nie zapomnijcie chusteczek śmiech przez łzy TO SUPER LUBIĘ POPŁAKAĆ SOBIE W TEZ SPOSÓB Eee, a może do kina sie umówimy???? Na ten film co Ewa była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.04.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a momenty są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 witam przerwe sobie zrobiłam w ..przesadzaniu kwiatów doniczkowych ogrodowych .Już przesadziłam oleandra , powojniki , hortensje i kilka innych ..nie obyło sie bez siekiery coby korzenie przybyszowe poobcinac -masakra jakaś -niektore duże okazy mają tyle korzeni ,że ziemi nie uwidzisz Dałam obornika pod każdą roślinę -zobaczymy czy im spasuje ? ...no dobra ...oddech złapałam ...lecę dalej pa pa -miłego dnia ps...czy u Was też tak ciepło i słonecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a momenty są??? pewnie ,że som szczegolny moment jak gł bohater taniec erotyczny uskutecznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.04.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Bry Dzisiaj idziemy na rozmową kwalifikacyjną do gimnazjum. Nie wiem, czy jako rodzice się zakwalifikujemy Magi, wysłałam priwa do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Bry Dzisiaj idziemy na rozmową kwalifikacyjną do gimnazjum. Nie wiem, czy jako rodzice się zakwalifikujemy Magi, wysłałam priwa do Ciebie dzięki Majka Andzik ja chętnie tylko nie wiem kiedy trzeba się zorganizować a od maja mam dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi weekend bo dzisiaj dostałam wypowiedzenie przyjadę na zlot wypoczęta i opalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Bry Dzisiaj idziemy na rozmową kwalifikacyjną do gimnazjum. Nie wiem, czy jako rodzice się zakwalifikujemy Magi, wysłałam priwa do Ciebie dzięki Majka Andzik ja chętnie tylko nie wiem kiedy trzeba się zorganizować a od maja mam dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi weekend bo dzisiaj dostałam wypowiedzenie przyjadę na zlot wypoczęta i opalona hm to cieszyć się czy nie? bo jak Ty się cieszysz z tego wypowiedzenia to ja też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.04.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Bry Dzisiaj idziemy na rozmową kwalifikacyjną do gimnazjum. Nie wiem, czy jako rodzice się zakwalifikujemy Magi, wysłałam priwa do Ciebie dzięki Majka Andzik ja chętnie tylko nie wiem kiedy trzeba się zorganizować a od maja mam dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi weekend bo dzisiaj dostałam wypowiedzenie przyjadę na zlot wypoczęta i opalona CO ???? CO TY OPOWIADASZ ????? DLACZEGO ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 magi ......nawtykałaś szefowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 magi ......nawtykałaś szefowi ? to już wcześniej nasze wizje nie było zgodne i ktoś musiał odejść nie ma co się łamać trzeba się wziąć w kupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 magi ......nawtykałaś szefowi ? to już wcześniej nasze wizje nie było zgodne i ktoś musiał odejść nie ma co się łamać trzeba się wziąć w kupę ale numer wczoraj to o Tobie był film ....psKocham Cię bohaterka została wyrzucona z pracy ,ktorej nie lubiła .....i znalazła swoje powołanie Magi ...UDA CI SIE moja psiapsiolka po 22 latach pracy w banku .....dała wypowiedzenie .Powiedziała DOŚĆ wyzyskowi i słabej płacy na razie pracuje do końca maja ....a potem robi sobie wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.04.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 magi ......nawtykałaś szefowi ? to już wcześniej nasze wizje nie było zgodne i ktoś musiał odejść nie ma co się łamać trzeba się wziąć w kupę Magi trzymam kciuki, też przez to przechodziłam a teraz.......... mam juz umowę na stałe (zobaczymy ile tym razem wytrzymam) Tak więc odpoczywaj i ciesz się z wolnosci Do odważnych świat należy A tak w miedzy czasie urodziłam drugie dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 magi ......nawtykałaś szefowi ? to już wcześniej nasze wizje nie było zgodne i ktoś musiał odejść nie ma co się łamać trzeba się wziąć w kupę A tak w miedzy czasie urodziłam drugie dziecko Magi !!!! i to jest super pomysł !!!!! DZIDIUŚ ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dzięki dziewczyny za słowa otuchy Jestem dobrej myśli i się nie poddaję Trzeba być twardym a nie miętkim PS Dzidziuś to raczej nie jest najlepszy pomyśł PS2 Ila, Andzik sprawdzałam u nas jeszcze nie grają "PS kocham Cię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 SMUTNO NAM SIE ROZPOCZĄŁ PONIEDZIAŁEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 SMUTNO NAM SIE ROZPOCZĄŁ PONIEDZIAŁEK a co sie stało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 14.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 magi ......nawtykałaś szefowi ? to już wcześniej nasze wizje nie było zgodne i ktoś musiał odejść nie ma co się łamać trzeba się wziąć w kupę dosadnie i dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts