magi 14.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 o hej Retro Ania czytałam to nawet sobie zrobiłam kopię, żeby zobaczyć prognozę jak minie marzec i wiesz co dopasowuję to z miesiąca na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 cześć magi powitamy Cię jako zrzędę z otwartymi ramionami ale o co kaman bo nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a zcyja to prognoza? cześć retro to tych od pogody a łony co, proroka odkopały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jakto dotarł tak sam po ciemku? mam nadzieję że jakoś sobie poradził i nie porozjeżdżał moich słupków wyznaczających dom bo jak tak to będę zła będzie siem działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 cześć magi powitamy Cię jako zrzędę z otwartymi ramionami ale o co kaman bo nie doczytałam never mind Ania szykujesz tą śliwowicę na maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jakto dotarł tak sam po ciemku? mam nadzieję że jakoś sobie poradził i nie porozjeżdżał moich słupków wyznaczających dom bo jak tak to będę zła będzie siem działo lepiej już zbieraj odciski opon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 o hej Retro Ania czytałam to nawet sobie zrobiłam kopię, żeby zobaczyć prognozę jak minie marzec i wiesz co dopasowuję to z miesiąca na miesiąc to tylko prognoza jakprognozowany rachunek za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jakto dotarł tak sam po ciemku? mam nadzieję że jakoś sobie poradził i nie porozjeżdżał moich słupków wyznaczających dom bo jak tak to będę zła będzie siem działo lepiej już zbieraj odciski opon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a zcyja to prognoza? cześć retro to tych od pogody a łony co, proroka odkopały? JAK CIEPŁO TO MI PASUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 o hej Retro Ania czytałam to nawet sobie zrobiłam kopię, żeby zobaczyć prognozę jak minie marzec i wiesz co dopasowuję to z miesiąca na miesiąc to tylko prognoza jakprognozowany rachunek za prąd i dokłądnie tak trzeba to traktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Hej Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jakto dotarł tak sam po ciemku? mam nadzieję że jakoś sobie poradził i nie porozjeżdżał moich słupków wyznaczających dom bo jak tak to będę zła będzie siem działo lepiej już zbieraj odciski opon.. se numery spisałam jakby co a jutro z rana z psicą jakby nigdy nic na spacerek pójdę i oblukam cz mi czego nie tknęli ale kto to slyszał o piachu o 22.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 CO TAKA CISZA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No ciepło musi być mam komunię w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No i proszę aleś mię popchnęła gratki Ila Idę szukać gaci męskie czy damskie kcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No i proszę aleś mię popchnęła gratki Ila SORKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 cześć magi powitamy Cię jako zrzędę z otwartymi ramionami ale o co kaman bo nie doczytałam never mind Ania szykujesz tą śliwowicę na maja śliwowica to dopiero w przyszłym roku będzie jak robale śliwek nie zeźrą teraz to tylko kupną mogę przytachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No i proszę aleś mię popchnęła gratki Ila SORKI luzik odwdzięczę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 no i trzecia wywrotka przyjechała ale sąsiady jutro będą komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 cześć magi powitamy Cię jako zrzędę z otwartymi ramionami ale o co kaman bo nie doczytałam never mind Ania szykujesz tą śliwowicę na maja śliwowica to dopiero w przyszłym roku będzie jak robale śliwek nie zeźrą teraz to tylko kupną mogę przytachać no to jak mówiłaś, że będzie dokłądnie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts