Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie, w dalszym ciągu jest i widzę :roll:

funfel ja cie widze

:(

wartowinikowi sie ściemnia? 8)

to byl moj ostatni post ....i....game over :roll:

jak to jest, że raz używasz nicka wartownik a raz illa? Po użmieszku trudno się zorientować, kto piszę - brak drukowanych:)

pp-rzypomnij mi prosze ktorego sierpnia masz ślub? :roll:

A chcesz złożyć mi życzenia osobiście? :)

9 sierpnia

może :lol: ja mam 14 sierpnia ślub syna :D

a ja 19 lipca ślub siostry..Boszee pamiętam jak ją bawiłam..Jak miała kilka miesięcy o mało co pozbawiłabym ja zycia .Zamiast glukozy dałam jej do picia kwas borny :oops: :oops: jdyna korzyść -mała nie miała juz pleśniawek. :oops: :oops:

pp-rzypomnij mi prosze ktorego sierpnia masz ślub? :roll:

A chcesz złożyć mi życzenia osobiście? :)

9 sierpnia

może :lol: ja mam 14 sierpnia ślub syna :D

a ja 19 lipca ślub siostry..Boszee pamiętam jak ją bawiłam..Jak miała kilka miesięcy o mało co pozbawiłabym ja zycia .Zamiast glukozy dałam jej do picia kwas borny :oops: :oops: jdyna korzyść -mała nie miała juz pleśniawek. :oops: :oops:

no to jak wspominamy to 21 czerwac mam ślub brata ,ktoremu nogi wsadziłam do ....wrzątku :o

Miedzy nami jest 16 lat roznicy i opiekowałam sie nim jak mam byla w pracy ....nagrzalam wode w garnku ( bylo takie slabe cisnienie wody w kranie ,że bojler sie nie wlaczyl ) -woda sie zagotowala , nalalam do miski ale nie dolalam zimnej i do takiego wrzatku wsadzilam roczne dziecko :(

na szczescie skonczylo sie na ryku i okladach :-?