SławekD-żonka 07.06.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Gdzie??? Nie widzę PS: Kze też nowy image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Gdzie??? Nie widzę PS: Kze też nowy image Uznałem, że skoro wszyscy jakieś obrazki wklejaja to tez dodałem obrazek oddający poczęści moja osobowość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 wow KZE !!!!!!!!!! sportowiec z Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48611 co to jest SADPAL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Gdzie??? Nie widzę PS: Kze też nowy image Uznałem, że skoro wszyscy jakieś obrazki wklejaja to tez dodałem obrazek oddający poczęści moja osobowość.. no pieknie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 WItam cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ojoj, jakie tu sliczne obrazku wszyscy powlejali - tylko ja mam cigle ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 wow KZE !!!!!!!!!! sportowiec z Ciebie! Raz w tygodzniu (w pon) gram w piłke na hali, staram się 1-2 w tygodniu być nasiłowni.. I ogadać mecze Polaków w TV.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48611 co to jest SADPAL? No właśnie??? Chyba zaraz się dowiemy, bo -chyba- Majka nas lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Gdzie??? Nie widzę PS: Kze też nowy image Uznałem, że skoro wszyscy jakieś obrazki wklejaja to tez dodałem obrazek oddający poczęści moja osobowość.. no pieknie pieknie Rozumiem, że Twój obrazek też coś znaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 wow KZE !!!!!!!!!! sportowiec z Ciebie! Raz w tygodzniu (w pon) gram w piłke na hali, staram się 1-2 w tygodniu być nasiłowni.. I ogadać mecze Polaków w TV.. no prosze to ladnie ja tam wole aerobik 2xw tyg i basen 1xw tyg )))))))))) a ogladac nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Gdzie??? Nie widzę PS: Kze też nowy image Uznałem, że skoro wszyscy jakieś obrazki wklejaja to tez dodałem obrazek oddający poczęści moja osobowość.. no pieknie pieknie Rozumiem, że Twój obrazek też coś znaczy.. znaczy ze lubie łosie )))))))) do tego wyluzowane łosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 wow KZE !!!!!!!!!! sportowiec z Ciebie! Raz w tygodzniu (w pon) gram w piłke na hali, staram się 1-2 w tygodniu być nasiłowni.. I ogadać mecze Polaków w TV.. no prosze to ladnie ja tam wole aerobik 2xw tyg i basen 1xw tyg )))))))))) a ogladac nie lubie Za to ja zajmuje się: - aerobikiem - jogą - tańcem ludowym - tańcem towarzyskim - siłownią (tą szczególnie) - ... pewno jeszcze coś by się znalazło Aż nie urodziłam Doroty, nie wiedziałam, że taka zdolna jestem i że mam tyle talentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 wow KZE !!!!!!!!!! sportowiec z Ciebie! Raz w tygodzniu (w pon) gram w piłke na hali, staram się 1-2 w tygodniu być nasiłowni.. I ogadać mecze Polaków w TV.. no prosze to ladnie ja tam wole aerobik 2xw tyg i basen 1xw tyg )))))))))) a ogladac nie lubie Ojoj kasztanka - masz tyle wytrwalości zeby chodzic na te wszystkie cwiczonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Tak w ogóle to cześć Wojty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Tak w ogóle to cześć Wojty A witaj, witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 wow KZE !!!!!!!!!! sportowiec z Ciebie! Raz w tygodzniu (w pon) gram w piłke na hali, staram się 1-2 w tygodniu być nasiłowni.. I ogadać mecze Polaków w TV.. no prosze to ladnie ja tam wole aerobik 2xw tyg i basen 1xw tyg )))))))))) a ogladac nie lubie Ojoj kasztanka - masz tyle wytrwalości zeby chodzic na te wszystkie cwiczonka? lubie sie czasem zmeczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 wow KZE !!!!!!!!!! sportowiec z Ciebie! Raz w tygodzniu (w pon) gram w piłke na hali, staram się 1-2 w tygodniu być nasiłowni.. I ogadać mecze Polaków w TV.. no prosze to ladnie ja tam wole aerobik 2xw tyg i basen 1xw tyg )))))))))) a ogladac nie lubie Ojoj kasztanka - masz tyle wytrwalości zeby chodzic na te wszystkie cwiczonka? lubie sie czasem zmeczyc:) ale az 3 razy w tygodniu?? a do którego klubu chodzisz?? - ja chodzilam kiedys do MOSiRu na szczepinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Oświećcie mnie bo ja nie wiem kto to może nas nie lubić, a w szególności nie lubić Majki toż to przecież niedorzeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts