kasztanka 07.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 wow KZE !!!!!!!!!! sportowiec z Ciebie! Raz w tygodzniu (w pon) gram w piłke na hali, staram się 1-2 w tygodniu być nasiłowni.. I ogadać mecze Polaków w TV.. no prosze to ladnie ja tam wole aerobik 2xw tyg i basen 1xw tyg )))))))))) a ogladac nie lubie Ojoj kasztanka - masz tyle wytrwalości zeby chodzic na te wszystkie cwiczonka? lubie sie czasem zmeczyc:) ale az 3 razy w tygodniu?? a do którego klubu chodzisz?? - ja chodzilam kiedys do MOSiRu na szczepinie ))))))))))) biskupin fitness club a na basen na boduena de courtenaya czy jakos tak ))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale gafa nie przywitałam się...witam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale gafa nie przywitałam się...witam Wszystkich . WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale gafa nie przywitałam się...witam Wszystkich . Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Oświećcie mnie bo ja nie wiem kto to może nas nie lubić, a w szególności nie lubić Majki toż to przecież niedorzeczność. no to taki zly sen ktos mial!!!!!!!! albo za duzo sie napil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 wow KZE !!!!!!!!!! sportowiec z Ciebie! Raz w tygodzniu (w pon) gram w piłke na hali, staram się 1-2 w tygodniu być nasiłowni.. I ogadać mecze Polaków w TV.. no prosze to ladnie ja tam wole aerobik 2xw tyg i basen 1xw tyg )))))))))) a ogladac nie lubie Ojoj kasztanka - masz tyle wytrwalości zeby chodzic na te wszystkie cwiczonka? lubie sie czasem zmeczyc:) ale az 3 razy w tygodniu?? a do którego klubu chodzisz?? - ja chodzilam kiedys do MOSiRu na szczepinie ))))))))))) biskupin fitness club a na basen na boduena de courtenaya czy jakos tak ))))))))))) boduena de courtenaya - gdzie to jest??też biskupin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Heloo dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ide na spacer i zwazyc Piotrusia do osrodka papapa do napisania wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ...................... boduena de courtenaya - gdzie to jest??też biskupin? boczna kochanowskiego znasz li ta ulice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Oświećcie mnie bo ja nie wiem kto to może nas nie lubić, a w szególności nie lubić Majki toż to przecież niedorzeczność. Olka gdzieś ty się uchowała Pisano o nas http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48307&start=0 a Majka ma największa ilość postów chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pif-paf ®© Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 powiem Wam co to sadpal, ale jak sie obrobię z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Oświećcie mnie bo ja nie wiem kto to może nas nie lubić, a w szególności nie lubić Majki toż to przecież niedorzeczność. Może ten wątek coś przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Maksiu, ty czajniku chyba ma ktoś ode mnie więcej postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pif-paf ®© Maksiu jak zawsze czujny - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ...................... boduena de courtenaya - gdzie to jest??też biskupin? boczna kochanowskiego znasz li ta ulice? nie nieznam tej ulicy tylko takie dziwne nazy jakis artystów sa na Biskupinie i kolo Plastycznej. Ja mam basen naprzeciwko domku, ale jakoś mi się droga dluzy chociaz uwielbiam plywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pif-paf ®© Maksiu jak zawsze czujny - gratulacje Przyłaczam się do gratulacji i czekam na streszczenie (a nie plan strony )!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Maksiu, ty czajniku chyba ma ktoś ode mnie więcej postów No ma ale jesteś w pierwszej trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 streszczenie odcinka 434: - strone rozpoczęła Kasztanka- następnie była mowa o studiach- Prezes przyznał sobie order- SławekD-żonka i Kze zmienili avatary- Kasztanka stwierdziła że lubi się czasem zmęczyć- stronę skończyła Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts