Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie. Dzis ciąg dalszy szukania kasy :-? Banki tylko w reklamach pozyczaja kasę na uśmiech..Od dwóch tygodni ''na dniach'' mamy miec kredyt. Oszczędności juz dawno niet.A miało byc tak pieknie..Ale co ja bedę się użalać.. zawsze miałąm pod górkę :D Wiem ,ze sobie poradzę tylko wkurza mnie to ,ze tyle muszę się ''nagimnastykować'' zeby było wszystko w porządku.. Pozdrawiam cieplutko. Zmiana pogody sie szykuje bo nogi w nocy mnie bolały.. tylko mi sie nie śmiac z tego :evil:

Acha mała prośba jeśli gdzieś na forum pisze o przydomowych oczyszczalniach to bardzo proszę o link w komentarzach moich. Muszę poczytać o tym ustrojstwie. Warto czy nie warto? POZDRAWIAM :D

WITANKO :D

OJ, NIE MA KAWY :( EWKA PEWNIE JESZCZE ŚPI :-?

nie grzesz Kobieto !!! stare baby wczesnie wstaja :lol:

mam malarza od rana ....bo w prezencie urodzinowym dostałam od dzieci tapetę i lampe . Tapeta czarno-brązowa w jakies esy-floresy ....lampa czarna z wiszącymi czarnymi szkiełkami ...kicz jakich mało :wink:

Mam sąsiada malarza -w sobote był zobaczyć (rzecz bedzie sie działa na holu poddasza) -obiecał wcisnąć mnie gdzies do miesiąca ....a wczoraj wieczorem przyszedł powiedziaedziec ze robota mu sie o 2 dni przesunęła i może przyjść do mnie :D :D :D

Dzieciaki w piatek przyjedzają ....ale sie zdziwią :o :D

ufff....a tak na marginesie ....DZIEN DOBRY WSZYSTKIM :D

dostałam od dzieci tapetę i lampe . Tapeta czarno-brązowa w jakies esy-floresy ....lampa czarna z wiszącymi czarnymi szkiełkami ...kicz jakich mało :wink:

ew-ka bardzo jestem ciekawa efektu ciemnej tapety z czarną lampą, jakoś mrocznie mi się to kojarzy, ale skoro taka radosna i optymistyczna kobieta, jak Ty, decyduje się na takie rozwiązanie w swoim domu, to nie może być tak źle :o :wink:

pewnie ,ze pokaze efekt :lol: na razie są położone 2 pasy tapety i ...podoba mi sie :lol:

duende- tapeta jest tylko na jednej scianie reszta to smietankowy kolor ,takim kolorem mam pomalowany cały dom :D

Po 3 latach otwarliśmy reszte farby i Jasiu -malarz pomalował najbardziej brudne miejsca i prawie nie ma różnicy :D a jest od razu czysciej :lol:

W kuchni przy thermomiksie ścianę pomalowaliśmy farbą lateksową wiec bedę teraz mogla zmywć plamy .