braza 12.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 tia... takie czasy... żaby tak pięknie zapierdalają... Żaby w ogóle są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 no pewno!!!! żabciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 DOBRANOC http://0f.img.v4.skyrock.com/0f4/zipepette/pics/1485254136.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 no i wszyscy śpiom ............. żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.05.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 wstanąłem! zęby umyję włosy uczeszę inaczej spojrzę na życie palenie rzucę i nigdy nie wrócę w stanie wskazującym na spożycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.05.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witajcie. Dzis ciąg dalszy szukania kasy Banki tylko w reklamach pozyczaja kasę na uśmiech..Od dwóch tygodni ''na dniach'' mamy miec kredyt. Oszczędności juz dawno niet.A miało byc tak pieknie..Ale co ja bedę się użalać.. zawsze miałąm pod górkę Wiem ,ze sobie poradzę tylko wkurza mnie to ,ze tyle muszę się ''nagimnastykować'' zeby było wszystko w porządku.. Pozdrawiam cieplutko. Zmiana pogody sie szykuje bo nogi w nocy mnie bolały.. tylko mi sie nie śmiac z tego Acha mała prośba jeśli gdzieś na forum pisze o przydomowych oczyszczalniach to bardzo proszę o link w komentarzach moich. Muszę poczytać o tym ustrojstwie. Warto czy nie warto? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dzień dobry! Ew-ka, odsłuchałam wrzutę od Ciebie i od razu jakoś tak radośniej popatrzcie, jaka sympatyczna kwaiarnia : http://www.kawka.pl/menu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.05.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 WITANKO OJ, NIE MA KAWY EWKA PEWNIE JESZCZE ŚPI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.05.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 a słonko już tyle godzin pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam serdecznie oj jak dawno mnie tu nie było na powitanie kawa http://kopalniawiedzy.pl/m/foto/1182333350_806899.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 pyszna kawa Dzięki Maluszek - jaka równa ilość postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 WITANKO OJ, NIE MA KAWY EWKA PEWNIE JESZCZE ŚPI nie grzesz Kobieto !!! stare baby wczesnie wstaja mam malarza od rana ....bo w prezencie urodzinowym dostałam od dzieci tapetę i lampe . Tapeta czarno-brązowa w jakies esy-floresy ....lampa czarna z wiszącymi czarnymi szkiełkami ...kicz jakich mało Mam sąsiada malarza -w sobote był zobaczyć (rzecz bedzie sie działa na holu poddasza) -obiecał wcisnąć mnie gdzies do miesiąca ....a wczoraj wieczorem przyszedł powiedziaedziec ze robota mu sie o 2 dni przesunęła i może przyjść do mnie Dzieciaki w piatek przyjedzają ....ale sie zdziwią ufff....a tak na marginesie ....DZIEN DOBRY WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam, ale tutaj też kawa już zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 włala ...świeża gorąca pachnąca http://boxblox.blox.pl/resource/espresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.05.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzieciaki w piatek przyjedzają ....ale sie zdziwią wcale nie ...............przeczytają wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzieciaki w piatek przyjedzają ....ale sie zdziwią wcale nie ...............przeczytają wcześniej nie siedza na RW kiedyś podczytywali Dziennik wiec bedzie niespodzanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ewcia, dzięki mocne A pokażesz tę lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 dostałam od dzieci tapetę i lampe . Tapeta czarno-brązowa w jakies esy-floresy ....lampa czarna z wiszącymi czarnymi szkiełkami ...kicz jakich mało ew-ka bardzo jestem ciekawa efektu ciemnej tapety z czarną lampą, jakoś mrocznie mi się to kojarzy, ale skoro taka radosna i optymistyczna kobieta, jak Ty, decyduje się na takie rozwiązanie w swoim domu, to nie może być tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 pewnie ,ze pokaze efekt na razie są położone 2 pasy tapety i ...podoba mi sie duende- tapeta jest tylko na jednej scianie reszta to smietankowy kolor ,takim kolorem mam pomalowany cały dom Po 3 latach otwarliśmy reszte farby i Jasiu -malarz pomalował najbardziej brudne miejsca i prawie nie ma różnicy a jest od razu czysciej W kuchni przy thermomiksie ścianę pomalowaliśmy farbą lateksową wiec bedę teraz mogla zmywć plamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 13.05.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 na prezentacjach thermomiksu nikt nic nie wspomiłnał o plamach... hmmm coraz bardziej ciekawa jestem efektu ostatecznego w wykonaniu zdolnego pana Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts