SławekD-żonka 07.06.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Helooo jest tam kto? Ja jestem ale już niedługo bo po dziecia jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Helooo jest tam kto? Ja jestem ale już niedługo bo po dziecia jadę juz sobie chciałam pójsć, ale widze,ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Uroczy ten Twój kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No ja jeszcze jestem, tyle ze bardzo cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No ja jeszcze jestem, tyle ze bardzo cichutko A to już trzeba być cichutko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No ja jeszcze jestem, tyle ze bardzo cichutko A to już trzeba być cichutko? Do końca strony jeszcze daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oj głód mnie dopada...jedyna metoda na głoda to obiadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oj głód mnie dopada...jedyna metoda na głoda to obiadek. no to idę obiad robić pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Uroczy ten Twój kwiatek Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No ja jeszcze jestem, tyle ze bardzo cichutko A to już trzeba być cichutko? Do końca strony jeszcze daleko... ja jestem cichutko bo nadaje jeszcze z pracy, jak wróce do domku to się dopiero rozgadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oj głód mnie dopada...jedyna metoda na głoda to obiadek. no to idę obiad robić pa pa To smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 oj szczesciara, ja obiad bede jadla jak dobrze pojdzie za 2-3 godziny od rana jestem tylko na 1 malym jogurciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 oj szczesciara, ja obiad bede jadla jak dobrze pojdzie za 2-3 godziny od rana jestem tylko na 1 malym jogurciku ... 1 kawce i 1 ciasteczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dobra, lecę po nasze kudłate szczęście, potem po mężusia i do domku Miłego pisania - miłego streszczania i ogólnie miłego popołudnia i wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 oj szczesciara, ja obiad bede jadla jak dobrze pojdzie za 2-3 godziny od rana jestem tylko na 1 malym jogurciku ... 1 kawce i 1 ciasteczku ojoj to widze ze tez niezle ja kwek juz nie licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 no i zostalam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ładny kwiatek zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać Oświećcie mnie bo ja nie wiem kto to może nas nie lubić, a w szególności nie lubić Majki toż to przecież niedorzeczność. Olka gdzieś ty się uchowała Pisano o nas http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48307&start=0 a Majka ma największa ilość postów chyba Przeczytałam, ile razy robiłam takie oczy to nie zliczę. Ale ludzie to maja problemy, czepiać sie o takie bzdury. Nic tylko im współczuć nudne to ich życie i pełne jadu. Chociaż mam mało czasu, to przeczytałem cały watek od poczatku do końca. I myslę tak, że niektórym przeszkadza, że fajnie bawimy się. Nawiązujemy przyjaźnie, tworzymy nieformalną grupę wsparcia duchowego i w ogóle przyjaźnimy się. PS Częściej z Wami gadam niż np. z rodzicami, czy z przyjaciółmi z reala... Jestem nałogowcem??? A może nie mam czasu i łatwiej jest mi oderać się na 10 min co 1-2h niż znaleźć 2-3h raz na kilka dni-tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Wszyscy sobie poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ciekawe, czy ktoś będzie się czaił na końcu strony...? Może Jezier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 W sumie to już blisko do końca nowej strony...A tu tak mało osob... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts