Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ładny kwiatek :D

zaglądnęłam do wd, a tam zadaje pytanie pewna osóbka, co nas nie lubi /chyba mnie w szczególności :roll: / Odpowiedź znam, ale pomilczę, po co się narażać :wink:

Oświećcie mnie bo ja nie wiem kto to może nas nie lubić, a w szególności nie lubić Majki toż to przecież niedorzeczność.

Olka gdzieś ty się uchowała :D Pisano o nas http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=48307&start=0

a Majka ma największa ilość postów chyba

Przeczytałam, ile razy robiłam takie oczy :o to nie zliczę. Ale ludzie to maja problemy, czepiać sie o takie bzdury. Nic tylko im współczuć nudne to ich życie i pełne jadu.

Chociaż mam mało czasu, to przeczytałem cały watek od poczatku do końca.

I myslę tak, że niektórym przeszkadza, że fajnie bawimy się. Nawiązujemy przyjaźnie, tworzymy nieformalną grupę wsparcia duchowego i w ogóle przyjaźnimy się.

PS

Częściej z Wami gadam niż np. z rodzicami, czy z przyjaciółmi z reala... :o Jestem nałogowcem??? :o A może nie mam czasu i łatwiej jest mi oderać się na 10 min co 1-2h niż znaleźć 2-3h raz na kilka dni-tygodni...