Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Witam Wszystkich!

To Ewa szykuje Ci się wesele, ale czad :D

czesc Gaweł :D mam 2 wesela w niedługim czasie ,ale ta sukienka to akurat na letnie spacery ...np po Pradze, do ktorej to jedziemy z kolezankami za kilka dni :D

Przestań co ciekawego jest na Pradze korki jak licho nie jeżdze jak nie musze :lol: :lol: :lol: .

A swoją drogą w sukience i kapeluszu odjazdowo wyglądasz :wink:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzieki dziewczyny i Gaweł :lol:

sukienke kupiłam bo widziałam podobną z kolekcji Gucci -ego :D ale oczywiscie nie za 100zł :wink:

tak naprawde super zakupy zrobiłam w sklepie z lnem ....tam wydałam majątek :roll:

Nie masz co mieć wyrzutów czasem trzeba sobie zrobić prezent od życia inaczej jest do bani :wink:

dzieki dziewczyny i Gaweł :lol:

sukienke kupiłam bo widziałam podobną z kolekcji Gucci -ego :D ale oczywiscie nie za 100zł :wink:

tak naprawde super zakupy zrobiłam w sklepie z lnem ....tam wydałam majątek :roll:

Nie masz co mieć wyrzutów czasem trzeba sobie zrobić prezent od życia inaczej jest do bani :wink:

wyrzuty sumienia ??? coś Ty :lol: to uciecha wydawać mężowskie pieniądze :lol:

Zaba - narożnik wkleiłaś ????

zajety mam komp ze zdjęciami :-? :-? :-? Syn rozgrywa bardzo wazny mecz w sieci :evil: :evil: :evil: . Z tego samego powodu ni emam gg :-? :-? :-?

A teraz drugi syn mnie wyrzuca.... :o :roll: :-?

jak życ? jak zyć??? :wink:

kupić osobisty :lol: mój kochanek lezy mi co wieczór na kolanach ,jest cieplutki i taki wierny :wink: nawet mąż woła do mnie- weź kochanka i chodź

do łózka :lol:

Zaba - narożnik wkleiłaś ????

zajety mam komp ze zdjęciami :-? :-? :-? Syn rozgrywa bardzo wazny mecz w sieci :evil: :evil: :evil: . Z tego samego powodu ni emam gg :-? :-? :-?

A teraz drugi syn mnie wyrzuca.... :o :roll: :-?

jak życ? jak zyć??? :wink:

Rozwiązanie nr 1 kupić sobie jakis bluekonekt z laptopem :roll:

Rozwiązanie nr 2 (złośliwe) wyłączyć zasilanie "heblem" na chwile w calym domu. Kto miał wygrac nie bedzie grac bo nie wygra :lol:

to ja idę sie walnąć do wyra dziś całe dla mnie :-? :( :( :lol:

Ty sama , a ja z męzem i z dziećmi na jednym łózku spimy...Mój najmłodszy synek (dwa lata pod koniec lipca skończy) rozwalił łóżeczko. Nie nadaje się do naprawy..a starszy ( 1 czerwca-3 lata skończy) boi się sam spać...i co ja mam zrobić..