gawel 17.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Witam Wszystkich! To Ewa szykuje Ci się wesele, ale czad czesc Gaweł mam 2 wesela w niedługim czasie ,ale ta sukienka to akurat na letnie spacery ...np po Pradze, do ktorej to jedziemy z kolezankami za kilka dni Przestań co ciekawego jest na Pradze korki jak licho nie jeżdze jak nie musze . A swoją drogą w sukience i kapeluszu odjazdowo wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 14000http://www.fajerwerki.interaktywny.info/wp-content/uploads/2007/10/pirotechnika4.jpg jestem gadułą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Olka lewa noga jest taka sobie wiec ją ukrywam spryciula czesć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 O kurde gratulacje wielkie ale wynik Wiesz jaka jest nagroda po przekroczeniu 100 000 postów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 .....a ja pojechałam z moimi dziewczynami ( corcią i przyszłą-synową )do Ptaka pod ŁODŹ. Od rana biegałysmy po sklepach i kupiłam fajowskie ciuchy np ....taką sukienkę http://images31.fotosik.pl/255/921d95dd92580fdem.gif Ewa wygladasz szalowo!!!!!! Az żal patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Olka lewa noga jest taka sobie wiec ją ukrywam spryciula czesć heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 dzieki dziewczyny i Gaweł sukienke kupiłam bo widziałam podobną z kolekcji Gucci -ego ale oczywiscie nie za 100zł tak naprawde super zakupy zrobiłam w sklepie z lnem ....tam wydałam majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Zaba - narożnik wkleiłaś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 dzieki dziewczyny i Gaweł sukienke kupiłam bo widziałam podobną z kolekcji Gucci -ego ale oczywiscie nie za 100zł tak naprawde super zakupy zrobiłam w sklepie z lnem ....tam wydałam majątek Nie masz co mieć wyrzutów czasem trzeba sobie zrobić prezent od życia inaczej jest do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 No własnie co z tym narożnikiem?? Nie katuj nas ileż można czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Olka lewa noga jest taka sobie wiec ją ukrywam spryciula czesć Żaba gg Ci padło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 dzieki dziewczyny i Gaweł sukienke kupiłam bo widziałam podobną z kolekcji Gucci -ego ale oczywiscie nie za 100zł tak naprawde super zakupy zrobiłam w sklepie z lnem ....tam wydałam majątek Nie masz co mieć wyrzutów czasem trzeba sobie zrobić prezent od życia inaczej jest do bani wyrzuty sumienia ??? coś Ty to uciecha wydawać mężowskie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Zaba - narożnik wkleiłaś ???? zajety mam komp ze zdjęciami Syn rozgrywa bardzo wazny mecz w sieci . Z tego samego powodu ni emam gg A teraz drugi syn mnie wyrzuca.... jak życ? jak zyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Zaba - narożnik wkleiłaś ???? zajety mam komp ze zdjęciami Syn rozgrywa bardzo wazny mecz w sieci . Z tego samego powodu ni emam gg A teraz drugi syn mnie wyrzuca.... jak życ? jak zyć??? kupić osobisty mój kochanek lezy mi co wieczór na kolanach ,jest cieplutki i taki wierny nawet mąż woła do mnie- weź kochanka i chodź do łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Zaba - narożnik wkleiłaś ???? zajety mam komp ze zdjęciami Syn rozgrywa bardzo wazny mecz w sieci . Z tego samego powodu ni emam gg A teraz drugi syn mnie wyrzuca.... jak życ? jak zyć??? Rozwiązanie nr 1 kupić sobie jakis bluekonekt z laptopem Rozwiązanie nr 2 (złośliwe) wyłączyć zasilanie "heblem" na chwile w calym domu. Kto miał wygrac nie bedzie grac bo nie wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 to ja idę sie walnąć do wyra dziś całe dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 17.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 jak życ? jak zyć??? dla nas, żon i matek, pozostaje tzw. międzyczas... albo zakup osobistego, zaopatrzonego hasłem, przykutego do nogi osobistej Będziem go bronić jak Westerplatte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 to ja idę sie walnąć do wyra dziś całe dla mnie biedactwo ja nie potrafie sama spać masakra jak H. nie ma obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.05.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 to ja idę sie walnąć do wyra dziś całe dla mnie Ty sama , a ja z męzem i z dziećmi na jednym łózku spimy...Mój najmłodszy synek (dwa lata pod koniec lipca skończy) rozwalił łóżeczko. Nie nadaje się do naprawy..a starszy ( 1 czerwca-3 lata skończy) boi się sam spać...i co ja mam zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Ewka ,ślicznie wyglądasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts