aniawmuratorze 21.05.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 muszę małej następną dawkę nurofenu zapodać u mnie tez chłopaki zdechlaki, znowu chore, jeden przeziebiony a drugi zapalenie oskrzeli a u nas jeszcze nie wiadomo co się wykluje i u kogo dzisiaj od 4 rano mala gorączkuje i oczywiście wolne się zbliża mam wrażenie że moje dzieci chorują prawie zawsze na wolne u mnie podobnie, chłopaki chorują własnie wtedy gdy nie ma lekarza albo cos jest wczesniej zaplanowane, szczególnie przed wyjazdami standard na mnie to czasem i mąż podejrzliwie patrzy czy ja celowo przed świętami i wyjazdem do teściów dzieci nie rozchorowuję przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a za oknem chlapie i chlapie, słoneczka nam trzeba w D podobno jest więc oby do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.05.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a za oknem chlapie i chlapie, słoneczka nam trzeba w D podobno jest więc oby do niedzieli może uda mi sie go troche przywiesc do PL a małz pierwszy raz sam z chłopakami zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zazdroszę wszystkim którzy mają słońce za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.05.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zazdroszę wszystkim którzy mają słońce za oknem ja tez, przeciez to juz maj a pogoda jakoś nas nie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ja mam nadzieję że od poniedziałku jakoś będzie bo murarze przyjeżdżają i jak będzie padać to kiszka Ale wyobrażam sobie piękną pogodę - pomoże albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.05.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ja mam nadzieję że od poniedziałku jakoś będzie bo murarze przyjeżdżają i jak będzie padać to kiszka Ale wyobrażam sobie piękną pogodę - pomoże albo nie bedzie dobrze, nic sie nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.05.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ale wam fajnie, nikt nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.05.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 heloł retrofood zlituj sie proszę i nie wklejaj więcej tych pseudogatek bo się zaraz na nie zrzygam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 może uda mi sie go troche przywiesc do PL kiedy lecisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 heloł retrofood zlituj sie proszę i nie wklejaj więcej tych pseudogatek bo się zaraz na nie zrzygam no i laski mają też niewyraźne miny niewygodnie im chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.05.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 może uda mi sie go troche przywiesc do PL kiedy lecisz ? w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.05.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 heloł retrofood zlituj sie proszę i nie wklejaj więcej tych pseudogatek bo się zaraz na nie zrzygam no i laski mają też niewyraźne miny niewygodnie im chyba u mnie cenzura szybkie przewijanie jakoś nie mam ochoty odpowiadać na pytania w stylu a dlaczego ta pani ma takie dziwne majtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 może uda mi sie go troche przywiesc do PL kiedy lecisz ? w niedzielę a dokąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ale wam fajnie, nikt nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.05.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 może uda mi sie go troche przywiesc do PL kiedy lecisz ? w niedzielę a dokąd? na poczatek do Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.05.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 heloł retrofood zlituj sie proszę i nie wklejaj więcej tych pseudogatek bo się zaraz na nie zrzygam no i laski mają też niewyraźne miny niewygodnie im chyba u mnie cenzura szybkie przewijanie jakoś nie mam ochoty odpowiadać na pytania w stylu a dlaczego ta pani ma takie dziwne majtki to co, usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 może uda mi sie go troche przywiesc do PL kiedy lecisz ? w niedzielę a dokąd? na poczatek do Niemiec a potem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.05.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 może uda mi sie go troche przywiesc do PL kiedy lecisz ? w niedzielę a dokąd? na poczatek do Niemiec a potem ? pewnie do Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.05.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 macie nowe gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts