frosch 28.05.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ania ? chcesz stronke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jednego wykąpanego usypia tata (pewnie obaj zasną ), a drugi śpiąc czeka na kąpiel. Ja padam z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jednego wykąpanego usypia tata (pewnie obaj zasną ), a drugi śpiąc czeka na kąpiel. Ja padam z nóg bidula jeszce 17 lat i odpoczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ania ? chcesz stronke ? akurat mi dasz, hehe ale ja pewnie i tak nie dotrwam... ale dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aniu, w jakim wieku był Pawełek jak go przełożyliście do "dorosłego' łóżeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ania ? chcesz stronke ? akurat mi dasz, hehe ale ja pewnie i tak nie dotrwam... ale dzięki! nie poddawj sie klikaj !!! na kogo trafi dla tego..gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jednego wykąpanego usypia tata (pewnie obaj zasną ), a drugi śpiąc czeka na kąpiel. Ja padam z nóg bidula jeszce 17 lat i odpoczniesz Tomek spoko, ale Papcio miał ciężką noc. I jeszcze Bartka nie było Ale dziś już jesteśmy w komplecie, będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aniu, w jakim wieku był Pawełek jak go przełożyliście do "dorosłego' łóżeczka? moj tomek poszedl jak go siostra z lozeczka wywalila hahaha 1, 5 roku mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aniu, w jakim wieku był Pawełek jak go przełożyliście do "dorosłego' łóżeczka? Ola, miesiąc przed drugimi urodzinami Przymierzacie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jednego wykąpanego usypia tata (pewnie obaj zasną ), a drugi śpiąc czeka na kąpiel. Ja padam z nóg bidula jeszce 17 lat i odpoczniesz Tomek spoko, ale Papcio miał ciężką noc. I jeszcze Bartka nie było Ale dziś już jesteśmy w komplecie, będzie ok musi byc nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.05.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Czasami tomek1950 zagląda, choć się nie odzywa. Jesteście kochani do kwadratu, a nawet do n-tej potęgi. Buziaki dla wszystkich wirtualne, a dla tych co będą w sobotę w Pałacu prymasowskim to buziaki osobiscie. Dziękuję po 100 razy, po 1000 razy, a i to mało. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aniu, w jakim wieku był Pawełek jak go przełożyliście do "dorosłego' łóżeczka? Ola, miesiąc przed drugimi urodzinami Przymierzacie się? no musi sie zwolnić dla Wojtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jednego wykąpanego usypia tata (pewnie obaj zasną ), a drugi śpiąc czeka na kąpiel. Ja padam z nóg bidula jeszce 17 lat i odpoczniesz Tomek spoko, ale Papcio miał ciężką noc. I jeszcze Bartka nie było Ale dziś już jesteśmy w komplecie, będzie ok musi byc nie ma innej opcji No pewnie, że nie ma Poza tym plan na jutro opracowany i weekend się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Czasami tomek1950 zagląda, choć się nie odzywa. Jesteście kochani do kwadraru, a nawet do n-tej potęgi. Buziaki dla wszystkich wirtualne, a dla tych co będą w sobotę w Pałacu prymasowskim to buziaki osobiscie. Dziękuję po 100 razy, po 1000 razy, a i to mało. Tomek biore te 1000 buziakow a co ? pierwsza bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aniu, w jakim wieku był Pawełek jak go przełożyliście do "dorosłego' łóżeczka? Ola, miesiąc przed drugimi urodzinami Przymierzacie się? no musi sie zwolnić dla Wojtka Wojtek - też ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aniu, w jakim wieku był Pawełek jak go przełożyliście do "dorosłego' łóżeczka? Ola, miesiąc przed drugimi urodzinami Przymierzacie się? no musi sie zwolnić dla Wojtka ajak bede blizniaki? czy to znaczy ze wiadomo juz ze to brat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aniu, w jakim wieku był Pawełek jak go przełożyliście do "dorosłego' łóżeczka? Ola, miesiąc przed drugimi urodzinami Przymierzacie się? no musi sie zwolnić dla Wojtka ajak bede blizniaki? czy to znaczy ze wiadomo juz ze to brat ? bardzo szybko było wiadomo,że brat po tatusiu odziedziczył wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 frosia, bliźniaki czy Ty mnie nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no to frosia szybkie pytanie, szybka odpowiedź: w którym jestem miesiącu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 co jest?do dzieci poszłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts