aniawmuratorze 01.06.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Cześć Widzę że kotki już wstały To pisałam ja - puszka coca coli A cyganka cóz.......historia niesamowita, piękna choć tragiczna. Żałuję, że jej nie wylicytowałam ale poszła w ręce....konesera (myślę) rzeczy (czy też istot) pięknych Nieproszona podpowiedzi udzieliłam Ty mi tej puszki chyba do końca nie zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Następnym razem przywiozę Ci całą zgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 witajcie ranne ptaszki szkoda,że nie mogłeś byc na zlocie ciałem bo duchem to byłeś razem z nami.. chole.ra chyba inaczej miało byc napisane ale mam nadzieje ,że zrozumiałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 dobra idę sobie małż pojechał po gratisowe sosny do podtrzymywania stropu a ja idę się maluchami zająć które ciągają po całym domu kupionego wczoraj na pl Zamkowym balona (wielki różowy koń a może jednorożec ) Muszę sznurek wydłużyć bo nie mogą go ściągnąć jak im pod sufit ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No pewnie wszystko wskazuje na królika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 o kurcze jaj jak zwykle za pozno przyszlam - bylo super, bylam pierwszy raz i bardzo mi si epodobalo!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 o kurcze jaj jak zwykle za pozno przyszlam - bylo super, bylam pierwszy raz i bardzo mi si epodobalo!!!11 kolakao nigdy nie jest za późno idę z Liwią posadzić Edziową trzmielinę córeczka jak tylko ją zobaczyła to zapytała czy to dla niej mam miękkie serce i przekazuję roślinkę w małe i ochocze rączki ( mam nadzieję że trzmielina lubi dużo wody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No pewnie wszystko wskazuje na królika... no to jak futrzak czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.06.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Juz załuje, że mnie nie było z Wami i nie mogłam Was poznać. Mam nadzieję, że za rok lepiej mi sie terminy poukładaja ..ciesze sie że zabawa była przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.06.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No pewnie wszystko wskazuje na królika... no to jak futrzak czy nie przecie czekam na potwierdzenie, że on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No hej żenadko Po tych wszystkich wrażeniach długo nie mogłam zasnąc. Było fantastycznie. Na żywo jesteście jeszcze fajniejsi i juz za wami tęsknię. Pierwszy raz w życiu dostałam też nagrode za śpiewanie , wygrałam fabtastyczną nagrode w konkursie wiedzy o forum- MP4 (niestety juz mi go córka zabrała, ale jest Dzień Dziecka, niech jej bedzie ) no i ku mojemu zaskoczeniu uhonorowana zostałam dyplomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Juz załuje, że mnie nie było z Wami i nie mogłam Was poznać. Mam nadzieję, że za rok lepiej mi sie terminy poukładaja ..ciesze sie że zabawa była przednia Ulleracia następnym razem Ci nie przepuścimy tak samo jak Retrusiowi Cześć kochani ja tak samo jak Verunia nie mogłam usnąć i do trzeciej siedziałam z Małżem i mu opowiadałam A ile ja gaf popełniłam A dzisiaj 0 6:45 pobudka bo córcia na zieloną szkołę wyjeżdżała Andzik buziaki dla dla dzieciaków a dla Kuby podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Juz załuje, że mnie nie było z Wami i nie mogłam Was poznać. Mam nadzieję, że za rok lepiej mi sie terminy poukładaja ..ciesze sie że zabawa była przednia Ulleracia następnym razem Ci nie przepuścimy tak samo jak Retrusiowi Cześć kochani ja tak samo jak Verunia nie mogłam usnąć i do trzeciej siedziałam z Małżem i mu opowiadałam A ile ja gaf popełniłam A dzisiaj 0 6:45 pobudka bo córcia na zieloną szkołę wyjeżdżała Andzik buziaki dla dla dzieciaków a dla Kuby podwójne dziekuję synka wycałuję też nie mogłam zasnąć, domownicy co chwile pytali się jak było? magi a ja ile gaf popełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No hej żenadko Po tych wszystkich wrażeniach długo nie mogłam zasnąc. Było fantastycznie. Na żywo jesteście jeszcze fajniejsi i juz za wami tęsknię. Pierwszy raz w życiu dostałam też nagrode za śpiewanie , wygrałam fabtastyczną nagrode w konkursie wiedzy o forum- MP4 (niestety juz mi go córka zabrała, ale jest Dzień Dziecka, niech jej bedzie ) no i ku mojemu zaskoczeniu uhonorowana zostałam dyplomem ja nie byłem, a tez nie mogłem zasnąć, czekałem na sms-a od Toli doszedł o 1.27 a potem była burza i do roboty musiałem wstawać Gratuluję nagród i dyplomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ILA PRZEPRASZAM HMMMM, NIE WIEM ZA CO ?????? BO JA SIE NIE GNIEWAM HIHIHI, MAM TWOJĄ WYLICYTOWANĄ NAGRODĘ , A TY MASZ MOJA WYMIENIMY JE PÓŹNIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ANDZIK , ŻYCZĘ CI UDANEJ ZABAWY BUZIAKI DLA CHŁOPAKÓW http://www.balmax.pl/img/balony_foliowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 1 CZERWCA - DZIEŃ DZIECKA DLA WSZYSTKICH FORMUOWICZÓW- BO KAŻDY Z NAS JEST DUŻYM DZIECKIEM http://members.home.nl/martcrins/Pimboli112.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.06.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 kurna, wszyscy mowią, że było świetnie, ale konkretów ani na lekarstwo. napiszcie chociaż jaki był program zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 kurna, wszyscy mowią, że było świetnie, ale konkretów ani na lekarstwo. napiszcie chociaż jaki był program zlotu. mowy powitalne misiaczki powitalne konkursy zajęcia w podgrupach oficjalne zamknięcie misiaczki pożegnalne grill u rrmi / powroty do domów pomiędzy w/w pkt .....konsumpcja różności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts