magi 01.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 kurna, wszyscy mowią, że było świetnie, ale konkretów ani na lekarstwo. napiszcie chociaż jaki był program zlotu. mowy powitalne misiaczki powitalne konkursy zajęcia w podgrupach oficjalne zamknięcie misiaczki pożegnalne grill u rrmi / powroty do domów pomiędzy w/w pkt .....konsumpcja różności no właśnie na mowy i grilla się nie załapałam w ogóle rrmi nie spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 a i jeszcze były dance ale nikt mnie nie poprosił ale i tak było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 CIESZĘ SIĘ,ŻE MOGŁAM POZNAĆ TAK WSPANIAŁYCH LUDZIDZIĘKUJE,ŻE ZROBILIŚCIE TEN DZIEŃ PEŁNYM RADOŚCI I UŚMIECHU.BYŁO SUPER !!!!!!!!!!!!!!!! http://www.kwiatydlaciebie.pl/photo/07122005_bukiet_kwiatow_mieszanych_new.gifhttp://www.beepworld.de/memberdateien/members89/sherry602/diddlnaars.dk.pimboli.128.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 kurna, wszyscy mowią, że było świetnie, ale konkretów ani na lekarstwo. napiszcie chociaż jaki był program zlotu. UŚCISIKI I PISKI POWITANIE PRZEMOWA UŚCISKI I PISKI (DOJECHALI NASTĘPNI) DYPLOMY KONKURS KONSUMPCJA Z POPITKĄ ( TU NAS NIE BYŁO ) LICYTACJA KONKURS ŚPIEWANIA LICYTACJA KONSUMCJA Z POPITKĄ ZDJĘCIE ZBIOROWE (POŁOWA GDZIEŚ ZGINĘŁA W LOCHACH) LICYTACJA PIOSENKA FORMUOWA TANIEC ZAKOŃCZENIE LICYTACJI (POZOSTAŁE RZECZY MOŻNA LICYTOWAĆ NA FORUM) POPITKA UŚCISKI SMUTNE MINY I ŁZY , BO JUŻ KONIEC NO CHYBA TAK LECIAŁ TEN PROGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 OOOO I JESZCZE BYŁO WSPOMINANIE I ŻALOWANIE,ZE NIE MA NIEKTÓRYCH OSÓB TO NAPEWNO WAM SIE CZKAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.06.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ach, co to był za dzień Toż to sama przyjemność być wyściskanym przez tak urocze dziewczyny Szkoda tylko, że cała imprezka tak krótko trwała Na pocieszenie i pamiatkę mam miłe wpisy w nagrodzie za udział w konkursie wokalnym Kochani, jesteście najwspanialsi na świecie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ach, co to był za dzień Toż to sama przyjemność być wyściskanym przez tak urocze dziewczyny Szkoda tylko, że cała imprezka tak krótko trwała Na pocieszenie i pamiatkę mam miłe wpisy w nagrodzie za udział w konkursie wokalnym Kochani, jesteście najwspanialsi na świecie Pozdrawiam serdecznie wzajemnie andre , wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.06.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam Wszystkich Pora bajkowa więc moge troszeczke poczytac co sie działo na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam Wszystkich Pora bajkowa więc moge troszeczke poczytac co sie działo na zlocie Też bym chętnie poczytał o jakiś konkretach... myślałem że będzie odrobinkę lżej przeżyć tą nieobecność na spotkaniu, ale jest okropnie ciężko pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.06.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Z konkretów była cała sala śpiewa z nami i tańczy Po nieco nieśmiałym początku wykonania piosenki forumowej skład ansambla szybko powiększył się o chór dziewczęcy, a potem wszyscy ruszyli w tany Były kółeczka, wężyki i tym podobne wygibasy Byłem mile zaskoczony tą spontaniczną reakcją, za co wszystkim serdecznie dziękuję Jea wspaniale przeprowadził konkurs wiedzy o forum Muratora, a Tomek Komtur Mazurski dzierżąc w dłoni stosowny młotek poprowadził aukcję na rzecz chorej dziewczynki i jej mamy. Licytowane przedmioty z właściwą sobie gracją i wdziękiem prezentowały Tola i Kropeczka27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam Wszystkich Pora bajkowa więc moge troszeczke poczytac co sie działo na zlocie Też bym chętnie poczytał o jakiś konkretach... myślałem że będzie odrobinkę lżej przeżyć tą nieobecność na spotkaniu, ale jest okropnie ciężko pozdrawiam m. ''Nasza trójca'' spóźniła sie na zlot i to ponad godzinę.Ale za to jakie wejście miałyśmy..Byłam i nadal jestem pod wrażeniem spotkania i osób na nim poznanych. Bardzo zaskoczyła mnie frosia .Myślałam,ze to jakaś ''herod'' baba a tu szok, szczuplusia blondyneczka o duzym poczuciu humoru Byłam pierwszy raz na zlocie ale już wiem ,ze nie ostatni.Wszyscy radośni, życzliwi.Bawiłam sie lepiej niz na nie jednym rodzinnym zlocie. Aniawmuratorze jest przesympatyczna dziewczyna i ma super dzieciaczki. Nie jestem w stanie wymienić tutaj wszystkich ale mam nadzieje ,że to nadrobię. Podziekowania należą sie tez Ila66 za to ,że zorganizowała pojazd i kierowcę bo dzieki niej miałam okazje poznac tylu fantastycznych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Z konkretów była cała sala śpiewa z nami i tańczy Po nieco nieśmiałym początku wykonania piosenki forumowej skład ansambla szybko powiększył się o chór dziewczęcy, a potem wszyscy ruszyli w tany Były kółeczka, wężyki i tym podobne wygibasy Byłem mile zaskoczony tą spontaniczną reakcją, za co wszystkim serdecznie dziękuję Jea wspaniale przeprowadził konkurs wiedzy o forum Muratora, a Tomek Komtur Mazurski dzierżąc w dłoni stosowny młotek poprowadził aukcję na rzecz chorej dziewczynki i jej mamy. Licytowane przedmioty z właściwą sobie gracją i wdziękiem prezentowały Tola i Kropeczka27 piosenka forumowa była super i słowa i linia melodyczna. Tylko szkoda,ze taka krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.06.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Hej! Ale Wam zazdroszczę, ze się widzieliscie na zlocie Czekam na zdjecia, ciekawa jestem jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Hej! Ale Wam zazdroszczę, ze się widzieliscie na zlocie Czekam na zdjecia, ciekawa jestem jak było. ja też..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 PIERWSZE ZDJĘCIA JUZ SĄ, WKLEIŁA JE MAGI - WIELKIE DZIĘKI http://forum.muratordom.pl/zdjecia-ze-zjazdu-wklejac-migiem,t132576.htm POKAZ CAŁEGO ALBUMU zdjęcia gdyby ktoś miał jakieś sugestie, kogoś wyzczyplić, przygrubić lub porzyciąć proszę o kontakt _________________ Jeśli nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 NO I CO TAKA CISZA ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 WCHODZIC NA CZAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 siemka wieczorna wypoczęci ? opaleni ? ale wczoraj było wesoło jak to fajnie spotkać sie w biedronce ....ups...w realu znaczy buziaki dla wszystkich moich nowych koleżanek Magi -mnie załamała toż to chude kurczątko a nie matka -dzieciom wogóle wszystkie dziewczyny z RW to laski .....aż żal było patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 I kto to napisał? Ha! Ta co miała wejście jak gwiazda holyłuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 I kto to napisał? Ha! Ta co miała wejście jak gwiazda holyłuda że ja ? ale śmieszne jeden kapelusik i zaraz..... Hollyłóź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts