frosch 02.06.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 czesc dojechalismy cali i zdrowi froschek ....juz w pracy ....pozdrawiamy wszystkich i dziekujemy za piekne chwile ide poczytac , coscie naklikali na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.06.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 gorąco i slonecznie pozdrawiam RW zaraz ide tłuszcz wytapiać na tarasie takiej to dobrze ja w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam Wszystkich Pora bajkowa więc moge troszeczke poczytac co sie działo na zlocie Też bym chętnie poczytał o jakiś konkretach... myślałem że będzie odrobinkę lżej przeżyć tą nieobecność na spotkaniu, ale jest okropnie ciężko pozdrawiam m. ''Nasza trójca'' spóźniła sie na zlot i to ponad godzinę.Ale za to jakie wejście miałyśmy..Byłam i nadal jestem pod wrażeniem spotkania i osób na nim poznanych. Bardzo zaskoczyła mnie frosia .Myślałam,ze to jakaś ''herod'' baba a tu szok, szczuplusia blondyneczka o duzym poczuciu humoru Byłam pierwszy raz na zlocie ale już wiem ,ze nie ostatni.Wszyscy radośni, życzliwi.Bawiłam sie lepiej niz na nie jednym rodzinnym zlocie. Aniawmuratorze jest przesympatyczna dziewczyna i ma super dzieciaczki. Nie jestem w stanie wymienić tutaj wszystkich ale mam nadzieje ,że to nadrobię. Podziekowania należą sie tez Ila66 za to ,że zorganizowała pojazd i kierowcę bo dzieki niej miałam okazje poznac tylu fantastycznych ludzi. no andzik chyba nie przezyjesz nastepnego spotkania i jeszcze cos .....zapomnialam wziasc ..kielbase..zostala u rrmisi w lodowce mam nadzieje , ze bedzie jej smakowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Hejka. Zerknęłam na zdjęcia. Ew-ka śpiewałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam Wszystkich Pora bajkowa więc moge troszeczke poczytac co sie działo na zlocie Też bym chętnie poczytał o jakiś konkretach... myślałem że będzie odrobinkę lżej przeżyć tą nieobecność na spotkaniu, ale jest okropnie ciężko pozdrawiam m. ''Nasza trójca'' spóźniła sie na zlot i to ponad godzinę.Ale za to jakie wejście miałyśmy..Byłam i nadal jestem pod wrażeniem spotkania i osób na nim poznanych. Bardzo zaskoczyła mnie frosia .Myślałam,ze to jakaś ''herod'' baba a tu szok, szczuplusia blondyneczka o duzym poczuciu humoru Byłam pierwszy raz na zlocie ale już wiem ,ze nie ostatni.Wszyscy radośni, życzliwi.Bawiłam sie lepiej niz na nie jednym rodzinnym zlocie. Aniawmuratorze jest przesympatyczna dziewczyna i ma super dzieciaczki. Nie jestem w stanie wymienić tutaj wszystkich ale mam nadzieje ,że to nadrobię. Podziekowania należą sie tez Ila66 za to ,że zorganizowała pojazd i kierowcę bo dzieki niej miałam okazje poznac tylu fantastycznych ludzi. no andzik chyba nie przezyjesz nastepnego spotkania i jeszcze cos .....zapomnialam wziasc ..kielbase..zostala u rrmisi w lodowce No masz mam nadzieje , ze bedzie jej smakowala jak ujżałam Twój awatarek, ulzyło mi, mysle sobie, uff nie zatruła sie. a tu prosze,u rmisi jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.06.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 WITANKO DLA WSZYSTKICH FROSCHKA - DUŻY BUZIAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.06.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 ANDZIK, UDAŁA SIE DOMOWA IMPREZA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Hejka. Zerknęłam na zdjęcia. Ew-ka śpiewałaś? podobno czesc Majka szkoda ,że nie dojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 WSZYSCY GDZIEŚ POLECIELI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć żenadko idę zdjęcia pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 WSZYSCY GDZIEŚ POLECIELI chyba kawę parzyć hej Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.06.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 WSZYSCY GDZIEŚ POLECIELI chyba kawę parzyć hej Ila BUZIAK TO I MY SIE NAPIJMY http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpghttp://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 mam juz przygotowane zdjęcia nóżek naszych pięknych forumowiczek tylko nie wiem w którym we wontku mam je wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.06.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 kawa, kawusia, kawunia kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.06.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 mam juz przygotowane zdjęcia nóżek naszych pięknych forumowiczek tylko nie wiem w którym we wontku mam je wkleić DO ZDJĘĆ ZE ZLOTU- JAKO ZAGADKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 to do kawki po ciasteczku http://www.hornet.eu.org/~kasia/jogger/biszkopt.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 mam juz przygotowane zdjęcia nóżek naszych pięknych forumowiczek tylko nie wiem w którym we wontku mam je wkleić ew-cia moje se daruj , ja cie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 to do kawki po ciasteczku http://www.hornet.eu.org/~kasia/jogger/biszkopt.png UWIELBIAM TAKIE CIASTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 mam juz przygotowane zdjęcia nóżek naszych pięknych forumowiczek tylko nie wiem w którym we wontku mam je wkleić a ja załapałam sie gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 mam juz przygotowane zdjęcia nóżek naszych pięknych forumowiczek tylko nie wiem w którym we wontku mam je wkleić a ja załapałam sie gdzieś? UWAŻAJ, BO JESZCZE WKLEJĄ ZDJĘCIA JAK ZA KOLANA ŁAPIESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts