Wojty 07.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 powracam - najadlam sie, napilam, nasprzatalam i moge zasiaść do kompka Ja jeszcze niestety tylko na momencik Nie wszystko zrobione A glównie to usypianie dziecia jednego jeszcze przede mną ojoj hmmm, musisz wytlumaczyc dziecince, ze mama ciezko pracuje na ...forum i musi szybciutko zasnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 witaj andrzejka !!!! na szczescie nie jestem sama!! Witaj Wojty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ten post jest 41 na stronie, tak podaje,żeby Funia nie musiała liczyć od góry. Ale dobra dusza z ciebie Tylko,ze Funia znikła... O już jestes Funiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Praca na forum jest bardzo ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ten post jest 41 na stronie, tak podaje,żeby Funia nie musiała liczyć od góry. Ale dobra dusza z ciebie Tylko,ze Funia znikła... pojawiam się i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 powracam - najadlam sie, napilam, nasprzatalam i moge zasiaść do kompka Ja jeszcze niestety tylko na momencik Nie wszystko zrobione A glównie to usypianie dziecia jednego jeszcze przede mną ojoj hmmm, musisz wytlumaczyc dziecince, ze mama ciezko pracuje na ...forum i musi szybciutko zasnać Gdyby to przeszlo Nie ma tak dobrze Zasypiamy razem, ja udaję ale czesto sama wpadam w objęcia Morfeusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 teraz mam nadzieje ze nie uciekniecie Przez chwię nie ale potem ktos napewno tu wpadnie tia , koniec strony bliski wiec mozna sie spodziewać strzalów Maksia lub Jeziera, który pojawia się równie niepostrzezenie jak Batman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja obiecuje,że nie będe strzelać. Chcę aby Funia strzeliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Praca na forum jest bardzo ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 no to kiedy koniec strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Strzałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja obiecuje,że nie będe strzelać. Chcę aby Funia strzeliła. To powiesz kiedy nie pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ale tak serio - naprawdę muszę znikać bo jutro mam zajęcia z kadrówkami i nie wypada iść nieprzygotowana. (muszę im przygotować jakieś paskudne kazusy do rozwiązania taka ze mnie szuja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Chmm. Widzę, że przeszkodziłem funi w zdobyciu punkta, ale coś mi się wydaje, że nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 jak zwykle spozniona no coz pozostaje mi tylko pogratulowac Jezierowi :D:D:D:D!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja obiecuje,że nie będe strzelać. Chcę aby Funia strzeliła. To powiesz kiedy nie pisac Za późno Jezier był szybszy - ale i tak doceniam poświęcenie - jesteście kochane. Mi jednak nawet takie wsparcie nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Strzałą Jak to mówi Maksio pif paf Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.06.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Funia. Musisz przejść jakieś szkolenie. Bo inaczej to polowanie się nie uda. Mogę cię podszkolić jeśli masz takie życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja obiecuje,że nie będe strzelać. Chcę aby Funia strzeliła. To powiesz kiedy nie pisac Za późno Jezier był szybszy - ale i tak doceniam poświęcenie - jesteście kochane. Mi jednak nawet takie wsparcie nie pomaga Funiu oni są zawodowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts