jea 04.06.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ale chyba króliczku z wpawy wyszedłeś w robieniu bum nie wszyscy wychodzą ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ..ę dobery!wróciłem ze wsi... zgroza!!!Płotu nie widać, trawa jest wyższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ..ę dobery! wróciłem ze wsi... zgroza!!! Płotu nie widać, trawa jest wyższa... trza kosić nie ma rady cześć retro kawa dla zainteresowanych Kawa po cesarsku 1 żółtko 1 łyżka miodu 2 łyżki koniaku 2 łyżki słodkiej śmietanki Wszystko zmiksować i zalać mocną, goracą kawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzień dobry ranne ptaszki Kawa to jest to http://blackass.blox.pl/resource/kawa.JPG od lewej do wyboru: po turecku, wiedeńsku, królewsku, kubańsku http://coffeelava.republika.pl/obrazki/p6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 witanko kawę po wiedeńsku proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 dzien doberek ta po turecku jakas dziwna powinna byc w musztardowie , zeby bylo widac tzw.grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 dzien doberek ta po turecku jakas dziwna powinna byc w musztardowie , zeby bylo widac tzw.grunt chyba w zymfcioku lepij widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ale się rozgadaliście skoro świt!! Dzień dobry wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.06.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ale się rozgadaliście skoro świt!! Dzień dobry wszystkim:) przecież już prawie południe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 dzien doberek ta po turecku jakas dziwna powinna byc w musztardowie , zeby bylo widac tzw.grunt a propos czym to ludzie nie handlują http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=340338900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ale się rozgadaliście skoro świt!! Dzień dobry wszystkim:) przecież już prawie południe jest zaraz do snu trzeba się ukladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 dzien doberek ta po turecku jakas dziwna powinna byc w musztardowie , zeby bylo widac tzw.grunt a propos czym to ludzie nie handlują http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=340338900 trzeba było nie wyrzucać teraz 10 zeta na wino by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 hej hej poranne witanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 dzien doberek ta po turecku jakas dziwna powinna byc w musztardowie , zeby bylo widac tzw.grunt a propos czym to ludzie nie handlują http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=340338900 kurcze, jaka piekna sliczny zwalaszcza ten odcien apropo.......moja najlepsza dotad drinkowka jest szklanka po..Nutelli taka jakas zgrabniutka jest mam dwie ulubione z moja bratowa ..takie kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ..ę dobery! wróciłem ze wsi... zgroza!!! Płotu nie widać, trawa jest wyższa... trza kosić nie ma rady A wystawiał ktoś trawę na allegro? (do skoszenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ..ę dobery! wróciłem ze wsi... zgroza!!! Płotu nie widać, trawa jest wyższa... trza kosić nie ma rady A wystawiał ktoś trawę na allegro? (do skoszenia) pewnie masz u siebie trawe pampasowa nie kos jej , wiesz po ile leci taka sadzonka na allegro? okolo dychy ......byloby za co wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 pijakom zawsze jedno na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 pijakom zawsze jedno na myśli mowisz o kasce i veruni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.06.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ..ę dobery! wróciłem ze wsi... zgroza!!! Płotu nie widać, trawa jest wyższa... trza kosić nie ma rady A wystawiał ktoś trawę na allegro? (do skoszenia) nie lubicie kosić trawy?? Ja niedawno poczułam różnicę w koszeniu Starą, wydawałoby się rewelacyjną kosiarką zajmowało nam to 6h. A nową 2... SZOK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ..ę dobery! wróciłem ze wsi... zgroza!!! Płotu nie widać, trawa jest wyższa... trza kosić nie ma rady A wystawiał ktoś trawę na allegro? (do skoszenia) nie lubicie kosić trawy?? Ja niedawno poczułam różnicę w koszeniu Starą, wydawałoby się rewelacyjną kosiarką zajmowało nam to 6h. A nową 2... SZOK! nie mam nic do koszenia trawy zwlaszcza , ze nikt nie chce mnie do tego dopuscic (ciekawe dlaczego ? nawet moj osobisty tatus prosil froscha , zeby NIGDY i pod zadnym pozorem nie dawal mi do rak sprzetu , ktorym moglabym uszkodzic siebie lub kogos innego ) Frosch uwielbia kosic , ale tylko i wylacznie spalinowkami , ponoc uwielbia ten klang ....brrrymm..brrrryymm...wrrr..wr...wr... wczoraj kazal mi szukac w necie kosiarki cytuje : "znajdz mi taka bylejaka ....gdzies za 500 Eu , nie bede tym badziewiem albo kosa kosil tego naszego pola "..... ...hmmm...sa rozne kryteria bylejakosci .dobrze, ze dodal te cene , bo znalazlabym mu taka za 150......zl .... no i napalil sie na siekiere ....wyszukalam mu nawet cieklawy komplet z Fiskarsa .....podniecil sie nim jak lysy grzebieniem http://i2.ebayimg.com/06/i/000/92/50/7514_2.JPG eeeechh..faceci i te ich zabawki .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts