duende 05.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a co to są na tym zdjęciu za sprzęty??? rozpoznałam tylko siekierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.06.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja lubię kosić trawę i nie niszczę sprzętów ani nie krzywdzę nikogo, więc mnie dopuszczają aczkolwiek niechętnie... a ja uparta jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a co to są na tym zdjęciu za sprzęty??? rozpoznałam tylko siekierkę hahhaha... trzy rozmiary siekierek , jakis klin, jeszcze jeden klin z obuchem , ostrzalka do siekier i cos , czego nie potrafimy rozszyfrowac , ale na pewno sie przyda w trakcie planowania jakiegos morderstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja też lubię kosić ale ostatnio czasu nie mam i w kosiarce rączka od napędu się zlamała jak ją lekkko dotknęlam (badziew) a mąż jak ostatnio kosil to myślałam że się zakicha biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a co to są na tym zdjęciu za sprzęty??? rozpoznałam tylko siekierkę hahhaha... trzy rozmiary siekierek , jakis klin, jeszcze jeden klin z obuchem , ostrzalka do siekier i cos , czego nie potrafimy rozszyfrowac , ale na pewno sie przyda w trakcie planowania jakiegos morderstwa po tym zestawie to chyba już na kosiarkę nie starczy mamy jedną siekierę fiskarsa jest super jak P. nie może już z nami wytrzymać to idzie do garażu po siekierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja też lubię kosić ale ostatnio czasu nie mam i w kosiarce rączka od napędu się zlamała jak ją lekkko dotknęlam (badziew) a mąż jak ostatnio kosil to myślałam że się zakicha biedaczek alergik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 zastępuje idealnie leżankę u psychoanalityka kilka pieńków i wszystko odpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja też lubię kosić ale ostatnio czasu nie mam i w kosiarce rączka od napędu się zlamała jak ją lekkko dotknęlam (badziew) a mąż jak ostatnio kosil to myślałam że się zakicha biedaczek alergik ? niestety no chyba nie ściemnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a co to są na tym zdjęciu za sprzęty??? rozpoznałam tylko siekierkę hahhaha... trzy rozmiary siekierek , jakis klin, jeszcze jeden klin z obuchem , ostrzalka do siekier i cos , czego nie potrafimy rozszyfrowac , ale na pewno sie przyda w trakcie planowania jakiegos morderstwa po tym zestawie to chyba już na kosiarkę nie starczy mamy jedną siekierę fiskarsa jest super jak P. nie może już z nami wytrzymać to idzie do garażu po siekierę no ladnie .... moze ja sie jeszcze zastanowie nad tym zestawem choc nie powiem ta maluska siekierka (nazywana campingowa) przydalaby mi sie do..kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 jak tam okna frosia umyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja też lubię kosić ale ostatnio czasu nie mam i w kosiarce rączka od napędu się zlamała jak ją lekkko dotknęlam (badziew) a mąż jak ostatnio kosil to myślałam że się zakicha biedaczek alergik ? a ja myślałam, że tak ciężko mu szło i się zmachał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a co to są na tym zdjęciu za sprzęty??? rozpoznałam tylko siekierkę hahhaha... trzy rozmiary siekierek , jakis klin, jeszcze jeden klin z obuchem , ostrzalka do siekier i cos , czego nie potrafimy rozszyfrowac , ale na pewno sie przyda w trakcie planowania jakiegos morderstwa po tym zestawie to chyba już na kosiarkę nie starczy mamy jedną siekierę fiskarsa jest super jak P. nie może już z nami wytrzymać to idzie do garażu po siekierę no ladnie .... moze ja sie jeszcze zastanowie nad tym zestawem choc nie powiem ta maluska siekierka (nazywana campingowa) przydalaby mi sie do..kuchni toż przecież bodzio ma gołębie serce chyba że się siebie obawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 jak tam okna frosia umyte oczywiscie poza prasowaniem to moje drugie zboczenie taki maly relaksik zawsze dobrze mi robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja też lubię kosić ale ostatnio czasu nie mam i w kosiarce rączka od napędu się zlamała jak ją lekkko dotknęlam (badziew) a mąż jak ostatnio kosil to myślałam że się zakicha biedaczek alergik ? a ja myślałam, że tak ciężko mu szło i się zmachał to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a co to są na tym zdjęciu za sprzęty??? rozpoznałam tylko siekierkę hahhaha... trzy rozmiary siekierek , jakis klin, jeszcze jeden klin z obuchem , ostrzalka do siekier i cos , czego nie potrafimy rozszyfrowac , ale na pewno sie przyda w trakcie planowania jakiegos morderstwa po tym zestawie to chyba już na kosiarkę nie starczy mamy jedną siekierę fiskarsa jest super jak P. nie może już z nami wytrzymać to idzie do garażu po siekierę no ladnie .... moze ja sie jeszcze zastanowie nad tym zestawem choc nie powiem ta maluska siekierka (nazywana campingowa) przydalaby mi sie do..kuchni toż przecież bodzio ma gołębie serce chyba że się siebie obawiasz wiesz , on ma anielska cierpliwosc , ale przy mnie ciezko nieraz wytrzymac ja? muchy bym nie skrzywdzila !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 jak tam okna frosia umyte oczywiscie poza prasowaniem to moje drugie zboczenie taki maly relaksik zawsze dobrze mi robi a mnie by się pomoc przy prasowaniu przydała okna umyłam, ławy i stół ogrodowy oczyściłam i pomalowałam ale coś mnie to prasowanie nie kusi (może Babcia w weekend przyjedzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a co to są na tym zdjęciu za sprzęty??? rozpoznałam tylko siekierkę hahhaha... trzy rozmiary siekierek , jakis klin, jeszcze jeden klin z obuchem , ostrzalka do siekier i cos , czego nie potrafimy rozszyfrowac , ale na pewno sie przyda w trakcie planowania jakiegos morderstwa po tym zestawie to chyba już na kosiarkę nie starczy mamy jedną siekierę fiskarsa jest super jak P. nie może już z nami wytrzymać to idzie do garażu po siekierę no ladnie .... moze ja sie jeszcze zastanowie nad tym zestawem choc nie powiem ta maluska siekierka (nazywana campingowa) przydalaby mi sie do..kuchni toż przecież bodzio ma gołębie serce chyba że się siebie obawiasz wiesz , on ma anielska cierpliwosc , ale przy mnie ciezko nieraz wytrzymac ja? muchy bym nie skrzywdzila !!!! z Tobą trudno wytrzymać raczej nadążyć za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 jak tam okna frosia umyte oczywiscie poza prasowaniem to moje drugie zboczenie taki maly relaksik zawsze dobrze mi robi a mnie by się pomoc przy prasowaniu przydała okna umyłam, ławy i stół ogrodowy oczyściłam i pomalowałam ale coś mnie to prasowanie nie kusi (może Babcia w weekend przyjedzie ) znaczy sie co? zapraszasz mnie do siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 z Tobą trudno wytrzymać raczej nadążyć za Tobą przeciez szybkie auto juz ma to po co mu jeszcze siekiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 jak tam okna frosia umyte oczywiscie poza prasowaniem to moje drugie zboczenie taki maly relaksik zawsze dobrze mi robi a mnie by się pomoc przy prasowaniu przydała okna umyłam, ławy i stół ogrodowy oczyściłam i pomalowałam ale coś mnie to prasowanie nie kusi (może Babcia w weekend przyjedzie ) znaczy sie co? zapraszasz mnie do siebie ? zawsze i o każdej porze kochanieńka tylko do moich okien i prasowania gości nie dopuszczam więc nie licz na taką formę rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts