kaśka maciej 05.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 normalnie się zgorszyc można gratki froszka tiaaaa....zwlaszcza ty gdzie te gratki? oslepila mnie wprost ich uroda no szukałam, http://www.delikatna.pl/photo/product_big/9/9/c/1_99ce6cc2882a.jpg I powtarzam po raz setny: JA JESTEM NIEWINNA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 taka niewinna , jak ja .... ujrzalam wreszcie to cudo, ktore znalazlas jestem blend do smierci ....cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 frosia gacie http://www.kisskiss.pl/images/produkty/1558/th8zccshrtc7spt64wwx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 frosia gacie http://www.kisskiss.pl/images/produkty/1558/th8zccshrtc7spt64wwx.jpg ladny widoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 pijakom zawsze jedno na myśli mowisz o kasce i veruni ???? jestem niewinna, jestem niewinna, jestem niewinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 pijakom zawsze jedno na myśli mowisz o kasce i veruni ???? jestem niewinna, jestem niewinna, jestem niewinna wszzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyscyyyyyyyyyyy Ci uwierzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.06.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 pijakom zawsze jedno na myśli mowisz o kasce i veruni ???? jestem niewinna, jestem niewinna, jestem niewinna wszzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyscyyyyyyyyyyy Ci uwierzyli ta i ja też hej żenado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ooooo ....nawet miko przyszla potwierdzic , ze nie klamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tak, tak, Kaśka niewinna jest. Myślałby kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 hej żenado a gdzie bylaś jak cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 pijakom zawsze jedno na myśli mowisz o kasce i veruni ???? jestem niewinna, jestem niewinna, jestem niewinna wszzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyscyyyyyyyyyyy Ci uwierzyli i Ty Brutusie przeciwko mnie Wystarczy na mnie spojrzeć i wszystko staje się jasne: jestem niewinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tak, tak, Kaśka niewinna jest. Myślałby kto. no pewno, że niewinna! (jeszcze się nie uprawomocniło...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tak, tak, Kaśka niewinna jest. Myślałby kto. i zejćta ze mnie bo mi duszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.06.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 hej żenado a gdzie bylaś jak cię nie było latałach to tu to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tak, tak, Kaśka niewinna jest. Myślałby kto. no pewno, że niewinna! (jeszcze się nie uprawomocniło...) Niewinna !!!! Uwolnic Prosiaczka !!! miko ty powsinogo jedna depeesia i ty wdepnelas w te.........n watek dzisiaj swieto jakie czy cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.06.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tak, tak, Kaśka niewinna jest. Myślałby kto. no pewno, że niewinna! (jeszcze się nie uprawomocniło...) Niewinna !!!! Uwolnic Prosiaczka !!! miko ty powsinogo jedna depeesia i ty wdepnelas w te.........n watek dzisiaj swieto jakie czy cus cycuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.06.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.06.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No jasne, jak ja porzychodzę, to Was akurat nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No jasne, jak ja porzychodzę, to Was akurat nie ma czesc serducho nie dajesz znaku zycia niedobra zleje na gola .....reke , jak babcie moja te ze Szczecina kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.06.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No jasne, jak ja porzychodzę, to Was akurat nie ma czesc serducho nie dajesz znaku zycia niedobra zleje na gola .....reke , jak babcie moja te ze Szczecina kocham Kochana, nie daję, bo jestem w oku cyklonu pt wykańczanie domu, siebie, organizowanie ślubu/wesela, bycie supermamą Werki Odezwę się niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts