ila66 08.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 NO I CISZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 W sumie to mam dobry humor, piłkarze trochę zawiedli, ale emocji na torze w Kanadzie było aż nadto Za tydzień w Warszawie będzie gościł BMW Sauber Pit Lane Park z Robetrem Kubicą, chyba się wybiorę obejrzeć te cudeńka na kółkach Popadało u Was? U mnie nawet pogrzmiało. Gratki Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 NO I CISZA to jest ...żałoba ale ...w sumie niezły mecz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 NO I CISZA Po burzy zawsze cisza nastaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 NO I CISZA to jest ...żałoba ale ...w sumie niezły mecz ... FAKT, MECZ BYŁ ŁADNY , CIEKAWY I SZYBKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 eee, widzę, że nie ma tu pasjonatów Formuły 1 jakie drużyny są w naszej grupie? aż wstyd się przyznać, że nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 eee, widzę, że nie ma tu pasjonatów Formuły 1 jakie drużyny są w naszej grupie? aż wstyd się przyznać, że nie wiem no jak nie ma jak są!!! nie zaglądałes do moich komentarzy Jeszcze jest Austria i Chorwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 eee, widzę, że nie ma tu pasjonatów Formuły 1 jakie drużyny są w naszej grupie? aż wstyd się przyznać, że nie wiem NO NIE RÓB WSTYDU ! TO NAWET JA LAIK FUTBOLU WIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Ech, idę spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 eee, widzę, że nie ma tu pasjonatów Formuły 1 jakie drużyny są w naszej grupie? aż wstyd się przyznać, że nie wiem NO NIE RÓB WSTYDU ! TO NAWET JA LAIK FUTBOLU WIEM Już nie robię wstydu, dzięki Kasi niestety piłką przestałem się pasjonować od czasu gdy sam przestałem w nią grać, więc kibic ze mnie marny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.06.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 NO I CISZA to jest ...żałoba ale ...w sumie niezły mecz ... zgadzam się. nie mamy się czego wstydzić. grali nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 piekny mecz ,ale lekutko brakło szczęścia były bębny ,trąbki ,mnóstwo biało -czerwonych barw i ...bójka .ktoś przyszedł z niemiecka flagą i dostał wpier...l ....ale Kubica wygrał !!!!! i to doceniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.06.2008 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no dobra, mecz meczem, ale dziś jest poniedziałek a ja na całym forum jezdem samiuśki.Kuchnia, tylko ćwiczyć przed pobytem na bezludnej wyspie...Wstawać, załoga, dzień dobry! słonko wstało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no to jesteśmy pierwsi ... od końca ostatni będą pierwszymi słoneczne bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kasia gacie http://www.artsklep.pl/as/pstr/rp14005-maletorso61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Magi, nie masz więcej takich gaci????? Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 witam w piękny poniedziałkowy poranek POLACY -NIC SIE NIE STAŁO !!!! wieczorem zapowiada sie świetny mecz Holandia -Włochy Tola na pewno za Włochami będzie kciuki ściskać ( ja też ) a reszta RW ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Reszta też! Andre - są tu fani F1. A mecz Polska - Niemcy - wygrali Polacy W końcu to Podolski strzelił gole Trzeba po prostu przyznać, że po wejściu do UE Niemcy bez nas - niewiele znaczą ) pozdrawiam Was moi Drodzy bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witajcie Kubica genialnie wykorzysłał staranowanie Hamiltona Mecz - Polacy całkiem nieźle grali, ale nie podoba mi sie ich wyhamowywanie akcji. Brakuje jakiejś iskry, szybkiego przekazania piłki, przyśpieszenia......Wydaje mi się, że Niemcy byli z lekka zdziwieni oporem My wczoraj rozegraliśmy mecz na własnym łąkowym boisku i dzisiaj bolą mnie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witajcie My wczoraj rozegraliśmy mecz na własnym łąkowym boisku i dzisiaj bolą mnie nogi cze Majka taki mecz otwarcia EURO odbył sie w sobotę na naszym ulicznym boisku ( moj Teść był organizatorem imprezy ) -Młodzi kontra Starzy wynik 7:3 dla młodych a moj szwagier ,ktory stał na bramce ...po jednej z interwencji - dostał nogę w gipsie a potem było ognisko i kiełbaski i wino i piwo Prawdziwa integracja sąsiedzka http://images33.fotosik.pl/281/3509024860ce492em.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts