retrofood 09.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no to pa pa, żenadojadę na łonoprzyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 pa pa żenado ...jade na ...wyprzedaż butów Solo Femme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.06.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 WITANKO MIŁO WAS ZOBACZYĆ W PONIEDZIAŁEK OD RAZU DZIEŃ JEST LEPSZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.06.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 witaj, ach witaj! nie mogę się zebrać, ten upał mnie męczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 witam w piękny poniedziałkowy poranek POLACY -NIC SIE NIE STAŁO !!!! wieczorem zapowiada sie świetny mecz Holandia -Włochy Tola na pewno za Włochami będzie kciuki ściskać ( ja też ) a reszta RW ??? to dzisiaj gramy w przeciwnych drużynach po meczu wymiana koszulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 STO LAT !!! naszemu liderowi życzę http://www.bacardi-pubandbar.co.uk/siteimages/medium/bottles-finlandia-range.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 STO LAT !!! naszemu liderowi życzę http://www.bacardi-pubandbar.co.uk/siteimages/medium/bottles-finlandia-range.jpg i ja tez !!! http://www.gif-free.de/gifs/html/cliparts_01/geburtstag/283.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.06.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 STO LAT !!! naszemu liderowi życzę http://www.bacardi-pubandbar.co.uk/siteimages/medium/bottles-finlandia-range.jpg i ja tez !!! http://www.gif-free.de/gifs/html/cliparts_01/geburtstag/283.gif i ja zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.06.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 froszka ale sobie oko strzeliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 to dzisiaj gramy w przeciwnych drużynach po meczu wymiana koszulek hmmm......ja kibicuję bez koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.06.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 u mnie to samo gacie http://www.biquini-brasil.com/Bikini/assets/images/6-Dom-Rep.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 froszka ale sobie oko strzeliłaś bylam u wizazystki i tak mi polecila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Magi, nie masz więcej takich gaci????? zostawiłam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 wlasnie sie dowiedzialam, ze w zeszlym tygodniu zginala w wypadku na motorze kolezanka mojego najstarszego syna z klasy w szkole podstawowej (20 lat, 3 mies. ciazy ).jej chlopak dostal od brata z Niemiec motor na urodziny i pierwszy raz go testowal a dzisiaj zmarl na raka kolega z klasy gimnazjalnej mojej corki (18 lat) poza tym corka poszla na egzamin z bierzmowania, i ksiadz jej nie dopuscil do niego , poniewaz opuscila zajecia w kwietniu i jedna msze ...byla wtedy na praktyce szkolnej w szczyrku .ma zaswiadczenie ze szkoly , a jego to nie interesuje jutro wybieram sie na parafie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.06.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 wlasnie sie dowiedzialam, ze w zeszlym tygodniu zginala w wypadku na motorze kolezanka mojego najstarszego syna z klasy w szkole podstawowej (20 lat, 3 mies. ciazy ).jej chlopak dostal od brata z Niemiec motor na urodziny i pierwszy raz go testowal a dzisiaj zmarl na raka kolega z klasy gimnazjalnej mojej corki (18 lat) poza tym corka poszla na egzamin z bierzmowania, i ksiadz jej dopuscil do niego , poniewaz opuscila zajecia w kwietniu i jedna msze ...byla wtedy na praktyce szkolnej w szczyrku .ma zaswiadczenie ze szkoly , a jego to nie interesuje jutro wybieram sie na parafie !!!! Frosiu ale sie na raz zebrało Zgodnie z ludowa maksymą że jak nieszczęścia to tabunami chadzaja a nie tylko parami Trzymaj się dzielnie - człowiek to silna bestia i duzo może znieść, tylko po co go tak testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.06.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witam wszystkich przelotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.06.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 wlasnie sie dowiedzialam, ze w zeszlym tygodniu zginala w wypadku na motorze kolezanka mojego najstarszego syna z klasy w szkole podstawowej (20 lat, 3 mies. ciazy ).jej chlopak dostal od brata z Niemiec motor na urodziny i pierwszy raz go testowal a dzisiaj zmarl na raka kolega z klasy gimnazjalnej mojej corki (18 lat) poza tym corka poszla na egzamin z bierzmowania, i ksiadz jej dopuscil do niego , poniewaz opuscila zajecia w kwietniu i jedna msze ...byla wtedy na praktyce szkolnej w szczyrku .ma zaswiadczenie ze szkoly , a jego to nie interesuje jutro wybieram sie na parafie !!!! Frosiu ale sie na raz zebrało Zgodnie z ludowa maksymą że jak nieszczęścia to tabunami chadzaja a nie tylko parami Trzymaj się dzielnie - człowiek to silna bestia i duzo może znieść, tylko po co go tak testować trzymam sie , ale to starsznie przykre znalam oboje ..zwyczajne , spokojne dzieciaki tak nieraz mnie ten Pon Bócek z leksza wkurzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 corka poszla na egzamin z bierzmowania, i ksiadz jej nie dopuscil do niego , poniewaz opuscila zajecia w kwietniu i jedna msze ...byla wtedy na praktyce szkolnej w szczyrku .ma zaswiadczenie ze szkoly , a jego to nie interesuje jutro wybieram sie na parafie !!!! WSPÓŁCZUJE CIĘŻKA PRZEPRAWA CIE CZEKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts