magi 10.06.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 erwowicze łapcie za myszki ... i klikajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mam chwilowa przerwe , wiec..klikne p.s. na farze byłach farorza nie było nic nie załatwiłach i tak mo w ryło fara - parafia farorz - proboszcz ryło - ryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mam chwilowa przerwe , wiec..klikne p.s. na farze byłach farorza nie było nic nie załatwiłach i tak mo w ryło fara - parafia farorz - proboszcz ryło - ryj a co załatwiasz chrzest czy slub heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mam chwilowa przerwe , wiec..klikne p.s. na farze byłach farorza nie było nic nie załatwiłach i tak mo w ryło fara - parafia farorz - proboszcz ryło - ryj a co załatwiasz chrzest czy slub heja baaardzo smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.06.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ila jakiś pan do Ciebie http://i185.photobucket.com/albums/x199/gejowato/2hydraulik400.jpg DZIĘKI MAGI TYLKO CZY TEN FACIO COS POTRAFI ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mam chwilowa przerwe , wiec..klikne p.s. na farze byłach farorza nie było nic nie załatwiłach i tak mo w ryło fara - parafia farorz - proboszcz ryło - ryj FROSCHKA TYLKO SPOKOJNIE PEWNIE SIE SCHOWAŁ , JAK ZOBACZYŁ,ZE IDZIESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 najwyzej ten mu pomoze http://bi.gazeta.pl/im/8/5080/z5080668G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mam chwilowa przerwe , wiec..klikne p.s. na farze byłach farorza nie było nic nie załatwiłach i tak mo w ryło fara - parafia farorz - proboszcz ryło - ryj FROSCHKA TYLKO SPOKOJNIE PEWNIE SIE SCHOWAŁ , JAK ZOBACZYŁ,ZE IDZIESZ moze on nie lubi kobiet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mam chwilowa przerwe , wiec..klikne p.s. na farze byłach farorza nie było nic nie załatwiłach i tak mo w ryło fara - parafia farorz - proboszcz ryło - ryj FROSCHKA TYLKO SPOKOJNIE PEWNIE SIE SCHOWAŁ , JAK ZOBACZYŁ,ZE IDZIESZ moze on nie lubi kobiet ? FAKT , MOŻE MIEĆ INNĄ ORIENTACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ZNIKAM NA SPACEREK, NARAZIE PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 mam chwilowa przerwe , wiec..klikne p.s. na farze byłach farorza nie było nic nie załatwiłach i tak mo w ryło fara - parafia farorz - proboszcz ryło - ryj a co załatwiasz chrzest czy slub heja baaardzo smieszne no ja nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.06.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no to slub czy chrzciny ? bo sie odpowiedzi doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no to slub czy chrzciny ? bo sie odpowiedzi doczekać nie mogę a moze święcenia co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no to slub czy chrzciny ? bo sie odpowiedzi doczekać nie mogę a moze święcenia co? że co ? że kto? Froszka zakonnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A ja niniejszym przesyłam pozdrowienia od naszego Sierściuszka, czyli Królika, czyli Jea, który relaksu nad morzem zażywa i za moim pośrednictwem śle, jak powyżej Jeśli mam Mu przekazywać uściski, całuski i buziaki to prosze już listę zrobić, bo niedługo nastąpi uroczyste i czułe spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no to slub czy chrzciny ? bo sie odpowiedzi doczekać nie mogę a moze święcenia co? że co ? że kto? Froszka zakonnicą Jaka zakonnica Frosia od razu pierwszą kobietą-kardynałem zostanie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A ja niniejszym przesyłam pozdrowienia od naszego Sierściuszka, czyli Królika, czyli Jea, który relaksu nad morzem zażywa i za moim pośrednictwem śle, jak powyżej Jeśli mam Mu przekazywać uściski, całuski i buziaki to prosze już listę zrobić, bo niedługo nastąpi uroczyste i czułe spotkanie już Ci zazdroszczę czulego spotkania szkoda że na zlocie jea mocno nie uściskalam i nie przekazalam tego uścisku nad nasze morze dla Ciebie no to ja się w kolejkę ustawiam buźka jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A ja niniejszym przesyłam pozdrowienia od naszego Sierściuszka, czyli Królika, czyli Jea, który relaksu nad morzem zażywa i za moim pośrednictwem śle, jak powyżej Jeśli mam Mu przekazywać uściski, całuski i buziaki to prosze już listę zrobić, bo niedługo nastąpi uroczyste i czułe spotkanie już Ci zazdroszczę czulego spotkania szkoda że na zlocie jea mocno nie uściskalam i nie przekazalam tego uścisku nad nasze morze dla Ciebie no to ja się w kolejkę ustawiam buźka jea BUZIAKI JEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no to slub czy chrzciny ? bo sie odpowiedzi doczekać nie mogę a moze święcenia co? że co ? że kto? Froszka zakonnicą Jaka zakonnica Frosia od razu pierwszą kobietą-kardynałem zostanie!!!!! o tak w purpurze jest mi bardzo do twarzy w pierwszej kolejnosci rozlicze....mojego proboszcza w drugiej ...wszystkich was wyspowiadam i pogroze kryką (laską pastorałką znaczy sie) ..nu nu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no to slub czy chrzciny ? bo sie odpowiedzi doczekać nie mogę a moze święcenia co? że co ? że kto? Froszka zakonnicą Jaka zakonnica Frosia od razu pierwszą kobietą-kardynałem zostanie!!!!! o tak w purpurze jest mi bardzo do twarzy w pierwszej kolejnosci rozlicze....mojego proboszcza w drugiej ...wszystkich was wyspowiadam i pogroze kryką (laską pastorałką znaczy sie) ..nu nu... NO TO CZARNO WIDZĘ LOS PROBOSZCZA A JESZCZE GORZEJ NASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts