aniawmuratorze 12.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 facet w niebieskiej koszulce pokazal zolte papiery aniu czestuj sie jajecznica , bo zartaz sie skonczy zostaly jeszcze kanapki z pieczonym pasztetem albo z zoltym serem do tego Jägermeister , Warsteiner , Mineralwasser albo herbata : do wyboru mietowa albo Earl Grey och jaki wybór to ja troszkę jajecznicy i odrobinę Jegerka nie mam a umlaut na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 hej hej hej, martwię sie o pana który komentuje mecz w radio, tak się drze ,że chyba zaraz ochrypnie. No ale nie dziwię mu się.. wieczorne hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie już ta reklama w nagłówku Latem bądź szczupła i piękna to jak jestem grupsza to co brzydula aniu nie przejmuj się bzdurami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 OLEEEE OLE OLE OLE ......!!!!!!!!!!!!!!!! facet w czarnej koszulce przytula sie do tego w bialej nie wiedziałam że to taki mily sport ta pilka nożna cześć Andzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 żeby wtrzymali.., żeby wytrzymali POLSKA GOLA POLSKA GOLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 facet w niebieskiej koszulce pokazal zolte papiery aniu czestuj sie jajecznica , bo zartaz sie skonczy zostaly jeszcze kanapki z pieczonym pasztetem albo z zoltym serem do tego Jägermeister , Warsteiner , Mineralwasser albo herbata : do wyboru mietowa albo Earl Grey och jaki wybór to ja troszkę jajecznicy i odrobinę Jegerka nie mam a umlaut na klawiaturze #prosze cie bardzo tak bez chlebka ? czerwona szosteczka schodzi z boiska w chodzi 19-ka tez czerwona przystojniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 UFFFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie już ta reklama w nagłówku Latem bądź szczupła i piękna to jak jestem grupsza to co brzydula aniu nie przejmuj się bzdurami.. nic jej nie mowilam , bo przeciez jej ta reklama nie dotyczy po prostu jest piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ty się na białych gap a nie na czerwonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie ten komentator niemiecki, cieszy się jak naszym coś nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ty się na białych gap a nie na czerwonych kiedy w czerwonym mi bardziej do...twarzy komentator sie zasmial po krotkiej chwili publicznosc wyje austyjacy krzycza : "Jeszcze jeden !!!!" poligloci sie znalezli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie już ta reklama w nagłówku Latem bądź szczupła i piękna to jak jestem grupsza to co brzydula aniu nie przejmuj się bzdurami.. nic jej nie mowilam , bo przeciez jej ta reklama nie dotyczy po prostu jest piekna idę kota wypuścić bo mialczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie już ta reklama w nagłówku Latem bądź szczupła i piękna to jak jestem grupsza to co brzydula aniu nie przejmuj się bzdurami.. nic jej nie mowilam , bo przeciez jej ta reklama nie dotyczy po prostu jest piekna froszka a gdzie masz drugą połowę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 jeszcze 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wiecie ,że jeszcze kredytu nie mamy normalnie załamkę mam , normalnie tak jakby ktos sie zmowił..szlag mnie trafia, wszyscy chca kasę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie ten komentator niemiecki, cieszy się jak naszym coś nie wyjdzie a nasi się nie cieszyli jak Niemcy przegrali gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie ten komentator niemiecki, cieszy się jak naszym coś nie wyjdzie a ty mnie wkurzasz , jak stronke otwierasz dla odmiany pryzstojna zolta koszulka dla ciebie gosciu jest niezly...tak ogolnie http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44067000/jpg/_44067385_boruc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 i jaki stan meczu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie już ta reklama w nagłówku Latem bądź szczupła i piękna to jak jestem grupsza to co brzydula aniu nie przejmuj się bzdurami.. nic jej nie mowilam , bo przeciez jej ta reklama nie dotyczy po prostu jest piekna froszka a gdzie masz drugą połowę?? zjadla jajecznice anki rozlozyla sie na kanapie i sie podnieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 gacia verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts