mikopiko 12.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 damy radę????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 damy radę????????????? kuźwa no musimy!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 i jaki stan meczu?? 1 : 0 dla bialych "bialy" w czarnej koszulce , bardzo przystojny przechwycil pilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 dzięki za gacie, ale niezłe też ma nasz bramkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Jeny , facet w radio chyba zaraz oszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie już ta reklama w nagłówku Latem bądź szczupła i piękna to jak jestem grupsza to co brzydula aniu nie przejmuj się bzdurami.. nic jej nie mowilam , bo przeciez jej ta reklama nie dotyczy po prostu jest piekna froszka a gdzie masz drugą połowę?? zjadla jajecznice anki rozlozyla sie na kanapie i sie podnieca bodzio jak mogłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 dzięki za gacie, ale niezłe też ma nasz bramkarz no przeciez ten w zoltej koszulce wyzej nie mylic tego w zoltej na boisku , nalezacej do " czerwonych" , choc tez niezly cytuje: jeszcze 3 minuty 3 minuty walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Muszę Wam napisać,że jak Kubica wygrał wyścig i hymn grali to się popłakałam..dziś chyba też .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie już ta reklama w nagłówku Latem bądź szczupła i piękna to jak jestem grupsza to co brzydula aniu nie przejmuj się bzdurami.. nic jej nie mowilam , bo przeciez jej ta reklama nie dotyczy po prostu jest piekna froszka a gdzie masz drugą połowę?? zjadla jajecznice anki rozlozyla sie na kanapie i sie podnieca bodzio jak mogłeś on jeszcze duzo moze K&&%%$$§$§ ...a ..jedenastka dla czerwonych chyba sie zabije !!!!!! nie uda im sie !!! nieeee !!!!!! uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....................!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 SCHEISEEEEEEEEEE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 szlag szybko sie uczysz jezykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Muszę Wam napisać,że jak Kubica wygrał wyścig i hymn grali to się popłakałam..dziś chyba też .. tez sie poplacze andziczka :cry a kredyt dostaniesz, chocbym sie miala odwodnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie już ta reklama w nagłówku Latem bądź szczupła i piękna to jak jestem grupsza to co brzydula aniu nie przejmuj się bzdurami.. nic jej nie mowilam , bo przeciez jej ta reklama nie dotyczy po prostu jest piekna froszka a gdzie masz drugą połowę?? zjadla jajecznice anki rozlozyla sie na kanapie i sie podnieca bodzio jak mogłeś on jeszcze duzo moze K&&%%$$§$§ ...a ..jedenastka dla czerwonych chyba sie zabije !!!!!! nie uda im sie !!! nieeee !!!!!! uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....................!!!!!!!!!! to może ja pobiegnę i dosmażę ? no i co no i co ? jaki szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 skandal ale co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 nie wierzę %%%%&&&&***(%^%$&%^*^&(% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 kurw@ mać powiedzcie in co teraz będziue i ile drużyn przechodzi z grupy? 2 czy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 w doliczonym czasie, niesłuszny karny dla Austrii i 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 wkurza mnie już ta reklama w nagłówku Latem bądź szczupła i piękna to jak jestem grupsza to co brzydula aniu nie przejmuj się bzdurami.. nic jej nie mowilam , bo przeciez jej ta reklama nie dotyczy po prostu jest piekna froszka a gdzie masz drugą połowę?? zjadla jajecznice anki rozlozyla sie na kanapie i sie podnieca bodzio jak mogłeś on jeszcze duzo moze K&&%%$$§$§ ...a ..jedenastka dla czerwonych chyba sie zabije !!!!!! nie uda im sie !!! nieeee !!!!!! uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....................!!!!!!!!!! to może ja pobiegnę i dosmażę ? no i co no i co ? jaki szlag szlag w brame siet 1 :1 wszedzie dobrze , ale w domu najlepiej biali wracaja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts