Aluland 18.06.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Bracia Kaczyńscy tez maja dzisiaj urodziny ...kończą 59 lat Zyczymy im czegoś ? NAWET O TYM NIE MYŚL oczy pełne łez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 doberek.. , czy jest jeszcze kawka? http://www.muratordom.pl/zdjecia/ekspresy_do_kawy2_1_.jpg pychota, dzieki tego właśnie było potrzeba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Bracia Kaczyńscy tez maja dzisiaj urodziny ...kończą 59 lat Zyczymy im czegoś ? NAWET O TYM NIE MYŚL już wiem życzę im aby to brat okazał sie Bolkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Bracia Kaczyńscy tez maja dzisiaj urodziny ...kończą 59 lat Zyczymy im czegoś ? NAWET O TYM NIE MYŚL już wiem życzę im aby to brat okazał sie Bolkiem a ja..by to nie oni ksieżyc tylko księzyc ich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.06.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ew-ka ? co to za smutna minka przy kieliszku? zerwalas z alkoholem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.06.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Bracia Kaczyńscy tez maja dzisiaj urodziny ...kończą 59 lat Zyczymy im czegoś ? NAWET O TYM NIE MYŚL już wiem życzę im aby to brat okazał sie Bolkiem tylko blagam , nie mieszaj w to toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 oraz i tak biednych teletubisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.06.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Inżynier??? Tak, tak, coś tam pamiętam jak przez mgłę ... przyłączam się do życzeń dla inżyniera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Inżynier??? Tak, tak, coś tam pamiętam jak przez mgłę ... przyłączam się do życzeń dla inżyniera kogo to przywiało w nasze skromne progi pomarańczowy kolor górą wszystko ok inż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ew-ka ? co to za smutna minka przy kieliszku? zerwalas z alkoholem ? nie mam zamiaru smutna minka pojawiła sie kiedy Nasi ostatni raz dostali baty na Euro -trza sie było upić ...na smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 18.06.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ew-ka ? co to za smutna minka przy kieliszku? zerwalas z alkoholem ? nie mam zamiaru smutna minka pojawiła sie kiedy Nasi ostatni raz dostali baty na Euro -trza sie było upić ...na smutno znam takich co dalej smutek mają...zawieszony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 siemanko Inżynierku 100 lat !!! http://www.pokertexas.pl/images/jack-daniels-butelka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.06.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Inżynier??? Tak, tak, coś tam pamiętam jak przez mgłę ... przyłączam się do życzeń dla inżyniera aaa to w sumie bardzo ładnie z Twojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.06.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Inżynier??? Tak, tak, coś tam pamiętam jak przez mgłę ... przyłączam się do życzeń dla inżyniera kogo to przywiało w nasze skromne progi pomarańczowy kolor górą wszystko ok inż ? Hmmmmm..... ja rzuciłem ten pomarańcz, ale małżonka pozostała w tej branży tylko w innym miejscu Dzięki wszystkim za życzenia W sumie gdyby nie WY to by mi się nie przypomniało o urodzinach - wiecie wiek robi swoje - pamięć szfankóje nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.06.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Inżynier??? Tak, tak, coś tam pamiętam jak przez mgłę ... przyłączam się do życzeń dla inżyniera aaa to w sumie bardzo ładnie z Twojej strony Ciekawe jak Ty robisz sobie te zdjęcia - aparat na wyciągnięcie ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.06.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witanko popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.06.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jak dobrze ze chce sie chciec i praca wre wczoraj babeczkę upiekłam i zaczełam robić truskaweczki a dzisiaj pachnie sokiem i dżemikiem w całym domu Truskawrczki już w słoikach i butelkach A z tego wszystkiego bym zapomniała, najlepsze życzenia dla WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW I JUBILATÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witajcie!! Dołączam jeszcze gratulacje dla Ullerci za trzy tuziny setek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ullercia - gratki za następną setkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts