frosch 19.06.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 bardzo skromne te kwiatki ullerciu widze , ze........ darmowe Już są świeżutkie prosto z ogródka..........tyle że nie mojego przypominaja mi pewne kfiatki z ogrodka ew-ci nu nuuuu.....http://www.freigeister-forum.de/smilies/fight/nunu.gif Te nie od Ew-ki niemozliwe u niej sa wszystkie rodzaje roz i.......Budlei syna Davida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ja mam takie jak avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.06.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 bardzo skromne te kwiatki ullerciu widze , ze........ darmowe Już są świeżutkie prosto z ogródka..........tyle że nie mojego przypominaja mi pewne kfiatki z ogrodka ew-ci nu nuuuu.....http://www.freigeister-forum.de/smilies/fight/nunu.gif Te nie od Ew-ki niemozliwe u niej sa wszystkie rodzaje roz i.......Budlei syna Davida do niej mam za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.06.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a z reszta ja sie na różach nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 do niej mam za daleko nie narzekaj ja mam dalej , a bywam u niej dosc czesto do veruni masz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a z reszta ja sie na różach nie znam jest fajny watek o rozach na forum , ale nie pamietam jak sie nazywa gdzies w dziale ogrodkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.06.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a z reszta ja sie na różach nie znam Ja też się nie znam i froschka na mnie krzyczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a z reszta ja sie na różach nie znam Ja też się nie znam i froschka na mnie krzyczała ze co? ja dla ciebie zawsze slodka jak babcina marmolada a ty mi tu z takimi insytuasjami wyjezdzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 bardzo skromne te kwiatki ullerciu widze , ze........ darmowe Już są świeżutkie prosto z ogródka..........tyle że nie mojego przypominaja mi pewne kfiatki z ogrodka ew-ci nu nuuuu.....http://www.freigeister-forum.de/smilies/fight/nunu.gif Te nie od Ew-ki niemozliwe u niej sa wszystkie rodzaje roz i.......Budlei syna Davida do niej mam za daleko potwierdzam ....ten kfiatek nie pochodzi z mojego ogródka Budleja od Dawida tez jeszcze bez kfiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 wobec powyzszego daruje ullerci w Miemcach szmeterlingsbojme maja juz spore kiscie ew-cia a widzialas taka odmiane ? http://www.syringa-samen.de/katalog/media/img/katalogbilder/b/Buddleia-x-weyeriana-Golden.jpg normalnie sie zabujalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.06.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja w ogródku odziedziczyłam dwie róże jedną dziką druga pnącą o rózowych drobniutkich kwiatkach ale nazw żadnych nie znam i tez się zabujałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 wobec powyzszego daruje ullerci w Miemcach szmeterlingsbojme maja juz spore kiscie ew-cia a widzialas taka odmiane ? http://www.syringa-samen.de/katalog/media/img/katalogbilder/b/Buddleia-x-weyeriana-Golden.jpg normalnie sie zabujalam takiej nie ....ale jak kupowałam moje -były w 5 różnych kolorach ,a jak zaczęły kwitnąć okazało sie ,że wszystkie są takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ullercia masz prawo nie znac nazw wazne , ze pamietasz , ze je masz i ze sie w nich bujasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ew-cia moze lepiej kupowac juz kwitnace zapewne masz fioletowe sa najczesciej spotykane mimo to smialo mozna sie w nich bujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ullercia masz prawo nie znac nazw wazne , ze pamietasz , ze je masz i ze sie w nich bujasz mam nadzieje że jak je będe przesadzac to wspomożesz mnie radą jak to zrobić żeby róza przezyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ullercia masz prawo nie znac nazw wazne , ze pamietasz , ze je masz i ze sie w nich bujasz mam nadzieje że jak je będe przesadzac to wspomożesz mnie radą jak to zrobić żeby róza przezyła jaaaa ????????? buahaha hahahhaha ......fajny zart wspomoc moge , ale wiem tylko tyle , ile zdolalam gdziekolwiek wyczytac zawsze moge spytac mamy , ona jest specjalistka od roz a moj brat ma reke do ich rozmnazania przyjade z nim po szczepke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 zaraz jade na polter... a w sobote jade na wesele - poprawiny to dzien przebierańców ....moge sie przebrac za 1- gejsze 2-szlachciankę 3-Piratkę 4-gladiatorkę co byście wybrały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a z reszta ja sie na różach nie znam Ja też się nie znam i froschka na mnie krzyczała ze co? ja dla ciebie zawsze slodka jak babcina marmolada a ty mi tu z takimi insytuasjami wyjezdzasz ? Za to , że nie wiem co sadzę! Mnie interesowało, żeby zielonym do góry posadzić! I kiedy będzie następna przerwa na jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ciekawe jak slyszales te krzyki, skoro byl to esiol widzielista laski jak ten brodaty Szwab rzucil sie na boskiego Ronaldo ? chcial go od tylu normalnie , ale przystojniaczek nie lubi gejow chyba i dal mu z lokcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 no i swinski blondas strzelil brame czyzbym miala wiecej nie ogladac Krystiana na ME ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts