magi 19.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a tak na marginesie to ja też nie jestem za German normalnie powinnam byc na Mistrzostwach swiata bylam za nimi, bo odbywaly sie w Niemczech i zorganizowali je naprawde po mistrzowsku ale uwazam , ze oni graja kijowo , tylko zawsze farta maja to kużwa zacznij pluć czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a tak na marginesie to ja też nie jestem za German normalnie powinnam byc na Mistrzostwach swiata bylam za nimi, bo odbywaly sie w Niemczech i zorganizowali je naprawde po mistrzowsku ale uwazam , ze oni graja kijowo , tylko zawsze farta maja to kużwa zacznij pluć czy jak nie moge obiecalam mu, ze bede kibicowac Deutschom przed chwila krzyczal do niemieckiego bramkarza : lap, lap !!!!! no ....masz szczescie stary rencisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a tak na marginesie to ja też nie jestem za German normalnie powinnam byc na Mistrzostwach swiata bylam za nimi, bo odbywaly sie w Niemczech i zorganizowali je naprawde po mistrzowsku ale uwazam , ze oni graja kijowo , tylko zawsze farta maja to kużwa zacznij pluć czy jak nie moge obiecalam mu, ze bede kibicowac Deutschom przed chwila krzyczal do niemieckiego bramkarza : lap, lap !!!!! no ....masz szczescie stary rencisto eszzzz kużwa czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 kolejna nieudana proba strzalu Przystojniakow Frosch do trenera Portugalii : no poplacz sie, poplacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a tak na marginesie to ja też nie jestem za German normalnie powinnam byc na Mistrzostwach swiata bylam za nimi, bo odbywaly sie w Niemczech i zorganizowali je naprawde po mistrzowsku ale uwazam , ze oni graja kijowo , tylko zawsze farta maja to kużwa zacznij pluć czy jak nie moge obiecalam mu, ze bede kibicowac Deutschom przed chwila krzyczal do niemieckiego bramkarza : lap, lap !!!!! no ....masz szczescie stary rencisto eszzzz kużwa czarno to widzę tak naprawde , po porazce Pl kibicuje Wlochom sa calkiem , calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 tak naprawde , po porazce Pl kibicuje Wlochom sa calkiem , calkiem są bardzo całkiem całkiem a najbierdziej calkiem jest ten,który niestety nie gra, kontuzja Fabio Canavarro Pyszota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 a tak na marginesie to ja też nie jestem za German normalnie powinnam byc na Mistrzostwach swiata bylam za nimi, bo odbywaly sie w Niemczech i zorganizowali je naprawde po mistrzowsku ale uwazam , ze oni graja kijowo , tylko zawsze farta maja to kużwa zacznij pluć czy jak nie moge obiecalam mu, ze bede kibicowac Deutschom przed chwila krzyczal do niemieckiego bramkarza : lap, lap !!!!! no ....masz szczescie stary rencisto eszzzz kużwa czarno to widzę tak naprawde , po porazce Pl kibicuje Wlochom sa calkiem , calkiem przystojni ale jest dwa hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 jedyny pozytek z wygranej Niemcow to ten, ze szesliwy Frosch=szczesliwa Froschka kolejny cytat: nie moge powtorzyc moja mina za plecami Froscha : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 jedyny pozytek z wygranej Niemcow to ten, ze szesliwy Frosch=szczesliwa Froschka kolejny cytat: nie moge powtorzyc moja mina za plecami Froscha : kochanie u nas możesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 tak naprawde , po porazce Pl kibicuje Wlochom sa calkiem , calkiem są bardzo całkiem całkiem a najbierdziej calkiem jest ten,który niestety nie gra, kontuzja Fabio Canavarro Pyszota tyz prowda ale jest jeszcze na kim oko zawiesic Pomaranczowi tez tacy calkiem .....mlodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 jedyny pozytek z wygranej Niemcow to ten, ze szesliwy Frosch=szczesliwa Froschka kolejny cytat: nie moge powtorzyc moja mina za plecami Froscha : kochanie u nas możesz wszystko nie moge normalnie byloby pi pi pi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 jedyny pozytek z wygranej Niemcow to ten, ze szesliwy Frosch=szczesliwa Froschka kolejny cytat: nie moge powtorzyc moja mina za plecami Froscha : kochanie u nas możesz wszystko nie moge normalnie byloby pi pi pi .... chyba na niewiele się zda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 kolejna podbramkowa sytuacja Przystojniaczow .... ja : yes , yeeeees .....!!!!!!!!!.....nie ma frosch : co ty chcialas powiedziec ? kobieto !!! podaj piwo a teraz drze sie z sasiadami w oknie domyslacie sie jakie szalenstwo jest tutaj na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 jedyny pozytek z wygranej Niemcow to ten, ze szesliwy Frosch=szczesliwa Froschka kolejny cytat: nie moge powtorzyc moja mina za plecami Froscha : kochanie u nas możesz wszystko nie moge normalnie byloby pi pi pi .... chyba na niewiele się zda i tak znasz wszystkie te wyrazy , wiec co ci bede mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 pol nocy mam z glowy klaksony , megafony , trabki, gwizdki itd ...........naprawde , trzeba im przyznac , ze potrafia sie cieszyc wygranymi przy czym zero agresji, chamstwa .... mozesz isc z flaga obcego kraju na plecach i nic ci nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 w korowodzie dziesiatek oflagowanych wyjacych samochodow jada gliniarze i..tez titaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dziewczyny CZAT DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dziewczyny CZAT DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!! BYLAM !!!! nikogo tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.06.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dziewczyny CZAT DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!! BYLAM !!!! nikogo tam nie ma 1 minutę temu wyszlam stamtąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dziewczyny CZAT DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!! BYLAM !!!! nikogo tam nie ma 1 minutę temu wyszlam stamtąd dawaj ! czekam na ciebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts