Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D :D :D :D :D :D :D

BO INACZEJ TO NA RYBY ZAŚPISZ :wink:

Nie zaśpę, dwa budziki nastawione! Byle tylko nie padało bo coś deszczyk zapowiadali! Trzeba korzystać póki linki biorą :D

ooooo DOBRA RYBKA :D PROSZE ZDJĘCIE ZROBIC,ILE ZŁAPAŁES :)

Nie ma problemu, będą linki będą fotki. @ tygodnie temu złapałem 3,a tydzień temu jednego i karpika miniaturkę :D

:D :D :D :D :D :D :D

BO INACZEJ TO NA RYBY ZAŚPISZ :wink:

Nie zaśpę, dwa budziki nastawione! Byle tylko nie padało bo coś deszczyk zapowiadali! Trzeba korzystać póki linki biorą :D

ooooo DOBRA RYBKA :D PROSZE ZDJĘCIE ZROBIC,ILE ZŁAPAŁES :)

Nie ma problemu, będą linki będą fotki. @ tygodnie temu złapałem 3,a tydzień temu jednego i karpika miniaturkę :D

MINIATURKĘ PEWNIE I TAK WYPUŚCIŁEŚ :D

HMMM, ALE KAPRIK, NIGDY NIE JEST ZŁY :D CHOCIAŻ NAJLEPIEJ SMAKUJE W ŚWIETA :wink:

Dwa tygodnie temu wróciłem z Holandii i myślę sobie co będę wykupywał kartę na te pół roku, poza tym brat ma wykupione i kontrola to tam bywa raz na 3 lata :lol: :lol: No i była tydzień temu,hihiihihi :lol:

Zabrali mi wędki i zamiast kolegium musiałem wykupić kartę i pokazać wtedy wydali mi wędki :D :D :D i jutro na legalu mogę sobie łowić. A kolejna kontrol to pewnie za 2 lata :lol: :lol:

Dwa tygodnie temu wróciłem z Holandii i myślę sobie co będę wykupywał kartę na te pół roku, poza tym brat ma wykupione i kontrola to tam bywa raz na 3 lata :lol: :lol: No i była tydzień temu,hihiihihi :lol:

Zabrali mi wędki i zamiast kolegium musiałem wykupić kartę i pokazać wtedy wydali mi wędki :D :D :D i jutro na legalu mogę sobie łowić. A kolejna kontrol to pewnie za 2 lata :lol: :lol:

NASTĘPNA, JAK ZNOWU KARTY NIE OPŁACISZ :(

A MÓWIĄ ,ZE TO TAKI SPOKOJNE I TANIE HOBBY :-?