fizyk 08.06.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzień dobry. WPadnę później. Sonica - sprawdź konto emaliowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Oj widzę, że się tu działo ........ hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzisiaj serwuję Wam torcika odpowiedniego do okazji:http://www.tortyweselne.pl/pics/oferta/kaczuszka.jpg i coś do popchnięciahttp://m.onet.pl/_m/3ed4677b8f77419968da70a51bd223b2,5,12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Miały też być nowe zdjęcia, ale rano gdzieś zgubiłam pena mężusia http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/20.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Miały też być nowe zdjęcia, ale rano gdzieś zgubiłam pena mężusia http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/20.gif Co zgubiłaś męża .... ????? Biedny mąż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzień dobry. WPadnę później. Sonica - sprawdź konto emaliowane Witam wszystkich Sytuacja mojego kompa wygląda tak: przeskanowałam wszystkim dostępnym - AVG, MKS, Pest Patrolem, TDS, Ad-Aware, Spybot-Search... i NIC. A na pasku internetowym, na górze dalej nie mogę pisać, wchodzą tylko 4-y litery i mnie rozłącza. Dlaczego, co mam zrobić??? P. S. Dzięki Fizyk - już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Miały też być nowe zdjęcia, ale rano gdzieś zgubiłam pena mężusia http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/20.gif Co zgubiłaś męża .... ????? Biedny mąż! http://www.ram.net.pl/images/produkty/pamieci_flashdrive_imro_256usb2.0_gora.jpg buuu, a najgorsze jest to, że mi najbardziej zdjęć żal choć kopia na domowym twardzielu obowiązkowo jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wogóle to dziwne rzeczy się dzieją: tutaj mogę wejść TYLKO ze skrótu na pulpicie do "pamiętajcie o ogrodach", i dalej do RW, ale tylko klikając na dole strony mogę zmieniać TYLKO klikając na dole, jak kliknę na "stronę główną" u góry to mnie rozłącza, jak kliknę na dole to mogę wejść do "RW", ale jak kliknę na dole na np. "wnętrza", to też mnie rozłącza . HELP!!!! wogóle to mnie wszyędzie rozłączaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Niech mi ktoś pomoże - PROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wygląda to tak, że jedne strony wybiera bez problemu, a na innych się zastanawia, w kompie coś robi tiktiktik i się wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Sonica - ja bym zrobił tak:Najpierw bym wyrzucił internet explolera. Potem wyłączyłbym kompa. Włączył ponownie i zainstaloweł internet eksplorera.Kiedyś pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak wyrzucę IE, to skąd go potem wezmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wogóle to dziwne rzeczy się dzieją: tutaj mogę wejść TYLKO ze skrótu na pulpicie do "pamiętajcie o ogrodach", i dalej do RW, ale tylko klikając na dole strony mogę zmieniać TYLKO klikając na dole, jak kliknę na "stronę główną" u góry to mnie rozłącza, jak kliknę na dole to mogę wejść do "RW", ale jak kliknę na dole na np. "wnętrza", to też mnie rozłącza . HELP!!!! wogóle to mnie wszyędzie rozłączaaaaaaaaaaaaaaa No to kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak cie rozłącza - to masz raczej wirusa.Bo inaczej - trudno to wytłumaczyć. Jakiego masz Windowsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak wyrzucę IE, to skąd go potem wezmę? Jaki masz system Windows? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 XP professional Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 IE jest składnikiem Windowsa. Musisz w zakładce: ustawienia/panel sterowania/dodaj usuń programy/składniki windowsa znaleźć IE. Tam odfajkować - odłączyć go. Potem wyłączyć kompa. Aha - wogóle to najlepiej zacząć od wyłączenia kompa, odłączenia kabla od inetu, potem właczyć, odinstalować IE. Wpiąć kabelek, wlączyć kompa. Zmienić w zakładce - dodać IE. Powinno działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 No to powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś?Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Ja jestem, ale mam doła i nie chce mi sie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts