stukpuk 28.06.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Spadam pograć troszkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.06.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja to mam 17 km na łowisko tam też jest smażalnia ale dorsza tam nie złapię Widzę , że mamy kolejną panią wędkującą Na dorszyka to trzeba na kuter i w morze!!!!!!!! eee tam wędkującą to raczej nie czasami się zdarzało ale ostatnio to juz nie pamiętam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.06.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja to mam 17 km na łowisko tam też jest smażalnia ale dorsza tam nie złapię Widzę , że mamy kolejną panią wędkującą Na dorszyka to trzeba na kuter i w morze!!!!!!!! eee tam wędkującą to raczej nie czasami się zdarzało ale ostatnio to juz nie pamiętam kiedy A karte wędkarską posiadamy? Co? Bo ostatnio kontrolują.hihihiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No, już się nagrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Widzę, że RW nadal się prężnie rozwija Do miłego Klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 A CO NAM TAM RADAR ? W SPÓDNICACH POLECIMY Jak w spódnicach to ja też tam z aparatem stane NO BAAAA, POWIEMY GDZIE TYLKO JAKIE GACIE ZAŁOZYMY ??? jak to jakie stringi Mile widziane stringi z Koniakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No, już się nagrałem jak grasz na kurniku to powiedz w co i pod jakim nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No, już się nagrałem jak grasz na kurniku to powiedz w co i pod jakim nickiem WIECZORNE WITANKO KTO GRA NA KURNIKU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No, już się nagrałem jak grasz na kurniku to powiedz w co i pod jakim nickiem WIECZORNE WITANKO KTO GRA NA KURNIKU ? ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No, już się nagrałem jak grasz na kurniku to powiedz w co i pod jakim nickiem WIECZORNE WITANKO KTO GRA NA KURNIKU ? ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny A TO DLACZEGO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny Pewnie wygrałeś wszystko co było do wygrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny Pewnie wygrałeś wszystko co było do wygrania som lepsze szkaciorze w kurniku też jestem .......jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.06.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny Pewnie wygrałeś wszystko co było do wygrania som lepsze szkaciorze w kurniku też jestem .......jamles A TO CIĘ KIEDYŚ POSZUKAM W CO GRYWASZ ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny Pewnie wygrałeś wszystko co było do wygrania som lepsze szkaciorze w kurniku też jestem .......jamles A TO CIĘ KIEDYŚ POSZUKAM W CO GRYWASZ ????? skat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny Pewnie wygrałeś wszystko co było do wygrania som lepsze szkaciorze w kurniku też jestem .......jamles A TO CIĘ KIEDYŚ POSZUKAM W CO GRYWASZ ????? skat NIE UMIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja grywałem w 3-5-8, w kierki i w planowaniejako siekierowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny Pewnie wygrałeś wszystko co było do wygrania som lepsze szkaciorze w kurniku też jestem .......jamles A TO CIĘ KIEDYŚ POSZUKAM W CO GRYWASZ ????? skat NIE UMIĘ się nie smuć, na RW chyba nikt nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny Pewnie wygrałeś wszystko co było do wygrania som lepsze szkaciorze w kurniku też jestem .......jamles A TO CIĘ KIEDYŚ POSZUKAM W CO GRYWASZ ????? skat NIE UMIĘ się nie smuć, na RW chyba nikt nie umie kiedyś we wszystko umiałem, muszę sobie przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ja .........grałem, ostatnio jakoś mi przeszło i jestem łatwo rozpoznawalny Pewnie wygrałeś wszystko co było do wygrania som lepsze szkaciorze w kurniku też jestem .......jamles A TO CIĘ KIEDYŚ POSZUKAM W CO GRYWASZ ????? skat NIE UMIĘ się nie smuć, na RW chyba nikt nie umie W CZASACH MŁODOŚCI , JAK FERIE SPĘDZAŁAM NA ŚLASKU TO MNIE UCZONO, ALE WSZYSTKO ZAPOMNIAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 JAMLES, A MOŻE ZAŁOŻ WATEK O GRACH - NAUCZYSZ NAS ZASAD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts