stukpuk 30.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No ja spadowywuje do łóżeczka (sam ), A żonka 1100 km stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 bryyyyyyyy wieczór........... CZEŚĆ KICIUŚ miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu NO PROSZĘ JAKIE ŁADNE POWITANIE A co się będę jeżył?! Oswojony jestem NIE WĄTPIĘ,ZE ŻONA TO DOBRZE ZROBIŁA Bardzo śmieszne DLACZEGO ŚMIESZNE ? PRZECIEŻ TO ŻONA ZROBIŁA, A NIE INNA KOBIETA CHYBA ... Ale tylko tyle oswojony na ile żonce pozwoliłem I mi tu bez podtekstów proszę?! Bo jak się stara dowie JAK STARA TO BEDĘ DALEJ KRZYCZEĆ JAK ŻONKA TO SIEDZE JUZ CICHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 krótkie cześć Aloha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 bryyyyyyyy wieczór........... CZEŚĆ KICIUŚ miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu NO PROSZĘ JAKIE ŁADNE POWITANIE A co się będę jeżył?! Oswojony jestem NIE WĄTPIĘ,ZE ŻONA TO DOBRZE ZROBIŁA Bardzo śmieszne DLACZEGO ŚMIESZNE ? PRZECIEŻ TO ŻONA ZROBIŁA, A NIE INNA KOBIETA CHYBA ... Ale tylko tyle oswojony na ile żonce pozwoliłem I mi tu bez podtekstów proszę?! Bo jak się stara dowie JAK STARA TO BEDĘ DALEJ KRZYCZEĆ JAK ŻONKA TO SIEDZE JUZ CICHO Nic małżowej nie powiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 OJ KOTEK COS MI TU SCIEMNIASZ PEWNIE TO CIEPŁO TAK NA CIEBIE DZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 dobrych snów idę stal liczyć pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 OJ KOTEK COS MI TU SCIEMNIASZ PEWNIE TO CIEPŁO TAK NA CIEBIE DZIAŁA Jakie ciepło? Nic nie czuje I muszę się owinąć kołderką bo bez żonki to jak bez grzejniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 OJ KOTEK COS MI TU SCIEMNIASZ PEWNIE TO CIEPŁO TAK NA CIEBIE DZIAŁA Jakie ciepło? Nic nie czuje I muszę się owinąć kołderką bo bez żonki to jak bez grzejniczka MATKO,ALE MARUDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 dobrych snów idę stal liczyć pa JAKA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 OJ KOTEK COS MI TU SCIEMNIASZ PEWNIE TO CIEPŁO TAK NA CIEBIE DZIAŁA Jakie ciepło? Nic nie czuje I muszę się owinąć kołderką bo bez żonki to jak bez grzejniczka MATKO,ALE MARUDA Obraziłem się, idę spać papatki!!!! I dobranoc wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 OJ KOTEK COS MI TU SCIEMNIASZ PEWNIE TO CIEPŁO TAK NA CIEBIE DZIAŁA Jakie ciepło? Nic nie czuje I muszę się owinąć kołderką bo bez żonki to jak bez grzejniczka MATKO,ALE MARUDA Obraziłem się, idę spać papatki!!!! I dobranoc wszystkim!!! OBRAŻALSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 OJ KOTEK COS MI TU SCIEMNIASZ PEWNIE TO CIEPŁO TAK NA CIEBIE DZIAŁA Jakie ciepło? Nic nie czuje I muszę się owinąć kołderką bo bez żonki to jak bez grzejniczka MATKO,ALE MARUDA Obraziłem się, idę spać papatki!!!! I dobranoc wszystkim!!! OBRAŻALSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 OJ KOTEK COS MI TU SCIEMNIASZ PEWNIE TO CIEPŁO TAK NA CIEBIE DZIAŁA Jakie ciepło? Nic nie czuje I muszę się owinąć kołderką bo bez żonki to jak bez grzejniczka MATKO,ALE MARUDA Obraziłem się, idę spać papatki!!!! I dobranoc wszystkim!!! OBRAŻALSKI MLEKA NIE ZAPOMNIJ WYPIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.06.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hejka Fajny temat - tu to można się szybko dorobić Olimpów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hejka Fajny temat - tu to można się szybko dorobić Olimpów NO BAAAAA, CHYBA NIE MASZ WĄTPLIWOŚCI WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Fajnie. I zawsze ktoś dyżuruje. Można się wygadać o każdej porze dnia i nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dobry wieczór Piotrek dojrzał , znaczy Świadectwo Dojrzałości odebrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hejka Fajny temat - tu to można się szybko dorobić Olimpów Witamy na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Fajnie. I zawsze ktoś dyżuruje. Można się wygadać o każdej porze dnia i nocy PEWNIE,ZE MOŻNA MASZ PROBLEM ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 SŁUCHAJCIE, A CZAT TO DZIAŁA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts